< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
|
dexopt komutunu tekrar uygulayabilir misiniz bu işlemden sonra, garanti olması açısından. Veyahut da cihazı 1 gece şarjda bırakın. Kullanım alışkanlıklarınızı yeniden öğrenme evresine gelmesi lazım. Üstteki menüden günlük otomatik optimizasyonu ve kullanıma göre güç tasarrufuna alma seçeneğini de kapatın. Sadece "Adaptif Batarya" açık olsun. "Kullanılmayan uygulamaları uyku moduna al" seçeneğini de kapatabilirsiniz. edit: Device Care olan turkuaz renkli simgeden bahsediyorum hocam. Onun uyglama verilerini silmeniz yeterli. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonklavyebükücü -- 19 Eylül 2022; 23:1:18 > |
|
2. satırdan sonraki işlemleri şimdi yaptım. 1.yi de yapayım şimdi. Bu arada compile komutunu vermeden direkt ikinci komutu uygulasam da yeterli olur değil mi? success sonucunu aldım bu arada. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 19 Eylül 2022; 23:14:26 > |
|
DUYURU: Rehbere "Ekstralar" adında bir dosya ekledim. Burada çeşitli e-kitaplar ve duvar kağıtları paylaşıyor olacağım. İlgilenenler o dosyadan da beğendiklerini seçebilirler. Herkese iyi forumlar... |
|
Ozaman şöyle bişey yapabilir miyiz; 1. seviye, 2. Seviye ve belki 3. Seviye olarak ayrıştırsak ve telefonu sadece sosyal medya kullanıcıları ile full kullanan kişiler kendine uygun olan listeyi uygulasa? Kesin silinmesi ve tercihe bağlı silinebilirler bu şekilde belli olsa? Fazla mı zahmet vermiş olurum? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
Hiç de zor olmaz hocam. Önerileriniz gayet yerinde, tam da böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Farklı seviyeler tabi ki olur, ama farklı seviyeler için farklı görüşlere ihtiyacım var. Buradan herkese soralım o zaman, sizce seviyeleri nasıl belirleyelim? Normal kullanıcı, profesyonel kullanıcı vesaire gibi mi ayıralım sizce? Zahmet konusu çok önemli değil, vakit bulunca parça parça yaparım. Orada yazdığım açıklamalar şimdilik çoğu kullanıcıya yeterli olur hocam zaten. Halledilir bu iş. |
|
Sizce bu konuda daha mı fazla bilgi verelim hocam? Çok aşırı detaylandırmak istemiyorum ki hem rehber uzamasın hem de bilgilerin karmaşıklığı azalsın biraz. Bazı yerlere "Detay" kısmı ekleyip ilgilenen kullanıcılar için daha fazla bilgi verebilirim. |
|
|
| AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
| COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble | |
|
çok güzel konu eline sağlık aynısının xiaomi olanı da olsa :) |
|
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 20 Eylül 2022; 10:15:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A079531B -- 20 Eylül 2022; 13:20:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 20 Eylül 2022; 18:40:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |