Şimdi Ara

►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör - ANA BAŞLIK◄◄◄

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
746
Cevap
6
Favori
59.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör◄◄◄

►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör - ANA BAŞLIK◄◄◄  ►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör - ANA BAŞLIK◄◄◄  ►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör - ANA BAŞLIK◄◄◄

►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör - ANA BAŞLIK◄◄◄  ►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör - ANA BAŞLIK◄◄◄  ►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör - ANA BAŞLIK◄◄◄

Samsung'un LED monitör çalışmasının ilk örneği olan XL2370 satışa sunuldu.. aslında biraz geçtiğimiz aylara baktığımızda Samsung'un LED yolundaki ilk adımları çok olumlu sonuçlar ve tepkiler almıştı. LCD'de ki son başarısı LE 5 - 6 - 7 - 8 serilerinde çokça konuşuldu ve tartışıldı.. daha sonra buradan aldığı olumlu tepkilerle LED monitör işine de el atan firma oldukça iyi bir iş çıkartmış görünüyor. Zira yukarıdaki resimlere baktığınızda kutusu, kutu içeriği, kutu içinde kullanılan malzemelerin kalitesi ve yapılan çalışmanın ne denli kaliteli ve başarılı olduğunu görmemek için hiçbir sebep yok.. öyleki içinden çıkan D-Sub ve DVI kablolarını, Samsung'un kablo toplayıcı tellerini tuttuğunu yani bunu bile üretirken kaliteden ödün vermediğini görmek mümkün.

monitörümüz piano black kasa ve mat ekrana sahip.. özellikle monitörde kendini seyretmek istemeyen kullanıcılar için vazgeçilmez bir seçenek olarak görünüyor.. monitörün malzeme kalitesini tartışmaya bile gerek yok.. özelliklerine gelince:

LED ışık sistemi ile aydınlatılan panelimiz MEGA Dinamik Kontrast, HDMI girişi, 1080p FULL HD özelliklerini 1920 x 1080 çözünürlükte oldukça başarılı bir şekilde gösteriyor. şimdiye kadar internette, çalıştığım uygulamalarda, oynadığım oyunlarda ve Youtube'da 1080p desteği sunan videolarda gördüklerim gerçekten takdire şayan.. film seyretmediğim için film fotoğraflarını çekemedim.. fotoğrafları NOKIA N97 ile çekmiş olduğum için ne yazık ki kaliteli bir HD fotoğraf makinası kadar başarılı resimler sunamayacağımdan hiç kafanızı karıştırmak istemiyorum.. eğer başka bir kullanıcı da HD foto. mak. varsa onun yapacağı paylaşım çok daha yerinde olacaktır diye düşünüyorum.

Oyunlardaki başarımı oldukça iyi. Özellikle DX11 destekli Dirt 2 ve Battlefield Bad Company 2 oyunlarında birkaç fotoğraf çektim.. onları da hemen paylaşayım...

ilk oyunumuz BF Bad Company 2.. kullanmakta olduğum ekran kartı ATI'nin Radeon 5970'i. 1920 x 1080 çözünürlükte tüm ayarlar HIGH'da, 8xAA ve 16xAF açmış şekilde ve HBAO'yu da açarak elde etmiş olduğum görüntüyü sizinle paylaşmak istiyorum...

►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör - ANA BAŞLIK◄◄◄  ►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör - ANA BAŞLIK◄◄◄

ikinci oyunumuz Colin McRae Dirt 2.. ayarlar yine 1920 x 1080 çözünürlükte tüm ayarlar ULTRA'da, 8xAA açık.

►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör - ANA BAŞLIK◄◄◄  ►►►SAMSUNG SyncMaster XL2370 LED Monitör - ANA BAŞLIK◄◄◄

ancak dediğim gibi bu resimlere kötü olarak yorum yapabilen arkadaşlarımız olacaktır çünkü bir cep telefonu kamerası ile ancak bu kdr olabiliyor ne yazık ki.. o yüzden çok fazla etkilemesin resimler sizi.. fakat fikir vermesi açısından şunu belirtmem gerek.. bu resimlerde gördüklerinizden en az 10 kat daha güzel görüntüye sahip bir monitör.. alacak olan arkadaşların akılları kesinlikle kalmasın...

şu anda DVI ile bağlantı sağladım. aslında HDMI kablo ile de bağladım ancak nedense ekran tam olarak oturmadı o konuya da bir şekilde birisi çözüm getirse sevineceğim XL2370 konularından birinde bir arkadaşta sormuştu.. yanlız şu anda yoğun bir dönemde olduğumdan dolayı tam olarak araştırma fırsatı bulamadım..

şimdilik bu kadar.. eklemeler yapacağım daha sonra...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 19 Nisan 2010; 23:48:16 >

• En sonunda hocam bir inceleme gelecek.Alan arkadaşların incelemelerini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • açıklama ve fotolar eklenmiştir...

konuya daha fazla açıklama ekleyeceğim zaman içerisinde...

SORU VE PAYLAŞIMLARIMIZA BU BAŞLIK ATINDAN DEVAM EDELİM...

TEŞEKKÜRLER....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 10 Nisan 2010; 17:31:44 >
  • bugün kullanabildim monitörü,ölü pixel bende de çıkmadı,
    birkaç fotoğraf da ben ekleyeyim...

• hayırlı olsun güle güle kullanın.
    ledler de artık piyasaya yerleşmeye başladı..
  • hay elinize saglik diyorum bir sürü xl2370 konusu vardi iyi oldu bu.

bu arada vatanda stoklar bitmek üzere 5 magazasinda var gözüküyor oda belli deil acikcasi.
  • peki arkadaşlar şu an Samsung t260hd kullanıyorum. Led monitörlere geçmeye gerek var mı sizce? canlılık, renk doygunluğu nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 10 Nisan 2010; 21:57:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

hay elinize saglik diyorum bir sürü xl2370 konusu vardi iyi oldu bu.

bu arada vatanda stoklar bitmek üzere 5 magazasinda var gözüküyor oda belli deil acikcasi.
    Topkapı mağazasında var gibi gözüküyor ama internet üzerinden satılmışlar. Yani stokta kalmadı. Bu arada inceleme için teşekkürler.
  • eline saglık inceleme güzel devamı gelecektir haydi samsungcular :)
  • hayırlı olsun güzel monitör bütçesi uygun olanlar alabilir
  • şu samsung türkiyeyi kimse aramadi mi acaba ? nezaman göndericekler ? şimdi vatana sorsak bilmiyoruz derler kesin, onun için sormamak en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

peki arkadaºlar ºu an Samsung t260hd kullanıyorum. Led monitörlere geçmeye gerek var mı sizce? canlılık, renk doygunluğu nasıl?

kesinlikle fark var. dier lcd lere göre gerçekten renk ve canlılık olarak farkedio. çok fazla memnunum ben :) T260HD kullanıyorsan buna geçmek biraz fazla lux olur ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

peki arkadaşlar şu an Samsung t260hd kullanıyorum. Led monitörlere geçmeye gerek var mı sizce? canlılık, renk doygunluğu nasıl?

hocam T260HD'den sadece LED teknolojisi için geçmek pek mantıklı olmaz.. kullandığınız monitör bir çok kişinin hayalini kurup alamadığı bir monitör.. bende almayı düşünüyordum bir dönem ancak birkaç arkadaşımda teknik arızalardan dolayı servise gidince vazgeçtim..
  • T260HD ile seneye kadar idare ederseniz seneye oled ekranlar gelecek onlardan alırsınız farkada değer
  • karanlık ortamda siyah performansını koyarmısın ? özellikle cast ekranı falan backlight oranını görmek istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groll -- 11 Nisan 2010; 14:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll
    karanlık ortamda siyah performansını koyarmısın ? özellikle cast ekranı falan backlight oranını görmek istiyorum..

bir ara onu da koyarim...
  • Hayırlı olsun. Beklenen bir monitördü. Birde B2430H'ın incelemesi olsa keşke. İkisinden birini kafayı taktım. Ama gel görki stoklarda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
    Hayırlı olsun. Beklenen bir monitördü. Birde B2430H'ın incelemesi olsa keşke. İkisinden birini kafayı taktım. Ama gel görki stoklarda yok.

tesekkurler...
  • http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-b2430h-24-b2430h-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44611#divDigerResimler

beyler bu lcd yı dusunuyorum aklımda 24 inch var led olarak pek dusunmuyorum butcem 400 lıra cıvarı önerirmisiniz sizce degermı fıyatı ıyı geldı ben 24 inh
  • ayri bir baslikta sorarsan ya da kullanan birinin yorumunu dinlersen daha cabuk cwp alirsin...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.