Ürünü 1646 TL bir hevesle aldım ama şuan benim için çok gereksiz geliyor :) Ürünün paketini açmadan iade edeceğim. Aynı fiyattan almak isteyen arkadaş varsa bana ulaşabilir. |
Samsung T7 shield 1 TB harici taşınabilir ssd 1650 TL (2. sayfa)
-
-
Ben macbook air m1'de son usb versiyonu var sanıyordum usb 3.1 varmış, o nedenle 500 mb civarı okuma yazma hızı almışım. Usb 3.2 olan bilgisayarlarda muhtemelen 1000 mb hızları görür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 tb versiyonu 2632 TL'ye düştü.Ben 2 tblıktan da aldım.1 Tb gelince mağazadan iade edeceğim
www.vatanbilgisayar.comSamsung 2TB T7 Shield USB 3.2 Beyaz Taşınabilir SSD (1050MB Okuma / 1000MB Yazma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-2tb-t7-shield-usb-3-2-beyaz-tasinabilir-ssd-1050mb-okuma-1000mb-yazma.html -
bende 2 gün önce 1 tb lik almıstım 1600 e sonra 1400 e düşünce neyse şans dedim, baktım 2 tb lik 3000e düşmüştü, dedim bari buna upgrade edeyim, iade edip çek verdiler mağazadan, üzerine ekledim kartla, ellerinde 2 lik yoktu bu arada yakındaki şubeden getirteceklerdi, bugun gittim tekrar geldim mağazaya teslim almak icin, sonra baktım 3000 e aldıgımda 2600e düşmüş, MH ye durumu anlattım ama bişey yapamayacaklarını belirttiler. Tekrardan iade alamayacaklarını söyledi oradaki şahıs. Şans mı diyeyim başka bişey mi bilemiyorum :))) İlginc bir vatan politikası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 24 Kasım 2022; 17:36:30 > -
Saglik olsun hocam,cidden ilk defa gordum boyle bir sey daha da düşecek mi diye her 10dk kontrol ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de internetten aldığımı iptal ettirip, mağazadan 2tb versiyonunu aldım 2632₺
Merhaba,
Ürünü bugün teslim aldım ama nedense yazma hızı çok düşük sizce normal mi?
Ayrıca elimde, HIKVision'ın hız sınırları yaklaşık 400-500 arası olan başka bir ssd var. Bunun yazma hızı samsung T7'den fazla bir gariplik var :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka19g -- 25 Kasım 2022; 0:16:55 >
-
Bugün benim kargo teslimatı yapılacak, akşama denemeyi planlıyorum. Bilgisayardan aktarma yapmadan önce yapmam gereken bir işlem var mı acaba?
-
Dün USB 3.2 ile alakalı olabileceğini söylenmişti bu konu içerisinde. Eğer bilgisayarda USB 3.2 çıkışı yoksa hız düşük olabiliyormuş.
-
Hikvision da harici SSD mi?
Hocam MacBook 2018 3.2 yok 3.1. var ama neden daha düşük anlam veremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam harici ssd
1646 tl ye aldım arkadaşlar. sonradan farklı bir üründe almaya karar verdiğim için siparişi iptal edeceğim. isteyen varsa istanbul içi aldığım fiyattan cihazı verebilirim.
-
fiyat çok iyiymiş ama yetişemedik. neyse iyi ki kalmamış. yoksa dayanamayıp alırdım kesin. sonra ay sonu cepte para yok
-
-
Ben m1 işlemcili macbook air ile dün test yaptım, 650mb/s civarı sonuç aldım, bilginize.
Hocam sanırım program yanlış ölçüyor. iso ve rar dan oluşan 16 GB boyutundaki 2 dosyayı 17 sn attım.
ben 2 tb olanını aldım pc nin usb c 3.2 gen 2 2x2 portuna bağladım pc deki samsung 990 pro ssd den 75 gb 4k film tek parça attım 670 mb yazma 770 mb okuma diskmark testleri hayal gerçek değer bu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X