Şimdi Ara

Samsung, tüm akıllı telefonların kutusundan şarj adaptörünü kaldırmaya hazırlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oldu olacak batarya da koymasinlar😳

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 binliralık telefon 100 liralık şarj adaptoru kadar ömre sahip değil. o yüzden eski şarj adaptürünüzü kullanın diyorlar bunun adı budur

  • mert1907 kullanıcısına yanıt

    keşke öyle bir şey olsa. çöp zamzungggg! 

  • strathmorea kullanıcısına yanıt

    Ürünün kalitesi açısından adaptör olmaması kayıp değil. Adaptör + farklı aksesuar koyup özellik kısılması mı adaptör eksikliği mi? Koyulmayan adaptörlerin şarj hızına göre nominal kâr beklentilerinin çok üzerinde uçuk fiyatlarla satılmaya çalışılması elbetteki doğru veya etik değil. Fakat bu günümüzde her yerde kendini gösteren bir durum.


    Bmw, Audi, Mercedes'in baz modelleri ile tam dolu modelleri arasında o kadar fark var ki. Gidip o kadar para veriyoruz tam dolu donanım verin bari diyebiliyor muyuz? RTX 3050 Ti GPU ile RTX 3080 Ti gpunun üretim maliyetleri arasında ne kadar fark olabilir kart üzerindeki elektronik besleme, soğutma, pcb vb. aksesuarlar haricinde?


    Yanlış anlaşılmasın hoşnut değilim bu durumdan fakat 20-22 bin TL'lik telefon maliyetlerinin yanında 300-400 TL'lik şarj aleti masrafı bu fiyatlardaki bir cihazın özelliğinin kısılmasındansa iyidir. Kaldı ki adaptörün 2x birimlik maliyet etkisi vergilerle birlikte çok daha fazla olduğu gerçeği varken.


    Şarj, besleme durumu stratejik olarak mantıklı bir hamledir aynı 3.5 portu gibi. Sahip olduğumuz sıradan şeyleri tekrar tekrar sahip olmaya çalışmak bize bir şey katmaz. Bu beklentimiz ile telefonları da o kadar büyüttük ki şimdi bir çok firma küçültemiyor.


    Ekran boyutu, Çözünürlük, İşlem gücü yanında aksesuar, daha fazla kamera, daha yüksek fps'li video kabiliyetleri, daha yüksek tazeleme hızlı ekran. Daha uzun şarj ömrü ve alabileceğimiz fiyat. Apple'ı bile piyasa ne hale getirdi. En hızlı, en büyük olma derdi olmayan nominal, minimalist firma bugün hem büyükte yapıyor hem de en hızlı işlemciyi yapıyor, 2-3 kamera falan koyuyor.


    Budur bilgisayarlarda, konsollarda, tv'lerde 120 hz doğru dürüst oynayamıyoruz, kullanamıyoruz telefonlarda bu moda başladı bir de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 7 Mart 2022; 12:17:50 >




  • ulan çıkarmazsan adam değilsin

  • huavi yaptırım yemese yazılımsal olarak sıknıtı olmasa bunlardan kat kat daha kalıtelı cıhazlar üretiyor 4 sene önce aldıgım honor play sarzı bugun s20 fe den daha cok gidiyor

  • Daha iyi. Samsung’un kaybedeceği pazar kayıpları ile Omix gibi telefonların pazarı artar. Artık kullanıcı dostu telefonlar gün yüzüne çıkar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hatta her kutuya telefon da koymayın biz alalım şansımıza telefon çıkarsa artık.

  • çevrecilik hedefleniyorsa sıfır telefonla mesela yarı fiyatına verebilirler.ihtiyacı olan sonradan almaya kalkmasın.çünkü kargo ile adaptör sipariş edince nakliye,kağıt,plastik derken çok daha fazla çevre zararı oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 7 Mart 2022; 15:26:21 >
  • Böyle saçmalıklar hep apple dan çıkıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Ancak düşen maliyeti fiyatlara yansıtmıyorlar? Ayrıca bende olan şarj aleti 15w ama telefon 45w destekliyor neden ben para verip şarj aleti alayım?

  • Önce kulaklık vereni tercih ederiz dedik kendimizce tepki koyduk, sonra şarj aleti gitti şarj aleti vereni tercih ederiz dedik tavır koyduk ve en sonunda parasını ödediğimiz telefonu bize lütfedenden yana tavır koyacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 7 Mart 2022; 15:56:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Squid Game dedik, Kim Min Jae dedik bağrımıza bastık ama iyice çirkefleşti bu Koreli elemanlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yc#1 kullanıcısına yanıt
    o anlamda ıphone 11lerden 12lere geçiş kullanıcılar için süperdi hocam. gelişmiş donanım ve ekstra 5G modem maliyeti rakip androidlere göre çok çok çok az bir farkla gelmişti 11 serisinin fiyatlarına göre. Hatta iPhonedonun bu konuda videosu da olması lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yok daha neler

  • Çevreci mi?
    Doğada çözünsün bahanesiyle kulaklık kablosu 1 yılda kendiliğinden çürüyecek şekilde üretilen,
    ama her yıl çöpe kulaklık atmamıza, ve kulaklığın diğer kısımları çürümediği için doğaya daha fazla zarar vermemize sebep olan samsung mu çevreci?

    Ha yanlış anlaşılmasın, samsung kullanıcısıyım düşmanı değil.
    Aynı çürüyen kablo yöntemini JBL de kullanıyor. Sennheiser da kullanıyor. Tek samsunga bok atmam.

    Pioneer'i bu konuda tebrik ederim. Evladiyelik kulaklık yapmş. Kablosu ne kırılıyor ne çürüyor.
    Çevrecilik ile çakallığı iyi ayırt etmek gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 7 Mart 2022; 17:8:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonradan görme kapitalist zamzung

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clusive kullanıcısına yanıt

    amaç zaten karı arttırmak yeni ürün aldırmak. bende istemem tabi ki yeni şarj cihazı almak. o yüzden düşük hızlarda şarj olan cihazları bunlar zaten sizde var diye çıkartacaklar kutudan. üst seviye cihazlara gerekli cihazları koyarlarmı orasını bilmem.


    24k fiyatlı fold bile 15w adaptorle geliyor belki o da olmaz kutuda

  • Kimse almasın bak nasıl yola gelip tükürdüklerini yalıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat_82 M kullanıcısına yanıt

    Hiçbir zaman çevreci olmadılarki? Sadece Samsung ile sınırlı değil. Bunlara göre suçlu hep toplumlar. Kaynaklar yetersiz, tüketim çılgınlığı vs vs bu laflar ile hep toplumlar yıllardır suçlanıyor, aşağılanıyor.


    Sadece işlemci üretiminde doğal kaynaklar nasıl kurutuluyor Erdi Özüağ değinmişti. Planlı eskitme ile toplumları, yenisini almaya mecbur bırak, yeni yeni işlemciler üret. Üretirken doğal kaynakları kurut. Ondan sonra yine suçu, ihaleyi toplumların üzerine yık.


    2012de sıfır aldığım Samsung S7500 telefon halen çalışır durumda, işlemcisi patlamadı. Yazılım desteği kesildi. Whatsapp yok, Youtube yok, internete bile girmiyor. Halbuki yazılımsal destek verilse boş yere çöpe gitmeyecek.


    Herkes toplumların üzerine oynuyor. İstatistik kasıyor. Squid Game dizisindeki (vip olan) yaşlı bunak sürekli toplumların birbirlerinin kuyusunu kazmasından bahsediyordu. Bunu söyleyen birkaç milyarderden biri. Yani o birkaç milyarder zibidiyi 6 oyunun içine soksan sanki birbirlerini satmayacaklar?


    Bilimadamları hele... Sizler bir yıldız tozundan, kum tanesinden daha değersizsiniz lafı yine toplumlara söylenir. Ben daha; zenginlere, kanaat önderlerine, siyasetçilere vs söylendiğini görmedim. Varsa yoksa halk! Halk kemerlerini sıkmalı, halk tüketmeyi azaltmalı, halk kendini değersiz görmeli, gerekirse intihar etmeli vs vs.


    Dünya geoittir dediler eyvallah. Yıllar sonra "yanıldınız, dünya sandığınız gibi geoit değil, aslında çürümüş patates şeklindedir." Toplumları aşağılama şeysi. Anasını satim geoit lafını toplum bi tarafından element diye uydurmadı. Siz söylediniz, biz de Sübhanallah kardeş dedik kabul ettik.


    Erdi Özüağyoutube
    Küresel krizin biri bitmeden diğeri başlıyor. Covid-19'la patlak veren çip krizi, ortaya çıkan lojistik problemleri ve kuraklık derken bu defa da nadir bulunan toprak elementleri tehdit oluşturuyor. Bugün telefondan bilgisayara, otomobilden savunma sanayi ürünlerine kadar hayatımıza temas eden pek çok üründe nadir bulunan toprak elementleri kullanılıyor. Lityumdan tutun bakıra, kabolttan alüminyuma kadar bu elementler, metallar çok kritik. Nadir bulunan elementler konusunda dünyanın lider ülkesi Çin. Amerika'da dahil olmak üzere pek çok ülkenin ihtiyaçları Çin üzerinden karşılanıyor çünkü Çin hem en büyük rezerve sahip hem de yetişmiş insan gücü ve bu madenleri çıkarmak için gerekli olan teknoloji ve ekipmanlara tam entegre olmuş bir ülke. Ancak son dönemde gerek ticaret savaşı, gerek Covid-19 ve gerekse de lojistik problemler nedeniyle maliyetler inanılmaz derecede artmış durumda. Bu videoda dünyayı tehdit eden yeni krizi, nadir toprak elemenletleri, yaşanan maliyet artışını masaya yatırıyor ve analizini yapıyorum. #teknoloji #nadirtoprakelementleri #üretim
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DGUDX8YT4tik&q=EgQuLZpEGMGtmJEGIhDpPPeNw2px168brf7MTR19MgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 7 Mart 2022; 17:34:38 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.