Şimdi Ara

Samsung telefonlarda ilginç sorun: Bir web sitesi telefonun çökmesine yol açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung telefonlarda ilginç sorun: Bir web sitesi telefonun çökmesine yol açıyor
    Samsung kullanıcılarını ilgilendiren ilginç bir yazılım hatası ortaya çıktı. Yeni raporlara göre, bazı Samsung Galaxy modelleri yalnızca belirli bir web sayfasını açtığında aniden yeniden başlıyor.

Exynos işlemcili modelleri etkiliyor

Sorun özellikle Exynos işlemcili cihazlarda görülüyor ve farklı segmentlerden birçok modeli etkiliyor. Kullanıcı geri bildirimlerine göre cihaz, ilgili bağlantıya tıklandığı anda herhangi bir uyarı vermeden kapanıyor ve otomatik olarak yeniden başlıyor.

İlk olarak bir kullanıcının Samsung Galaxy S24 üzerinde yaşadığı sorunla gündeme gelen hata, kısa sürede yaygınlaştı. Paylaşımda, Fairphone'un Gen 6 işletim sistemiyle ilgili bir web sayfasının, Exynos çipli Galaxy telefonların anında yeniden başlatılmasına neden olduğu belirtiliyor. Bağlantıya tıklanıldığında, telefon hiçbir uyarı veya hata mesajı vermeden kapanıp yeniden başlıyor.

Sorunun tek bir cihazla sınırlı olmadığı belirtiliyor. Samsung Galaxy S24, Galaxy S25 Ultra ve hatta Galaxy A56 gibi orta segment telefonlar da dahil olmak üzere birçok cihazın etkilendiğini gösteriyor. Galaxy Tab S10 FE gibi tabletlerde de aynı sorun görülüyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A57 ve A37 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Sorunun yalnızca belirli bir uygulamadan kaynaklanmadığı da belirtiliyor. Kullanıcılar, Chrome, Samsung Internet ve Google uygulaması üzerinden sayfayı açmaya çalıştıklarında da aynı çökme ve yeniden başlatma sorunuyla karşılaştıklarını söylüyor. Firefox kullanan bazı kişiler ise bu hatayı daha az yaşadıklarını ifade ediyor. Ayrıca bazı kullanıcılar, çökme yaşanmadan hemen önce sayfanın normalden daha yavaş yüklendiğini ve cihazın belirgin şekilde ısındığını fark ettiklerini aktarıyor.

Farklı model ve bölgelerdeki kullanıcıların benzer deneyimleri paylaşması, sorunun yaygın olduğunu gösteriyor. Snapdragon işlemcili cihazlarda ise aynı sayfanın sorunsuz açıldığı belirtiliyor. Bunun yanı sıra bazı kullanıcılar, hatanın yalnızca Wi-Fi bağlantısı kullanıldığında ortaya çıktığını, mobil veri üzerinden erişimde ise sorun yaşanmadığını dile getiriyor.

Henüz Samsung tarafından resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak sorunun geniş çaplı olması, kısa sürede bir yazılım güncellemesiyle çözüm gelmesini gündeme getirebilir.

Kaynak:https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/comments/1s2d3h4/2weekold_s24_exynos_keeps_shutting_down_when_i/
    Kaynak:https://www.androidauthority.com/possible-exynos-galaxy-phone-bug-causing-crashes-3652167/

• A55 Opera ile denedim reset attı direkt.

• Klasik android işte

Yazılım güvenlik açığı varsa o açık üzerinden de zarar görebilirsin

Ya da yazılım güvenlik vs açığı olmadan dan zarar görebilirsin android in yapısı gereği

Çok ince ve hassas ayrıntı ve genelde bu ayrıntıyı kullanıcılar atlıyor ve karıştırıyor

Mesela Windows ta böyle

İOS macOS vs vs bunlarda güvenli değil

%100 güvenlik yok

Aşağı yukarı hangisinden daha çok ve kolay veya zor zarar görürüz iyi anlamak lazım

• Windows update sayfasına mı girmişler? Ba dum tıs :)

• ''Sorunun tek bir cihazla sınırlı olmadığı belirtiliyor. Samsung Galaxy S24, Galaxy S25 Ultra ve hatta Galaxy A56 gibi orta segment telefonlar da dahil olmak üzere birçok cihazın etkilendiğini gösteriyor. Galaxy Tab S10 FE gibi tabletlerde de aynı sorun görülüyor.''

Exynos işlemcili S25 Ultra varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klasik Exynos

• Ben S25 FE uzerinde Opera ile denedim ve hicbir sey olmadi. Sonra Edge ile denedim ve telefon coktu. Boyle bir haber yapip linki koymamak da garip olmus. Neyse ben koyuyorum denemek isteyen olursa:

fairphone
    The Fairphone (Gen. 6) now with privacy-first /e/OS
    https://www.fairphone.com/the-fairphone-gen-6-e-operating-system

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenakif -- 26 Mart 2026; 20:58:06 >

• mesutismail kullanıcısına yanıt

Reddit'te "S25U'yla denedim, sorun olmadi" yazmis biri. Yapayzekaci habercimiz de onu da dahil etmis hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 27 Mart 2026; 6:58:44 >

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • Editörümüzün haberlerini beğenerek okuyorum, S25u yu haberinden kaldırırsa bence iyi olur. Ayrıca exynox işlemcili S26 serisi haberde neden yok. Denememişmi redditteki arkadaşlar? Snapdragon işlemcili s25u kaynak haberlerde geçiyor ama s26 ve plus serisi denenmemiş çok garip.

PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z
  • İyi bari sadece reset atıyor, ios gibi whatsapp mesajı ile uzaktan sıfırlananmadan açılmaması gibi de olabilirdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.