Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
263.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstad mesele orda hangi programla tv'ye nasıl aktaracaz :)
  • rıca edsem yardımcı olurmusun tv ye nasıl yüklenecek bu widgedler
  • Arkadaşlar netplayer güncellendi mi? Açılmıyor çünküüüü. Garip ama ip mi değişti acaba?
  • Bir widgeti tv'ye atmak için ya internetten bir webserver kiralamak gerekir. Bu sunucunun sabit IP adresi olur. Bu server paralı olmakla birlikte istediğimiz widgeti tv'ye atabiliriz. Ya da webserveri kendi bilgisayarımıza kurup buradan widgeti tv'ye atabiliriz. Aşağıdaki linkte başka bir forumdan yusuf_alp arkadaşımız webserverin nasıl kurulacağını ve kullanılacağını detaylıca anlatmış.

http://www.t u r k e y f o r u m.com/satforum/showthread.php?t=628674

Linkteki adresi boş adrese kopyaladıktan sonra boşlukları doldurarak çalıştırın.
    senolars arkadaş doğru yazmış. Widgetlerin hepsi ayrı ayrıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 15 Mayıs 2012; 1:43:38 >

• arkadaşlar pc nin ip adresini yazıyorum pcye baglanmıyor bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz güncelleme b 1 saat bekledim olmadı
  • Selam arkadaşlar.. Tv de uzun süredir aramama rağmen internet tv ve bunun ayarlarına ulaşamıyorum.. Widget ve IP ayarları için Menüden Ağ ayarlarından IP ayarlarına girince;

- IP modu (Otomatik)
    - IP adresi
    - Alt Ağ Maskesi
    - Ağ Geçidi

DNS Modu' seçenekleri var.. Ve IP modunu ve adresi değiştirince tanımsız şeklinde hata veriyor..

Smarthub' ta ise D (mavi) tuşu ile ayarlara girince ;

-Hesap Yönetimi
    -Servis Yöneticisi
    -Sıfırla
    -Özellikler

seçenekleri var..

Yani hiç bir şekilde forumda anlatıldığı gibi Widget uygulamaları için ulaşabileceğim bir ayar yok..

Sorun bende mi Tv de mi aceba?

Tv modeli: 46D5700..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamanlı9

arkadaşlar pc nin ip adresini yazıyorum pcye baglanmıyor bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz güncelleme b 1 saat bekledim olmadı

İşletim sistemi olarak Win 7 64 bit kullanıyorsanız sıkıntı ondan olabilir. WWWshare programında ben de 64 bit win 7 ile yükleyememiştim. Dediğiniz gibi bekliyor ama bir türlü bağlanmıyordu. 32 bit Win 7 işletim sistemi ile yaparsanız sorun olmaz. Ben öyle yüklemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehat85

Selam arkadaşlar.. Tv de uzun süredir aramama rağmen internet tv ve bunun ayarlarına ulaşamıyorum.. Widget ve IP ayarları için Menüden Ağ ayarlarından IP ayarlarına girince;

- IP modu (Otomatik)
    - IP adresi
    - Alt Ağ Maskesi
    - Ağ Geçidi

DNS Modu' seçenekleri var.. Ve IP modunu ve adresi değiştirince tanımsız şeklinde hata veriyor..

Smarthub' ta ise D (mavi) tuşu ile ayarlara girince ;

-Hesap Yönetimi
    -Servis Yöneticisi
    -Sıfırla
    -Özellikler

seçenekleri var..

Yani hiç bir şekilde forumda anlatıldığı gibi Widget uygulamaları için ulaşabileceğim bir ayar yok..

Sorun bende mi Tv de mi aceba?

Tv modeli: 46D5700..

El-cevap?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jehat85 -- 17 Mayıs 2012; 21:02:59 >

• jehat85
    Sen tv'ni bilgisayarına ethernet kablo ile bağladın mı? Evet ise aşağıdakileri uygula.
    Ayarları 40C650'ye göre yazıyorum.

Internet Protokol ayarları : Manuel seç
    IP adresi : 192.168.1.55 (boş olan bir IP numarası 55 ver)
    Alt ağ maskesi : 255.255.255.0
    Ağ geçidi : 192.168.1.11 (varsayılan ağ geçidi modeme erişim IP’sidir)
    DNS : Manuel seç
    DNS sunucusu : 192.168.1.11

Ağ testi yaptığında "ağınız düzgün bir biçimde çalışıyor" mesajı gelirse yaptıkların doğru demektir. Ancak ondan sonra smarthub dan istediğin widgetleri indirebilirsin. Geçmiş sayfalarda widgetin nasıl indirileceği detaylıca anlatılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 18 Mayıs 2012; 1:33:50 >
  • arkadaşlar nstreamplayere dosyaları nasıl yüklerim lütfen yardım
  • lütfen yardım arkadaşlar
  • arkadaşlar bu konu iyicene duraklamış yeni bir şeyler yokmu
  • Bu topicte sorusunu sorup cevabını aldıktan sonra kaybolanlar lütfen geri dönüş yapın ki faydalı olup olmadığımızı anlayalım. Yoksa bu topic ölür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 30 Mayıs 2012; 20:48:15 >
  • arkadaşlar bu bölümü iyice boş verdiniz yeni bir şeyler yokmu widget ip
  • 91.203.212.202 bu ipden widgetleri indirin icinde nstreamlmod diye bi widget var icinde türkce film portallari mevcuttur
  • quote:

Orijinalden alıntı: akk67

91.203.212.202 bu ipden widgetleri indirin icinde nstreamlmod diye bi widget var icinde türkce film portallari mevcuttur

Teşekkürler
  • teşekkürler bilgi için
  • Selam arkadaşlar, bir hafta önce 40ES5500 samsung smart tv aldım fakat your video" menüsü altında olan filmleri izleyemiyorum. İzleyemememin sebebi "Your Video" menüsü altında açılan seçeneklerinde izle (watch) seçeneğinin görünmemesi. acaba bir şeyleri yanlışmı yapıyorum ve ya yapmam gereken başka bir şey mi var? Bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı?
  • btutkun slm bende 40 es 5500 aldım ve samsun 7 24 sinema uygulamasına ulaşamadım. sende nasıl durum apps lerde bu uygulama görünmüyor. Sinema uygulaması nasıl inecek.
  • Selam bahatki, sanırım bazı uygulamalar ya uygulama menüsünden kaldırıldı ve ya es5500 serisinde bununla ilgili bir problem var. Diğer arkadaşlarda bu uygulamaların kendilerinde olup olmadığıyla ilgili cevap yazarlarsa bizde kesin bir cevaba ulaşmış oluruz. Benim en çok istediğim uygulamalar, sansung smart sinema ve 7/24 sinema uygulamalarını bulamadım, uygulamalarda görünmüyor. Televizyonun ülke ayarlarını değiştirince (ingiltere, abd ve ya diğer ülkelerden biri) değişik uygulamalar yükleniyor tv ye ama çok farklı uygulamalar olduğunu söyleyemeyeceğim malesef. Ayrıca your video menüsünden film izleyemedim su ana kadar. Senin your video menüsü ile ilgili bir problemin var mı? Film izleyebildinmi?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.