Şimdi Ara

SAMSUNG TELEVİZYONUM VAR XBOX 360 I ACIORUM VE MAVI EKRANDA DESTEKLENMEYEN MOD YAZIO!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU sorunu cozemedım cozumu bılen varsa yazabılırmı cok rıca edıorum bayramım rezıl oldu bu yuzden 1 gundur oynayamıyorum.sımdıden tesekkurler

• HDMI dan mı bağlı?
  • hayır normal dvı.kabloyu degıstırdım yıne duzelmedı acaba nedendır ıcınde bı sorunmu vardır!
  • televizyonun hd ready ve senın xbox ının goruntu ayarları 1280x720 dan daha yuksek herhangi biri

desteklenmeyen mod tv ye gösterebilecegi çözünürlükten daha yüksek bir çözünürlükte görüntü gelirse çıkar

ilk önce xbox ı bir monitçre bagla ve bu çözünürlüge düşür ondan sonra baglayabilirsin sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamman115 -- 11 Aralık 2008; 0:43:21 >
  • xbox ı aldığıın yerden düzelttir
  • arkadaşlar ben ce başka bi sorunda olabilir aldığım yer 720pye ayarladı ben dedemlerde normal kabloyla tüplüde oynadım diğer gün bizim lcdye hdmniden bağladım direk full hd açıldı monitöre bağladım hemen görüntü 720p geldi sonra bu bayramda tüplüde kullanıyorum görüntü otomatik ayarlandı
  • ARTIK YARIN ACILMASINI BEKLICEM ALDIGIM YERIN CUNKU BEN AYARLAYAMADIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbgrkm

arkadaşlar ben ce başka bi sorunda olabilir aldığım yer 720pye ayarladı ben dedemlerde normal kabloyla tüplüde oynadım diğer gün bizim lcdye hdmniden bağladım direk full hd açıldı monitöre bağladım hemen görüntü 720p geldi sonra bu bayramda tüplüde kullanıyorum görüntü otomatik ayarlandı

DVI ise 720 p seçilemeyebilir. 1280x720, 1360x720, 1366x720 gibi seçenekler vardır. Bunlardan herhangi biri TV tarafından desteklenmiyorsa, bu tür bir sorun çıkar. Daha önce DVI kablo kullanmadım ama sorun büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyor. Ayrıca Samsung TV'lerde DVI için HDMI 2 girişini kullanmanı öneririm. Hangi model TV kullanıyorsun bilmiyorum ama eski modellerde sanırım HDMI 2'ye bağlamak daha iyi oluyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.