Şimdi Ara

SAMSUNG UE32ES6100 TEPKİ SÜRESİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar televizyonum 32" SAMSUNG UE32ES6100 3D LED. Oyunlarda iğrenç bir tepki süresi sorunu yaşıyorum. Kamera hareketlerinde vs bir önceki görüntü diğerinin üstüne biniyor resmen. Motion Plus özelliklerini sonladım Led Plus özelliğini de açtım ama kesin bir sonuç vermedi. Sorun hala devam ediyor sadece şiddeti azaldı. Dinamik kontrast gibi televizyonun yazılımına özel özellikleri aktif hale getirince iyice kötüleşiyiyor.

DVI-HDMI bağlantı kullanıyorum. Televizyonun (DVI) yazan HDMI girişine bağlıydı. İlk olarak "bundan olabilir" diye düşünerek ekran kartının HDMI çıkışından HDMI-HDMI bağlantısı yaparak yine (DVI) girişine bağladım ama sonuç değişmedi. Daha sonra (ARC) yazan HDMI girişine bağladım sonuç aynı. DVI-HDMI bağlantısı ile (ARC) girişinde denedim yine aynı. Catalyst Control Center'da HDMI-HDMI bağlantısı ile bağlandığım pixel tipini RGB 4:4:4 olarak PC modu ayarlamıştım.

Şu an DVI-HDMI ile 2(ARC) yazan HDMI girişine bağlı. Görüntüde sıkıntı yok her şey net ve canlı. Videolar çok akıcı ama dediğim gibi oyunlarda iğrenç bir üst üste binme sorunu var.

Sorunun PC kaynaklı olup olmadığını doğrulamak için PS3'e bağladım. PS3 ana menüsünde kusursuz bir netlik ve akıcılık varken oyuna girildiğinde çamur gibi görüntü oluşuyor. Hareket ettikçe izler kalıyor ekranda. 1500 liralık televizyon. Üstelik Samsung...

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

• movşın plas ve led plası kapatcan dostum.
  • Kapalı olduklarında durum daha da kötü oluyor.

Orijinalden alıntı: ridy

Kapalı olduklarında durum daha da kötü oluyor.

Hocam hareketleri sahnelerde mi oluyor bu durum?yani ekran kirli gibi mi oluyor yada ekranda perdemsi bir satıh mı oluşuyor?
  • Kirlilik gibi oluyor. Dikkatlice baktığım zaman kamerayı hareket ettirdiğimde duvardaki siyah bir yazı varsa yeşil şekilde uzama yapıyor. Turuncu yanan bir lamba kamera hareketinde bordo renkte kuyruk bırakıyor. Bir çok oyunda denedim. Özellikle Borderlands 2 de tavan yapıyor bu durum.
  • Denedim. Görüntü çok kırıklı oluyor sertliğin dibine vuruyor resmen ama dikkatli bakıldığında sorun hala devam ediyor. Göz boyama gibi bir şey o. Sertliği yükseltip sorunu gizlemeye çalışmışlar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.