Şimdi Ara

Samsung UE-40H5570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung UE-40H5570 led tv yi almak istiyorum . kullanan , yorum yapabilecek ve hakkında bilgi verebilecek arkadaş varsa yardım bekliyorum..

• yardım ???
  • 40H5570 var mı kullanan
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

40H5570 var mı kullanan

iyi ramazanlar hocam, ben yaklaşık bir haftadır kullanmaktayım elimden geldiğince yardımcı olmak isterim size..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtibo K kullanıcısına yanıt
    Merhaba size de iyi ramazanlar.

Ürünü söyle bir tanıtırsanız memnun olurum, gerek HD gerek normal SD ulusal kanal görüntü kalitesi, smart menüsü, internet tecrubesi, internet web sitelerinden sorunsuz film, dizi izleniyor mu ? memnun kalmadıgınız tarafları vesaire.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Merhaba size de iyi ramazanlar.

Ürünü söyle bir tanıtırsanız memnun olurum, gerek HD gerek normal SD ulusal kanal görüntü kalitesi, smart menüsü, internet tecrubesi, internet web sitelerinden sorunsuz film, dizi izleniyor mu ? memnun kalmadıgınız tarafları vesaire.

evet geleli neredeyse 2 hafta olacak öncelikle dahili uydu alıcısı çok iyi kanal geçişleri son derece hızlı hd yayınlar mükemmel sd yayınlar ise izleme mesafesine göre değişir 2,5 - 3 metre mesafeden gayet iyi gözüküyor tabi yakın gelince haliyle hd kalitesini aratıyor. içerisindeki media player i de sorunsuz. 2 tb lık hdd yi sorunsuz bir şekilde kullandım. desteklemediği bir formata rastlamadım. arşivimdeki her dosyayı sorunsuz ve hızlı bir şekilde açtı menüler kolay ve hızlı zaten 4 çekirdek olduğundan sıkıntı yok bu konuda. dahili wifi yide çok iyi 2 oda uzaklıktaki kablosuz modemi full e yakın çekiyor. hiç bir sorun yok. smart özellikleri çok çeşitli bendeki asus memo pad hd 7 markalı tableti kablosuz bir şekilde tv ye yansıttım. daha sayamadığım bir çok smart özelliği var bunu kurcaladıkça kendiniz keşfedin ;) tam bir fiyat-performans tv si bu fiyata en iyisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtibo -- 19 Temmuz 2014; 4:14:13 >

• Bugün bende bugün ofise iki tane aldım.Araştırmalarımda LED TV olarak piyasada Ki f/p olarak en iyisi olarak çıktı.
    Pazartesi gelip servis kurulumu yapacak.
    Ofis için aldığımdan 3D özellik olmaması sorun etmedim,
    Dahili Wifi
    Smart TV
    Dahili HD uydu Olması yeterliydi.Ayrıca işlemcisinin 4 çekirdekler olması bir avantaj.

Ilerleyen zamanlarda deneyimlerimi paylaşırım, ama alacaklara f/p olarak tavsiye ederim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55LA965v UHD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben de alalı 2 hafta okuyor, fiyat performans olarak çok iyi bi ürün. HD uydu alıcısı başarılı, kanal geçiş hızı iyi. 3D yi benim gibi gereksiz bulanlar için güzel kullanışlı tv.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba üstad ,

bende de aynı cihazan var Samsung UE-40H5570 .. buna uygun android cepten kumanda programlarının çoğunu denememe rağmen uzaktan kumanda edemedim .. sizin bir çözümünüz var mı bu konuda ?

bendeki panasoniz virea tv nin android cep uygulaması mükemmele yakın çalışıyor .. ama gelin görrün tv dan memnun olmama rağmen samsung uygulamalardan çalışanı bulamadım ..
  • Samsung UE-40H5570 bu televizyonda USB den divx oynatmak istediğimizde türkçe altyazıları destekler mi?
    İlinci sorum ise bu tv hangi video formatlarını destekler?(avi mkv mpeg mp4 ....)
  • tv tak calistir değilmi arkdaslar, kurulum için teknisyenmi gelmesi gerekli.
  • arkadaşlar bende Samsung UE-40H5570 40" almayı düşünüyorum. fiyatı şuan en uygun 1499 tlye bulabildim. uzun zamandır araştırma yapıyorum. Aslında tvyi alma konusunda son derece kararlı gibiyim ama 100hz olması kafamı kurcalıyor. 3d olayına gereksiz yere para vermek istemiyorum. Kullanan arkadaşlar ne diyosunuz yeterli mi sizce Samsung UE-40H5570 40" ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockcapo

arkadaşlar bende Samsung UE-40H5570 40" almayı düşünüyorum. fiyatı şuan en uygun 1499 tlye bulabildim. uzun zamandır araştırma yapıyorum. Aslında tvyi alma konusunda son derece kararlı gibiyim ama 100hz olması kafamı kurcalıyor. 3d olayına gereksiz yere para vermek istemiyorum. Kullanan arkadaşlar ne diyosunuz yeterli mi sizce Samsung UE-40H5570 40" ?

bugun teknosaya gittim, musteri temsilcisi cihazı kotuledi, Samsung UE-40H6470 Led Tv önerdi. Ama ben kesinlike 3D istemiyorum.

Akıllı kumandası yok ve 100hz az olarak nitelendirdi. Ancak araştırmalarıma göre alınabilecek bir tv.

Akıllı kumanda alınıp, bu tvde kullanılabiliyormu?
  • sanırım akıllı kumadan özelliği var. 100 hz konusunda bende çok tereddütteyim.
  • güncel...
  • Merhaba bu haftasonu bu ürünün 48 inç olanını aldım izlenimlerimi paylaşayım...

blue ray .mkv uzantılı filmleri hiç kasılmadan açıyor altyazı da geyet güzel Türkçe dil uyuşmazlığına ratlamadım

internet browser ı biraz yavaş geldi ama standart kumandası ile ayar yapmak zaten sor ondan olabilir bir magic kuanda ya da klavye almayı düşünüyorum

görüntü kalitesi 48 inç oldugu için standart kablolu tvde biraz dagılıyor ama yeterli uzaklıkta izlerseniz sorun olmaz digit. dmsart vb kullanılınca daha iyi olacaktır

samsung cep telefonumun bağlanmasında(mimmoring) sorun çıkt telefonum rootlu rom kullandığım için olabilir..

kanal geçişleri çok hızlı ve stabil uygulamalar şu an hiç hata verip kapanan bir uygulama görmedim.

şimdilik bu kadar.
  • ürün hb 1199 tl idi. stokta kalmadı yalnız.
  • 1300 tl gibi bir rakama bu tv yi önerirmisiniz arkadaşlar?
  • arkadaşlar yeni bir televizyon alıcam kısmetse.bu modeli tavsiye edermisiniz.bimeks te 1419 tl.212 tl bi para veriyor.yaklaşık 1200 tl ye geliyor.ya da 1500 tl yi aşmadan ne alınabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.