Fiyat piyasaya göre bayağı uygun görünüyor. www.vatanbilgisayar.com Samsung T7 Shield 1 TB MU-PE1T0K/WW USB 3.2 Taşınabilir SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-t7-shield-1-tb-mu-pe1t0k-ww-usb-3-2-tasinabilir-ssd.html |
Samsung T7 shield 1 TB harici taşınabilir ssd 1650 TL
-
-
eyvallah faydalandım
-
Güle güle kullanın. Benimki hazırlanma aşamasında şu an, fatura oluşturulmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizde güle güle kullanın. word e 8 taksit harici bir kombo olmaması üzdü :D
-
ben de aldım teşekkürler.
-
Yararlandım,teşekkürler.
-
Bende 1 adet aldım, fiyat çok ama çok uygun. 500₺ fark var resmen. Teşekkürler.
-
Teşekkürler ben de faydalandım. Fiyat baya iyi.
-
Ben de faydalandım, paylaşım için teşeKkürler. Siparişi 15:30 gibi vermiştim, hala onay aşamasında yazıyor. İptal olmaz değil mi?
-
Ben de o saatlerde sipariş vermiştim yarım saat içinde onaylandığı ve kargoya verileceği yazıyordu. Ödeme sizden çıkış sağlamışsa onay için sorun olacağını sanmıyorum.
-
Fiyat şuan 1430 TL düşmüş gözüküyor, ama sadece mağaza stoğu gözüküyor. Sanırım stoğu bitirdikten sonra vatan yine iş güzerlık peşinde :)
-
Rica ederim arkadaşlar, herkes güle güle kullansın. Benim kargo dağıtıma çıkmış, merakla beklemekteyim. Yedeklenmesi gereken çok fazla veri var elimde onlar için kullanacağım.
1430 Tl'den internet stoğu açıldı şuan
-
Online stoğu kapatmışlar yine.
20 dk önce tekrar stok açtılar, bir adet 1430 TL den siparişimi geçebildim ve sipariş onaylandı az önce. Umarım uzun süre kullanabilirim. Malum SSD lerde pek hassas.
Neden sadece krem renginde indirim var da siyah ve mavi de yok anlaşılır değil doğrusu.
Ayrıca 2TB ın da fiyatı fena değil.
www.vatanbilgisayar.comSamsung 2TB T7 Shield USB 3.2 Beyaz Taşınabilir SSD (1050MB Okuma / 1000MB Yazma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-2tb-t7-shield-usb-3-2-beyaz-tasinabilir-ssd-1050mb-okuma-1000mb-yazma.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geek90 -- 23 Kasım 2022; 13:0:3 > -
Benimki şimdi geldi. 15 gb veriyi 30 sn'de kopyaladı. Vaadettikleri hızın yarısı. Kullandığım cihaz macbook air m1 modeli. Kendi kutu içeriğindeki type c to type c kabloyu kullandım. Belki sürücü güncellemesi vs gerekiyordur ardından 1gb hızı görebilir. Henüz detaylı test edemedim.
1430 kapalı görünüyor şu anda online sipariş için. 210 lira fazla ödemiş oldum.
-
sadece type c bağlantı mı oluyor? Benim bilgisayarda type c çıkışı yok. Nasıl çözüm bulabilirim?
-
1430 a tekrar aldım. 1650 ye aldığımı gelince iade edicem. saçma sapan işler, illa uğraştıracaklar.
-
Normal usb için de kablo çıkıyor kutudan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox nedir
- sıcak fırsatlar amazon
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X