Şimdi Ara

Samsung tablet alicam ama bi bakarmisiniz??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayirli aksamlar donanim haberciler..size bi kac sorum olucak babama Tablet pc almam lazim kendisi sadece internet excel ve word kullanicak ama exceli tam manasiyla kullanan biridir ve windows tabanli exceli kullaniyor tek istegi laptop gibi yanimda tasiyim bilgilerim onda olsun excel de degisikler yapiyim ve bilgisayarima rahatlikla atiyim diyor..ben samsung galaxy p1000 falan yeter diye tahmin ediyorum fakat bildiginiz ucuz bu dediklerimi rahatlikla yapabilecek android tabanli bi tablet oneriniz var mi?cevaplariniz benim icin cok onemli simdiden tesekkur ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mesele sadece ofis programları ise 150 liralık tabletler de bu işi görür ama samsung alitesi farklıdır tabiki.
    Herşeyden önce sınırsız müşteri desteği ve ürün kalitesi çok yüksek ama fiyatı da o oranda yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

mesele sadece ofis programları ise 150 liralık tabletler de bu işi görür ama samsung alitesi farklıdır tabiki.
    Herşeyden önce sınırsız müşteri desteği ve ürün kalitesi çok yüksek ama fiyatı da o oranda yüksek.

Biliyorum hatta konu oradan açıldı ucuz alıyim bulunsun dedi ben razı olmadım 2gun sonra basımıza is acar diye bana 400-500 tl arası 7"boyutta ne onerirsiniz

• şu linkteki ürün ile samsung arasında hiçbir fark yoktur,
    fiyatı 300 civarı olması lazım,
    ayrıca dh forumda bu modelle ile ilgili bölümde var
    http://www.teakolik.com/polypad-7200hd-inceleme/
  • quote:

şu linkteki ürün ile samsung arasında hiçbir fark yoktur,
    fiyatı 300 civarı olması lazım,
    ayrıca dh forumda bu modelle ile ilgili bölümde var
    http://www.teakolik.com/polypad-7200hd-inceleme/

Hocam aleti çok gördüm ama ilgilenmedim aslında bakarsanız özellikleri standart tablet islerini yapar peki dokunmatigi nasıldır ve excel gibi programlar rahatlıkla kullanılabilir mı yani Çin malı aletler gibi 2 gün sonra atılacak cinsten değil dımı

• ürün güzeldir ama tavsiyem iade kabul eden bir yerden almandır,
    beğenmezsen 1 hafta içinde iade edersin.
  • quote:

ürün güzeldir ama tavsiyem iade kabul eden bir yerden almandır,
    beğenmezsen 1 hafta içinde iade edersin.

Tavsiye edeceğiniz bı yer var mı yani 300 tl civarı diyorlar 400 olsun ama sağlam olsun isterim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş babana alacaksan 10 inçler daha güzel olur büyük ekranda ofis dosyalarında çalışrken göz yorulması falan olmaz mesela darkın 10 inçlik modellerine bakabilirsin.
  • quote:

kardeş babana alacaksan 10 inçler daha güzel olur büyük ekranda ofis dosyalarında çalışrken göz yorulması falan olmaz mesela darkın 10 inçlik modellerine bakabilirsin.

Hocam babama alicam ufak istiyor hani yanımda tasiyim çantamda diyor mobil kullanım bir nevi flash bellek ama mobilde oynama yapabilecek sekilde..

• Koskaca forum da yok mü cevap verecek yaw

• 10 " düşünmüyorsa 7"te nexus 7 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoachTr19o5

10 " düşünmüyorsa 7"te nexus 7 var

Fiyatı nedir ve hocam dediklerimi rahatlıkla yapabilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

quote:

Kuzenimde var (İkimiz kullanıyoruz profili) gayet güzel hızlı bir tablet Türkiyeye gelmesi ekimi bulur diyorlar. Fiyat olarak 8 gb için 550 16 gb için 650 olucaktır büyük ihtimalle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

quote:

Kuzenimde var (İkimiz kullanıyoruz profili) gayet güzel hızlı bir tablet Türkiyeye gelmesi ekimi bulur diyorlar. Fiyat olarak 8 gb için 550 16 gb için 650 olucaktır büyük ihtimalle

Anladim sagolun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.