Şimdi Ara

Samsung UE48H6290 1750 TL Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir abim için yardımınıza ihtiyacım var. 2 ay sonra evlenecek benden yardım istedi. Samsung Türkiye garantili bu model Tv'yi 1750 civarına alabiliyorum fakat bu model hakkında pek bir bilgim yok araştırma da yapamadım bugün alacağız gibi. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• http://www.hepsiburada.com/samsung-ue-48h6270-48-dort-cekirdekli-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-2-adet-gozluk-p-EVSAMUE48H6270

Samsung UE-48H6270 48" (Dört Çekirdekli) WIFI Uydu Alıcılı SMART 3D LED TV + 2 Adet Gözlük

• quote:

Orijinalden alıntı: reasdmusti

http://www.hepsiburada.com/samsung-ue-48h6270-48-dort-cekirdekli-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-2-adet-gozluk-p-EVSAMUE48H6270

Samsung UE-48H6270 48" (Dört Çekirdekli) WIFI Uydu Alıcılı SMART 3D LED TV + 2 Adet Gözlük

Hocam pek anlamadım farklı bir model sanırım bunu mu öneriyorsunuz beni aşar bu baya 3 lira diyor verdiğiniz link :))

• Bu fiyata nereden buldunuz bende almak istiyorum paylaşabilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3t3rnal

Bu fiyata nereden buldunuz bende almak istiyorum paylaşabilir misin?

Hocam kliksadan aldım. 200 TL kazı kazan + 200 TL kampanya indirimi + 100 TL chip para + 50 TL chip para(Sevgililer günü) + 42 TL avantajix iadesi. 1716 TL'ye almış oldum tahminimden de ucuz oldu umarım televizyon güzeldir pek araştıramadım
  • 4KiLL! kullanıcısına yanıt
    Hocam tv hakkindaki yorumlarinizi bekliyorum.Ben de 6270 dusunuyorum olmadi 6290 alirim. Yada vestel PF9090

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48h6270 kullaniyorum sorulariniz varsa yardimci olabilirim zaten 6290 la ayni tv bunda gozluk kutudan cikiyo tek farki bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yalniz biraz arastirirsaniz kliksanin genelde teknosadaki teshir urunlerini kutulayip indirim yapip sattigini gorebilirsiniz kliksadan almakla pekde iyi yapmamissiniz sikayet var ve forumlara yazarsaniz bayabi sikayet oldugunu gorebilirsiniz tv gelince ilk isiniz servis menusunden kullanim saatine ve cerceve kutuda sorun olup olmadigina bakmak olsun kliksada iadede baya bi sikintiliymis duyduguma gore

• Ben bimeksten 2199 a 6270 i aldim 6290 da 2099 du %10 bi para vardi 220 lirada bi para verdiler tv 1980 e geldi 6290 da 1890 a geliyodu gozlukler zaten vatanda cifti 90 tl zaten gozluk disinda ayni tv

• Benim de bir süredir takip ettiğim ve almak istediğim bir model 6290, kliksada, 1900 e geliyordu ama kliksa ile ilgili yazılandan sonra içime kurt düştü. Kliksa dışında en ucuz hızlıal da buldum anında 150 tl indirim ile 2050 ye geliyor.

Bimeks te 2099, bu bahsettiğiniz %10 bi para alt limitsiz ve her kategoride harcanabiliyor mu?

Bazen hepsiburada da hediye çekleri veriyor 300 - 400 ama bunu neredeyse harcaması imkansız hale getiriyor, çekin aktif olduğu aynı gün içinde, sadece elektronik kategorisinde, 2 parça halinde, 800 tl altlimitle falan gibi saçma sapan koşullar oluyor.
  • sheriat kullanıcısına yanıt
    Bi parada limit falan yok 6 ay gecerliydi ben belkinin 6 li akim koruma prizini 69 tl ve kenwoodun digital mikrodalga firinini 149 tl aldim toplam 220 tl tuttu kurus odemeden ciktim eger dusunuyosaniz ki tavsiye etmiyorum genede sizin tercihiniz vatanda 48h6270 1999 tl ye dusmus bi bakabilirsiniz iyi fiyat bence ben firinla prizi cok iyi fiyata getirdigim icin pisman deilim genede siz bilirsiniz vatan buaralar costu zaten piyasaylami oynamaya calisiyo yoksa iade teshur urunlerinimi kakaliyo anlamadim

• Birde magzada gordugunuz herseyi bi parayla satin alabiliyorsunuz ve parca parca kullanma sansinizda var bi nevi icerde krediniz var gibi

• Üstad cevabınız için teşekkürler, sizin tavsiye etmediğiniz vatan mı, yoksa 6270 mi?
    Vatan hakkinda pek bi bilgim yok oyuzden bisey diyemem zaten urun teshir yada iade deilse tv yi alinca vatanla falan isiniz kalmiyo topu direk yetkili servise atiyo ben samsungu genel anlamda tavsiye etmiyorum servis elemanlari bilgisiz cahil ve isi yokusa surmekten baska bisey yapmayan insanlar zaten samsung hala led tv yapmayi beceremeyen bi firma her tvde isik sizmasi bulutlanma banding olurmu goruntuye lafim yok iyi lg ips panel kullanmasa hayatta samsung almazdim o tekno marketlerdeki goruntulere aldanmayin eve getirip 1 hafta izleyince en mat panele bile insanin gozu alisiyo bu saatten sonra samsungdan cop bile almam bildiginiz garantisiz spot çin mali urunler adeta ben tavsiye etmiyorum ama hekres benim kadar dikkatli deildir belki bu sorunlari farketmez yillarca izler memnun kalirsiniz zaten bunlari farkedemiycek kadar dikkatsiz iseniz bole pahali tvlere gerek yok 1000 tl ye dev ekran sunnyler var en azindan bu paraya bu kadar kardesim der kendinizi teselli edersiniz

• Hocam cevabınız için tekrar teşekkürler,

Forumu bir süredir araştırıyorum, yüzlerce belki de binlerce yorum okudum. Anlayabildiğim kadarıyla, bu lcd teknolojisi fazlasıyla sıkıntılı, özellikle ucuz sayılabilecek, 2000-3000 altı televizyonların, montajından, üretimine ucuz malzeme ve ucuz işçilik kullanıldığından, işin teknik kısmına hakim, banding, bulutlanma, ışık sızması, input lag bilen adamların hemen hemen hiç biri televizyonuyla mutlu değil.

İşin servis boyutuna gelince bu ülke sınırları içerisinde hiç bir markanın, hiç bir servisinde ne yeteri kadar işi bilen adam olduğuna ne de adam gibi ilgili hizmet verildiğine inanmıyorum. Çünkü biz böyle bir ülkeyiz, sokağa çıktığımızda nelerle karşılaşıyorsak bu tarz yerlerde de başımıza onlar geliyor.

Sonuç olarak malesef ki ben de hiç bilmediğim bu konularda, az çok bilgi sahibi oldum, malesef diyorum çünkü bu lcd mevzusunda cehalet hakikaten mutlulukmuş. Eğer iyi kötü bir tv alırsam da, ne banding, ne ölü piksel hiç bir test yapmadan kullanmayı düşünüyorum.

• Delitilkiden aldığımda problem yok, teşhir ürünü falan değil. Kurulum yapan servis, daha önceden açılmamış olduğunu teyit etti. Akım korumalı priz almamı tavsiye etti.

Elektrik gidiş gelişten kaynaklı problemlerde garanti kapsam dışı oluyor dedi. Akım korumlı prize taktım ama işe yararmı bilmem evde topraklama sadece mutfak banyoda var, odalarda yok.
    Siz kontrol etmesenizde enunde sonunda fark ediceksiniz ve gozunuze batmaya basliycak ben 6270 tv icin 2 haftadir onaylanmis degismi bekliyorum musteei hizmetlerini aradigimda bizim haberimiz yok sizi ararlar diyip basindan saviyo ya gercekten mal bunlar yada safa yatiyolar hangisi daha kotu bilemedim guzel ulkemin dolandirici insanlari yapicak bisey yok nasil geldiyse ole gider bunlara yasada cikartsan benim gibi kerizler oldukca bunlar herturlu gemisini yurutur vestele laf soluyoduk adamlar dandik mal yapsalarda bi telefonla isi cozuyolar birlik olunmazssa bunlar herkesi elden geciricek

• kliksada world kampanyası var, kazı kazan var 200 tl anında indirim var 1799 a geliyor, ilgilenenlere. peşin fiyatada 9 taksit var.
  • Tv hakkında yorum yapabilcek varmı 1785 tl + 111 tl de bonusla fiyat uygun oluyor evlilik hazırlıklarındayım ps4 ilede kullanıcam tavsiye edermisiniz

• garantinin fatura tarihi ile basladigini söyledi samsung servis..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.