Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
262.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netplayeri acinca pomoc diye yazi cikiyor hic bir islem yapamiyorum yardim edecek yokmu arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat23351

quote:

Orijinalden alıntı: OT_MARİ

bu arkadas demis benim gibi sorunu olan arkadasa bilgisayari tvye ethernet kablosuyla bagladinmi diye o yüzden denedim bilgisayari tvye nasi göstercem yani indirdigim widgetleri nasi atcam tvye.

Arkadaşım öncelikle apacher web server kurman lazım linki aşağıda

http://sourceforge.net/projects/appserv/files/AppServ%20Open%20Project/2.5.10/appserv-win32-2.5.10.exe/download
    kurduktan sonra pc kapatıp aç

C:\AppServ\www klasörler oluşmuş olacak

www klasörünün içinde yeni metin belgesi oluştur içine de

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> 
    <rsp stat="ok">
    <list>
    <widget id="nKTVplayer">
    <title>nKTVplayer</title>
    <compression size="194215" type="zip"/>
    <description/>
    <download>http://kartina.pristavka.de/nktvplayer/nKTVplayer.zip</download>
    </widget>
    <widget id="nStreamPlayer">
    <title>nStreamPlayer</title>
    <compression size="306605" type="zip"/>
    <description/>
    <download>http://kartina.pristavka.de/nktvplayer/nStreamPlayer.zip</download>
    </widget>
    <widget id="nKTVE">
    <title>nKTVE</title>
    <compression size="1027060" type="zip"/>
    <description/>
    <download>http://kartina.pristavka.de/nktvplayer/nKTVE.zip</download>
    </widget>
    <widget id="nLVTV">
    <title>nLVTV</title>
    <compression size="1027061" type="zip"/>
    <description/>
    <download>http://kartina.pristavka.de/nktvplayer/nLVTV.zip</download>
    </widget>
    </list>
    </rsp>

yaz ve dosya ismini widgetlist.xml olarak değiştir. tv başına geç smart menü develop şifre 0000000 yaz biliyorsun zaten.... D ye bas ip yazılacak yere 127.0.0.1 yaz tam de senk. yap göreceksin nKTVplayer.zip , nKTVplayer.zip ,nLVTV.zip uygulamalar tv ne yüklenmiş olacak... açık ve net bir şekilde bu kadar anlatılabilir. aynı şekildede indirmiş olduğun widgetleri de www klasörünün içine uygulama diye bir klasör oluştur içine kopyala örnek verecek olursam uygulama adlı klasörümün içinde 3dyoutube var widgetlist.xml içeriği bu şekilde olması lazım

<rsp stat="ok">
    <list>
    <widget id="3dyoutube">
    <title>3dyoutube</title>
    <description/>
    <download>127.0.0.1/uygulama/3dyoutube.zip</download>
    </widget>

</list>
    </rsp>

şeklinde olacak istediğin kadar ekleme çıkarma yapabilirsin

arkadaşlar merhaba bende samsung C650 internet tv var(smart)değil develop ile nStream uygulaması tv ye indi içine girdiğimde çeşitli kanallar var ve çalışıyor bilen arkadaşlara sorum şu dreambox 800hd ile izlenen nStream playerdeki gibi eklediğimiz xml dosyası içine eklenen kanal adresleri samsungdaki nStream uygulamasına eklenip tv den izlenebilinirmi yardımlarınızı bekliyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: isoakdemir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OT_MARİ

bu arkadas demis benim gibi sorunu olan arkadasa bilgisayari tvye ethernet kablosuyla bagladinmi diye o yüzden denedim bilgisayari tvye nasi göstercem yani indirdigim widgetleri nasi atcam tvye.

Arkadaşım öncelikle apacher web server kurman lazım linki aşağıda

http://sourceforge.net/projects/appserv/files/AppServ%20Open%20Project/2.5.10/appserv-win32-2.5.10.exe/download
    kurduktan sonra pc kapatıp aç

C:\AppServ\www klasörler oluşmuş olacak

www klasörünün içinde yeni metin belgesi oluştur içine de

<rsp stat="ok">
    <list>
    <widget id="nKTVplayer">
    <title>nKTVplayer</title>
    <description/>
    <download>http://kartina.pristavka.de/nktvplayer/nKTVplayer.zip</download>
    </widget>
    <widget id="nStreamPlayer">
    <title>nStreamPlayer</title>
    <compression size="306605" type="zip"/>
    <description/>
    <download>http://kartina.pristavka.de/nktvplayer/nStreamPlayer.zip</download>
    </widget>
    <widget id="nKTVE">
    <title>nKTVE</title>
    <compression size="1027060" type="zip"/>
    <description/>
    <download>http://kartina.pristavka.de/nktvplayer/nKTVE.zip</download>
    </widget>
    <widget id="nLVTV">
    <title>nLVTV</title>
    <compression size="1027061" type="zip"/>
    <description/>
    <download>http://kartina.pristavka.de/nktvplayer/nLVTV.zip</download>
    </widget>
    </list>
    </rsp>

yaz ve dosya ismini widgetlist.xml olarak değiştir. tv başına geç smart menü develop şifre 0000000 yaz biliyorsun zaten.... D ye bas ip yazılacak yere 127.0.0.1 yaz tam de senk. yap göreceksin nKTVplayer.zip , nKTVplayer.zip ,nLVTV.zip uygulamalar tv ne yüklenmiş olacak... açık ve net bir şekilde bu kadar anlatılabilir. aynı şekildede indirmiş olduğun widgetleri de www klasörünün içine uygulama diye bir klasör oluştur içine kopyala örnek verecek olursam uygulama adlı klasörümün içinde 3dyoutube var widgetlist.xml içeriği bu şekilde olması lazım

<rsp stat="ok">
    <list>
    <widget id="3dyoutube">
    <title>3dyoutube</title>
    <description/>
    <download>127.0.0.1/uygulama/3dyoutube.zip</download>
    </widget>

</list>
    </rsp>

şeklinde olacak istediğin kadar ekleme çıkarma yapabilirsin

arkadaşlar merhaba bende samsung C650 internet tv var(smart)değil develop ile nStream uygulaması tv ye indi içine girdiğimde çeşitli kanallar var ve çalışıyor bilen arkadaşlara sorum şu dreambox 800hd ile izlenen nStream playerdeki gibi eklediğimiz xml dosyası içine eklenen kanal adresleri samsungdaki nStream uygulamasına eklenip tv den izlenebilinirmi yardımlarınızı bekliyorum saygılar

Alıntıları Göster
    SamsungC650 tv var netpalyeri yükledim. sonra 46.4.199.222 ipden bişeyler yükledi sonra intenet tv kitlendi tv yi açtım kapattım. şimdi internet tv ye tıkladığımda başlatılıyor diyor fakat açılmıyor bir süre sonra tv yeniden başlıyor ne olmuş olabilir acaba düzeltmek için ne yapmalıyım...

• quote:

Orijinalden alıntı: cyetkin

SamsungC650 tv var netpalyeri yükledim. sonra 46.4.199.222 ipden bişeyler yükledi sonra intenet tv kitlendi tv yi açtım kapattım. şimdi internet tv ye tıkladığımda başlatılıyor diyor fakat açılmıyor bir süre sonra tv yeniden başlıyor ne olmuş olabilir acaba düzeltmek için ne yapmalıyım...

Alıntıları Göster
    selam..uzun zamandır internetim yoktu. konulardan uzak kaldım..2 sorum olcak.. tv : 32c650

1. en çok wıdgetin olduğu ip no lazım..(91.102.4.80 bağlanmıyor.)
    2. 32c 650 ile ilgili browser ile ilgili veya başka yeni gelişme varmı.. tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: heffera

selam..uzun zamandır internetim yoktu. konulardan uzak kaldım..2 sorum olcak.. tv : 32c650

Alıntıları Göster
    Bende bir sey sorayım SAMYGO kullana varsa bana b zamhet pm atsın
  • quote:

arkadaşlar istanbul bilişimden satın almış olduğum 32d5720 serisi televizyonda yazdığım - konu açtığım bu tv lerdeki web browser olayı idi , artık kesin olarak anladım ki bu sorun yazılımsaldır. samygo kurup çalıştırdıktan sonra ftp programı filezilla ile tv nin 1 gb alanına girdiğimde görüntü aşağıda

tv nin hafızanındaki klasörlere gezinirken /mtd_exe altındaki SmartTV klasörünün içindeki menüleri altında

klasörlerinde görüldüğü gibi 29_fullbrowser klasörü var

öteki klasörler içinde ise smart menüsünde var olan foto , resim , favori,müzik, kanal listeleme vb klasörler bu klasörlerin içine bakıldığında config.xml dosyası ve icon bazılarında 29_fullbrowser olan js dosyaları var resim , favori , müzik vb menüler tv de gözükürken 29_fullbrowser gözükmüyor ben de bu klasörü alıp /mtd_rwdata/widgets ların olduğu yerde user kullanıcı klasörüne altığımda tv yi kapatıp açtığımda full browser çıkıyor

tıkladığımda ise bağlanıyor yazıyor sürekli çalışmıyor... buraya kadar yaptığım bu çalışmadan ve 32eh5300 lerde gördüğüm web browser olayından anladığım kadarıyla bu iş yazılımsaldır. hatta ankara media mark taki teknisyen birisiyle bu konuyu konuştuğumda onlarda teknik servis bunu yapabilir demişti. bizim burdaki teknik servis allaha emanet usb den kanal yüklemeyi kendisine ben gösterdim :))) sizin oralardaki teknik servis elemalarına bir soralım diyorum böyle bir durum söz konusu olabilir mi ???

NOT : bu arada bu cihazın yeni yazılımsal sürümü çıkmış 1019.0 dan 1020.4 de yazılım yükseltemyi menünün altında servis kısmından çevrim içi bula tıklasınlar ben yaptım bulamadı dedi. çünkü bu 32d5720 serisi cihaz türkiye samsung altında satış olmadığından parelel ithalat olduğundan türkiye ip sinden yeni yazılım bulamıyor
    bu cihazın samsung garantisi altındaki fransa ve kore yi buldum samsung fransa web sitesine girip frimware yi 61 mb dosyayı pc indirip flasha atıp tv ye taktığımda yine servis menüden yazılım yükselt usb den deyinde yeni yazılımı buldu yükledi. yeni yazılım ile gördüklerim daha hızlı geldi kanal geçişler ve allshare dosya şekilleri değişmiş olarak gördüm yeni yazılımı yüklemeniizi öneririm.[simage][/simage]

samygo nerden indire bilirim Tv ye yüklemek için
    FTP ile bağlanmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: frikxxx

quote:

arkadaşlar istanbul bilişimden satın almış olduğum 32d5720 serisi televizyonda yazdığım - konu açtığım bu tv lerdeki web browser olayı idi , artık kesin olarak anladım ki bu sorun yazılımsaldır. samygo kurup çalıştırdıktan sonra ftp programı filezilla ile tv nin 1 gb alanına girdiğimde görüntü aşağıda

tv nin hafızanındaki klasörlere gezinirken /mtd_exe altındaki SmartTV klasörünün içindeki menüleri altında

klasörlerinde görüldüğü gibi 29_fullbrowser klasörü var

öteki klasörler içinde ise smart menüsünde var olan foto , resim , favori,müzik, kanal listeleme vb klasörler bu klasörlerin içine bakıldığında config.xml dosyası ve icon bazılarında 29_fullbrowser olan js dosyaları var resim , favori , müzik vb menüler tv de gözükürken 29_fullbrowser gözükmüyor ben de bu klasörü alıp /mtd_rwdata/widgets ların olduğu yerde user kullanıcı klasörüne altığımda tv yi kapatıp açtığımda full browser çıkıyor

tıkladığımda ise bağlanıyor yazıyor sürekli çalışmıyor... buraya kadar yaptığım bu çalışmadan ve 32eh5300 lerde gördüğüm web browser olayından anladığım kadarıyla bu iş yazılımsaldır. hatta ankara media mark taki teknisyen birisiyle bu konuyu konuştuğumda onlarda teknik servis bunu yapabilir demişti. bizim burdaki teknik servis allaha emanet usb den kanal yüklemeyi kendisine ben gösterdim :))) sizin oralardaki teknik servis elemalarına bir soralım diyorum böyle bir durum söz konusu olabilir mi ???

NOT : bu arada bu cihazın yeni yazılımsal sürümü çıkmış 1019.0 dan 1020.4 de yazılım yükseltemyi menünün altında servis kısmından çevrim içi bula tıklasınlar ben yaptım bulamadı dedi. çünkü bu 32d5720 serisi cihaz türkiye samsung altında satış olmadığından parelel ithalat olduğundan türkiye ip sinden yeni yazılım bulamıyor
    bu cihazın samsung garantisi altındaki fransa ve kore yi buldum samsung fransa web sitesine girip frimware yi 61 mb dosyayı pc indirip flasha atıp tv ye taktığımda yine servis menüden yazılım yükselt usb den deyinde yeni yazılımı buldu yükledi. yeni yazılım ile gördüklerim daha hızlı geldi kanal geçişler ve allshare dosya şekilleri değişmiş olarak gördüm yeni yazılımı yüklemeniizi öneririm.[simage][/simage]

samygo nerden indire bilirim Tv ye yüklemek için
    FTP ile bağlanmak istiyorum

Alıntıları Göster
    Cihazınızın tam modelini ve suan kullanmakta oldugunuz versıyonu soylersenız yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

Cihazınızın tam modelini ve suan kullanmakta oldugunuz versıyonu soylersenız yardımcı olabilirim.

Alıntıları Göster
    smart TV D8000 kullanıyorum
  • Merhaba arkadaslar, ben de bugun smart bir tv aldim Lg 47Lm679s . Merak ettigim bir soru var bilen arkadaslar cevaplarlarsa çok teşekkür ederim.
    1 bu akıllı denen tvlerde dns ayarlarında bir degisiklik yapılabiliyor mu.
    2 bir yerde akklili telefonlarla smart Tv'lerin uyustugunu, telefon ile televizyonu yonlendirebilecegimiz yazılıyordu. Bilen varsa yardım lutfen

• quote:

yokmu 32c650 kullanan. önceden ww w. l e d lc d diye bir yer vardı kapanmış galiba şimdi . burdan sanal klavyeden otomatik olarak türkçe ve yabancı diye link girebiliyorduk . forumdakiler şimdi nereden takip ediyorlar bilmiyorum. link verecek varmı geniş kapsamlı bir link.. tşk.
  • quote:

quote:

yokmu 32c650 kullanan. önceden ww w. l e d lc d diye bir yer vardı kapanmış galiba şimdi . burdan sanal klavyeden otomatik olarak türkçe ve yabancı diye link girebiliyorduk . forumdakiler şimdi nereden takip ediyorlar bilmiyorum. link verecek varmı geniş kapsamlı bir link.. tşk.

c650yi satınca lg seris akıllı kumandalı tv aldım. sonra siteye gerek kalmadı.kapattım.

• @KlavYE@ yokmu başka link . Bizdemi satacağız yoksa 32c yi. Ip ve link bilenden bekliyorum lütfen.tsk

• quote:

@KlavYE@ yokmu başka link . Bizdemi satacağız yoksa 32c yi. Ip ve link bilenden bekliyorum lütfen.tsk
    ftp programı filezilla ile tv ye bağlanmak için samygo mu kurmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiman64

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 37c650 model İnternetTvli televizyonum var televizyona nstreamplayer yükledim içinde Türkçe film ekleyebileceğim adres vs var mı hepsi rusça çıkıyor varsa adresleri ve nasıl yapıldığını yazarsanız minnettar kalacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan001 -- 2 Ekim 2012; 14:24:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan001

arkadaşlar 37c650 model İnternetTvli televizyonum var televizyona nstreamplayer yükledim içinde Türkçe film ekleyebileceğim adres vs var mı hepsi rusça çıkıyor varsa adresleri ve nasıl yapıldığını yazarsanız minnettar kalacağım

Alıntıları Göster
    tek çözüm dreambox 800hd almak. uydu alıcısı.

seyire ve turkvod kodlamaları internetten film izleme sitelerini linke çeviriyor.

ama samsung içinde aynı kod ve modul uygulamasını yazarsa kesin çalışır.

c650 sahiplerinin turkvod uygulamasını editorle açıp incelemesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: digiman64

samygo D8000 de nasıl kurulur bende merak ettim
    ftp ile bağlantı nasıl kurulur bilen varmı??
  • internet tv650arkadaşlar merhaba bende samsung C var(smart)değil develop ile nStream uygulaması tv ye indi içine girdiğimde çeşitli kanallar var ve çalışıyor bilen arkadaşlara sorum şu dreambox hd ile izlenen nStream playerdeki gibi800 eklediğimiz xml dosyası içine eklenen kanal adresleri samsungdaki nStream uygulamasına eklenip tv den izlenebilinirmi yardımlarınızı bekliyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: isoakdemir

internet tv650arkadaşlar merhaba bende samsung C var(smart)değil develop ile nStream uygulaması tv ye indi içine girdiğimde çeşitli kanallar var ve çalışıyor bilen arkadaşlara sorum şu dreambox hd ile izlenen nStream playerdeki gibi800 eklediğimiz xml dosyası içine eklenen kanal adresleri samsungdaki nStream uygulamasına eklenip tv den izlenebilinirmi yardımlarınızı bekliyorum saygılar
    bu konuda çalışma yapan kimse yok. sadece dm800hd de yapılan modules ler var elimizde dream de çalışıyor. ama bu modulleri net player içine verince belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

bu konuda çalışma yapan kimse yok. sadece dm800hd de yapılan modules ler var elimizde dream de çalışıyor. ama bu modulleri net player içine verince belki.

Alıntıları Göster
    YOUTBE tan haber varmı Hala smart tvlerde youtube çalışmıyor.videoları buluyor ancak ok deyince açmıyor...Sizde de öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

@tevfik erkan

Hocam cok sevindim kurduguna, da keske en son ki resmi koymasaydin :-) Bi Real taraftari olarak hatirlamak bile istemiyorum :-)

Alıntıları Göster
    Bende bugün UE40ES5500 alarak aranıza katıldım. Bugün biraz önce servis eve bağladı akşam bakacağım. Bu internet tv olayları biraz karışık gibi geldi ama açıkası daha tam olarak ne yapacağımı da bilmiyorum. Akşam bir kurcalayacağım cihazı. Benim kafam şu şekilde basıyor. Zaten bu cihaz internete giriyor ya oradan site adını filan yazıp direkt izlemeye başlamıyor muyuz. Yoksa birtakım işlemler yapıp direkt tv'lerin amblemlerine tıklayıp izlemeye mi başlıyoruz. Bu konuda aydınlatabilirseniz ve hangi yolu takip etmeliyim uzman arkadaşlardan bilgi rica ediyorum :(

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.