Şimdi Ara

Samsung SyncMaster p2350 23ınch Full HD ---Kullanıcı incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
17.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

performans icin 10 uzerinden 8
    fiyat-performans icin 10 uzerinden 10 veririm
    kontrast orani fazlasiyla tatmin edici, renkler 97 gamut oranli monitorler kadar olmasada teknik cizim yapmak icin bile yeterli..
    zaten doga resimleriyle dolu bir dergi yapmadiktan sonra 97 gamut oraninada gerek olmadigi fikrindeyim, o ayri konu..

velhasil kusursuza yakin bir monitor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prosatarus

iki gun once aldim p2350

performans icin 10 uzerinden 8
    fiyat-performans icin 10 uzerinden 10 veririm
    kontrast orani fazlasiyla tatmin edici, renkler 97 gamut oranli monitorler kadar olmasada teknik cizim yapmak icin bile yeterli..
    zaten doga resimleriyle dolu bir dergi yapmadiktan sonra 97 gamut oraninada gerek olmadigi fikrindeyim, o ayri konu..

velhasil kusursuza yakin bir monitor

R.I.P. DIME ;)
  • 2333 alayım derken T260 aldım görüntü şahane ama panel i hoşuma gitmedi. beyaz ve gri tonları doğal göstermesi biraz sıkıntılı. İlla tam cepheden göz hizasında bakmak gerekiyor. Senin monitörün bu konuda sıkıntısı var mı dostum?
  • Bu mönitörün T240 tan farkı nedir. Hangisi daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: junex

2333 alayım derken T260 aldım görüntü şahane ama panel i hoşuma gitmedi. beyaz ve gri tonları doğal göstermesi biraz sıkıntılı. İlla tam cepheden göz hizasında bakmak gerekiyor. Senin monitörün bu konuda sıkıntısı var mı dostum?

montre sadece tepeden bakıldığında renkler bozuluo. soldan, sağdan veya alt taraftan bakıldığında herhangi bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

şimdi merak ettim 21,5 luk samsung P 2250 gözümüzü bozmazmı göz bakımından nasıldır?

ve görüntü kalitesi LG ye göre özellikle V2261 VP serisine karşı nasıldır LG mi daha iyi yoksa samsung mu.. birde elektrik tüketimleri hakkında ha birde yazılarda netlik durumu nasıldır özellikle Samsung P2250 serisi

Tepkime süresi 2 mms yada 5 mms yeter ama P2250 almayı düşünüyorum olmadı LG 2261 vp. Serisi.

Ve bu monitör LED aydınlatmalımıdır? P 2250 ler.

bu sorduğum soru güme gitmiş tekrardan güncelleştireyim dedim kusuruma bakmayın arkaaşlar..

bu soruyu cevaplayan birisi varsa cevaplasın bir zahmet.
  • Acer X233 ile SAMSUNG P2350 arasında bir seçim yapılması gerekse hangisini tavsiye edersiniz arasında baya bir fiyat farkı var ama Acer markasına fazla güvenmiyorum Samsung dururken..(Oyun ve HD film için kullanmayı düşünüyorum).
  • Samsung T240 / P2350 / P2370 arasında oyun için hangisini tavsiye edersiniz.

Birde oyunlar 1920x1200 ümü yoksa 1920×1080 daha çok desdekliyor.

Bu hafta sonu veya hafta içinde monitörü almam gerek
  • quote:

quote:

şimdi merak ettim 21,5 luk samsung P 2250 gözümüzü bozmazmı göz bakımından nasıldır?

ve görüntü kalitesi LG ye göre özellikle V2261 VP serisine karşı nasıldır LG mi daha iyi yoksa samsung mu.. birde elektrik tüketimleri hakkında ha birde yazılarda netlik durumu nasıldır özellikle Samsung P2250 serisi

Tepkime süresi 2 mms yada 5 mms yeter ama P2250 almayı düşünüyorum olmadı LG 2261 vp. Serisi.

Ve bu monitör LED aydınlatmalımıdır? P 2250 ler.

bu sorduğum soru güme gitmiş tekrardan güncelleştireyim dedim kusuruma bakmayın arkaaşlar..

bu soruyu cevaplayan birisi varsa cevaplasın bir zahmet.

göz bozma olayı kardeşim en geç 1 haftada alışıo gözlerin 40 cm uzaktan bakmanız yeterli
    benim tercihim her zaman samsung'dur. elektrk tüketimi olarak 45 watt'tı sanırsam.... netlik konusunda samsung da şüpheniz olmasın 1920x1080 de kullanıorm rahatlıkla mntrn her köşesndeki yazıları okuyabilirsnz
    led olayına birşey diyemem arkadaşım teknik birisine danşmanızı tavsiye ederim

@*Revenge*
    bende sizin amanız doğrultusnda 2350'yi aldım şiddetlie tavsiye ediorm aradaki fiyat farkını tasarım ile dolduruo samsung bence

@mdede80

bu kararı bence 3 mntrüde görerek karar vermeniz lazım 3üde harika bence
    çözünrlük konusunda sağlam oyunların hiçbirinde sorun çıkıcanı zannetmem (not need for speed undercover 1920x1080 de çalşmıor renkler birbirne girio)

• Şuan tatildeyim.bilgisayarımı eylülde göreceğim için eylül e kadar bekliyeceğim. belki fiyatıda düşer şansıma artık. ama büyük ihtimal bu monitorden başka seçeneğim kalmadı.umarım dendiği kadar bende memnun kalırım :)
  • @M1A2Abrams
    Verdiğiniz yanıt için teşekkürler.. gözün alışması 1 hatfa kadar alır ama ilk başta yorma veya bozma yaparmı yani uzun süre bakınca crt kadar bozulma görülüyormu gözlerde yani göz bakımından bu samsung nasıldır? bunu açıklayabilirmisinz ama tekrar diyorum o diğer verdiğiniz yanıt için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

Acer X233 ile SAMSUNG P2350 arasında bir seçim yapılması gerekse hangisini tavsiye edersiniz arasında baya bir fiyat farkı var ama Acer markasına fazla güvenmiyorum Samsung dururken..(Oyun ve HD film için kullanmayı düşünüyorum).

bende kararsızım ama "ACER X233HBD" alacam büyük ihtimal.. samsung ta kazıkçı olmaya başladı artık.. lg ve acer daha çok f/p ürünler sunuyor... "ACER X233HBD" alıpta pişman olan görmedim şu an
  • quote:

@M1A2Abrams
    Verdiğiniz yanıt için teşekkürler.. gözün alışması 1 hatfa kadar alır ama ilk başta yorma veya bozma yaparmı yani uzun süre bakınca crt kadar bozulma görülüyormu gözlerde yani göz bakımından bu samsung nasıldır? bunu açıklayabilirmisinz ama tekrar diyorum o diğer verdiğiniz yanıt için teşekkürler.

evet mntrü ilk aldığımda gözlerimde 10 dakikadan sonra ağrı hissetmiştim.ben hergün pc başında 12 saatten fazla zaman geçiriorm. ilk aldığımda da 10 saat geçirmiştim gözlerde kalıcı hasar bırakabilcek seviyede... parlaklık seviyesi yüksek olunca ve çok yakından bakınca mutlaka ilk başlarda bir göz bozulması yaşanabilir. gece özellikle karanlık ortamda full hd film yakından izlemeyn.. ama alışınca gerçekten bir poblem kalmamakta

• quote:

Orijinalden alıntı: alpabi

quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams
    Tabi monitörün tamamının camla kaplı olduğunu unutmamak lazım ...

Değerli M1A2Abrams. Hayırlı uğurlu olsun. Bende P2370 almayı düşünüyorum.

Camla kaplı demekle neyi ifade etmek istemişsin anlayamadım. Parlak ekran değil monitör bildiğim kadarıyla. Mat ekran değil mi? Biraz açarsan sevinirim bilmediğim bir durumla mı karşı karşıyayım acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_33736097/mpage_1/key_//tm.htm#33736097

linkinde P2370 için yaptığım inceleme var. İlk başlarda ben de P2250 alacaktım. Özellik olarak ikiside aynı. Fakat 21.5" boyuta 1920*1080 olunca monitör bana epey küçük geldi.

Eğer sana da P2250 küçük gelirse P2370 i düşünmeden önerebilirim

@M1A2Abrams
    Hayırlı olsun

• LG nin boyutu 23 inch değil yalnız. LG yi P2250 ile kıyaslamak lazım. İkiside 21.5 inch. Samsung LG den 5 tl daha pahalı.
  • Valla ben pc başında 8 saat ancak gidiyor oda böyle oluoyr diyeyim gündüz açtım biraz takıldım çıkıyorum gene geliyorm öyle devam ederse toplanıyor bu süre ama lcd monitörü galiba yeni pc toplaması ile alabileceğim gibi geliyor öbür türlü alsam kart,güç kaynağı ile birlikte 800 yapıyor oda zararıma geliyor.

Birde o aralar işe başlayacağım zamanda doktora görünüp gözlük alacağım için sorun olmayacak zaten monitörü masa sonuna yapıştıracam oda ise 60-65 cm mesafeye yükseltecek.
  • 60cm yeterde artar bile çok büyük bir sorun ile karşılaşıcanızı zannetmem ki pcde durma saatlernzden belli zaten yinde tabikide siz bilirsnz.
  • Ben de almış bulunmaktayım bu monitörü.
     Samsung SyncMaster p2350 23ınch Full HD ---Kullanıcı incelemesi
  • NeCroMaN

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

60cm yeterde artar bile çok büyük bir sorun ile karşılaşıcanızı zannetmem ki pcde durma saatlernzden belli zaten yinde tabikide siz bilirsnz.

Benim pc de durma saatlerim 8-9 saat arası değişiyor ama tabiki sürekli değil gün boyu ara verip oturduğum saatleri örnek verirsem diyeyim 3 te açtım 4,30 gibi çıktım 6 da geldim öyle oturduğum saatleri toplarsam 8-9 saat yapar.

22 lik monitörle nasıl gider bilmiyorum ama gözlük ile kullanacağım uzağı bulanık görme sorunum var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.