< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
|
|
Sizin cihazınız bekleme modunda aşırı pil mi tüketiyor? Sanki beklemede ciddi bir sıkıntı var gibi. Elinizde yedek cihaz varsa, sizdeki cihazın uçak modu ve mobil verideki bekleme sürelerini karşılaştırmanızı öneririm. Başka bir SIM kart varsa kullanabileceğiniz, onu da kullanın. Eğer mobil veride aşırı pil tüketimi varsa cihazın modemi sıkıntılı olabilir. |
|
Üst seviye cihazım olsun, ekran süresi iyi olsun diyorsanız Samsung'da sadece S20 FE var maalesef. Bunun dışında, yurtdışı Xiaomi cihazlara bakmanızı da öneririm. 12T ve 12T Pro şu an harikalar yaratıyor. Gerçekten çok güzel cihazlar. Yurtdışı 12T'yi 9000 lira civarında bulmak mümkün. 12T Pro fiyatını tam hatırlamıyorum, bakarım ona. İkisi de batarya konusunda çok iyi cihazlar gibi. Isınma gibi sorunları da halletmişler. Giriş-orta seviye cihazları çok makul bulmuyorum. Zira donanımları çok çabuk eskiyor. A32 kullanan birkaç arkadaşımın cihazına bakma imkanı buldum, S20 FE'deki akıcılıktan çok uzaklar. 3 yıl sonra yeni telefon alayım deseniz ekonomi malum. Hiç değilse Xiaomi 11T ya da 12T düşünebilirsiniz. Performans ve batarya gayet iyi bu cihazlarda. Kamera konusu karışık ama ışık varsa fotoğraflar da güzel. Bu saatten sonra artık 778G/865 altı işlemcilerden uzak durun. edit: A52s, M52, A53 ve 73 de düşünülebilir ama amiral gemisi cihaz her zaman daha avantajlıdır. Özellikle malzeme kalitesi ve işlemcideki ek özellikler gibi konularda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonklavyebükücü -- 13 Kasım 2022; 9:15:16 > |
|
|
Hepsiburada indiriminden s20fe alarak androide geri döndüm. iPhone 7'den geçiyorum. Teknoloji marketlerde inceleme fırsatım olmuştu. Genel olarak bir inceleme yaptığımda bu fiyat bandında s20 fe üzmez diye düşünüyorum. Bu konuyu görünce de sevindim. Telefon elime ulaşınca bu konudaki işlemleri uygulayacağım. Konu için teşekkürler. |
|
Hocam benim için majör konular ekran ve kameraydı zaten. Telefonda neredeyse hiç oyun oynamıyorum ama yine de işlemci konusunda iyi olsun istedim. En güzeli de 256 GB olması. iP7'yi 32 GB kullanıyordum artık kanser derecesine gelmişti En son s6 kullanmıştım android olarak. Telefonla uğraşmak hoşuma gidecek konudaki dökümanın ilk kısmını inceledim. Sıfırdan uygulamayı düşünüyorum. |
|
Hayırlı olsun. S20 FE muhteşem bir cihaz. Android'i temsil etmesi gereken cihazlardan biri hatta. Gerek SD kart desteği, gerek pil ömrü, gerek performansı yani her konuda tam paket bir cihaz. Ülkemizde de ciddi bir fiyat avantajı var, bu nedenle doğru tercih olmuş. Konuyu incelemişsiniz zaten, orada neler kazanabileceğiniz yazıyor. S20 FE zaten gayet hızlı bir cihaz ama rehberden sonra daha bile hızlı oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam sizin gibi S20 FE kullanıcıları olan@Hayalci ve @Hulk48 de performans artışı konusunda detaylı yorumlar yapmıştı, onları okuyabilirsiniz. Android cihazlar genelde çok gereksiz yazılıma boğuluyor üreticiler tarafından. Bu da hem pil ömrü, hem de performansa zarar verebiliyor. Ayrıca Android'in bazı gereklilikleri de üreticiler tarafından yerine getirilmiyor (Samsung'da optimizasyon kodlarının uygulanmaması gibi, halbuki Xiaomi otomatik olarak uyguluyor). Bu nedenle, Android'i kutudan çıkardığınızda, bazı işlemler yapmanız gerekebiliyor. Apple'da kutudan sıfır çıkan ürüne nasıl DFU ile yeni yazılımı sıfırdan kuruyorsak, burada da Odin kullanıyoruz bu işlem için. Ardından uygulama temizliği ile cihazı rahatlatıyoruz. Bu tek seferlik bir işlem. Bazı güncellemeler sonrası, silinen uygulamalar geri gelebiliyor, onları tekrar siliyoruz ve Voilá! Sonrasında mutlu mesut kullanıyorsunuz cihazı arada bir optimizasyon kodların çalıştırarak (Misal, bir ya da iki ay sonra veyahut da güncellemelerden sonra). Rehberin içerisinde uygulama önerileri de yer alıyor. Bakmanızı tavsiye ederim, gerçekten kaliteli ve güvenli uygulamalar var orada. Ayrıca ekstralar dosyasından sevdiğiniz duvar kağıtlarını da bulabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonklavyebükücü -- 15 Kasım 2022; 14:47:32 > |
|
Açık Kaynak Kodlu Uygulamalar dosyasında önerdiğim Bromium'u öneririm. Chrome'dan farkı yok işlevsellik olarak, ama pil konusunda çok cimri. Ayrıca Google izleyicilerini de barındırmadığı için son derece güvenli. Chrome arayüzüne alıştıysanız, başkasına bakmayın bile. Snapdragon 400'lü cihazda bile oldukça hızlı çalışıyor. |
|
Bir uygulama için, telimi komple recoverydan format attım, kodları bu sefer yapmadım, sadece saçma sapan uygulamaları sildim, geri kalan olduğu gibi duruyor. Şimdi tek yaptığım sdmaid uygulaması ile 15 günde temizlik yapmak, zaten oda baya inanılmaz temizliyor, bugun 9gb yakın öncellek ve saçma sapan dosyaları temizledi, tel yeniden doğmuş gibi oldu. @Sonklavyebükücü arkadaşa tekrar teşekkür ederim rehber için. |
|
|
|