Şimdi Ara

Samsung LCD Desteklenmeyen Mod Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2 gündür "desteklenmeyen mod" sorunu ile boğuşuyorum. Sorunun başlangıcını anlatayım, usb hdd'im televizyona takılıydı, sonra çalışmadı ve pc'de de hdd görünmedi, tak çıkar tak çıkar, epey zaman sonra hard diskin bozuk olmadığını ve çalıştığını gördüm.

    Daha sonra HDMI'dan takılı uydu alıcıma geçeyim dedim, desteklenmeyen mod diye bir uyarı geldi ve görüntü alamadım. Ayarların hepsi uygun olmasına ve scart ile görüntü gelmesine rağmen çalışan hdmi çalışmaz oldu. Önce uydu alıcısından şüphelendim ve onun yazılımlarını vs güncelledim. Ancak sorun devam ediyordu. Daha sonra televizyonu kontrol etmek aklıma geldi ve bilgisayarın farklı bir kablo ile bağlı olduğu diğer hdmi'dan açmaya çalıştım, ancak çözünürlük uygun olmasına rağmen onda da sinyal yok dedi.

    Özetle televizyon 2 gündür diğer cihazlarda sorun olmamasına ve 2 ayrı kablo ile denenmesine rağmen HDMI ile bağlanan cihazların hiçbirini çalıştırmıyor. Televizyonun yazılımı da güncelledim, fabrika ayarlarına da döndüm, yine değişen birşey olmadı. Sanki televizyona bağlı harici hdd'i çalışamaz duruma getiren yazılımsal ya da elektriksel bir sorun televizyonun hdmi girişlerini de bir şekilde kitlemiş.

    Servisi aramadan, deneyebileceğim, bu sorunu çözebileceğim bir yöntem biliyor musunuz?

    Teşekkürler

    Not : TV modeli LE32C450E1W







  • bir de samsungta nasıl altyazı acıcaz anlamadım. divx film atıp adlarını da aynı yapıyorum fakat acılmıyor
  • @chtlkbrk

    ismi aynı yapınca görüyordu bende. uzantısı txt yada desteklediği diğer uzantılardan biri şeklindeyse sorun olmaması lazım. Tools'dan altyazı ayarı kısmına girip açık yaptınız mı?

    --

    Benim başlıktaki sorunum sürüyor arkadaşlar. Bugün gidip son ihtimal, her iki hdmi kablomun da bozulmuş olduğunu varsayarak yeni bir hdmi kablo aldım, ancak aynı şekilde desteklenmeyen mod demeye devam ediyor. Yazılım güncellemesi de yapmama rağmen çözülmediğine göre servis çağırmak durumundayım sanırım. Başka önerisi olan yoksa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.