Şimdi Ara

SAMSUNG STAR 5233W WI-FI DE YOUTUBE A GİRMEK MÜMKÜN MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
82.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birçok wi-fi li standart yazılımlı cep modelinde youtube a direkt girilebiliyor. Mesela Sony Ericsson G705. Bugün yeni aldığım Samsung Star Wi-Fi modelinde özel youtube eklentisi olmasına rağmen YASAKLI SİTE gözükmektedir. Yani proxy sorunumudur? Giriş yapmak istediği platform bildiğimiz i.explorer olduğu içinmidir?

• Ayni sorunun cevabini bende bekliyorum :) peki baska video izleyebilecegimiz siteler var mi?
    birde msn i nasil ve nereden yukleyecegiz
  • googlevideonun videolarıda acılmıyor
  • menü-ayarlar-uygulama ayarları-medya oynatıcı-vod ayarları-gprs olanını secin işlem tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

menü-ayarlar-uygulama ayarları-medya oynatıcı-vod ayarları-gprs olanını secin işlem tamam

GPRS ten değil Wi Fi üzerinden girmek istiyorum. GPRS ile youtube a girmek şişkin bir fatura demek..
  • Gerekli open dns ayarları yapılarak girilebilir nasıl yapılacağını sonra yazarım ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 12 Ekim 2009; 23:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantisprensi

quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

menü-ayarlar-uygulama ayarları-medya oynatıcı-vod ayarları-gprs olanını secin işlem tamam

GPRS ten değil Wi Fi üzerinden girmek istiyorum. GPRS ile youtube a girmek şişkin bir fatura demek..

wi-fi baglantın olursa zaten gprs üzerinden baglanacak turkcell internet baglantısı gprs üzerinden veriyor benim verdiğim yöntem sadece hangi baglantı üzerinden olacağını belirttim telefondaki default medya oynatıcı mobil tvdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu telefonun büyük sorunu bence e buddy de de hava tahmini güncelleştirikende yada mini opera programında kullanırken wifi yle girilemiyo. wiifi bağlı olduu halde edge yoluyla bağlanmaya çalışıyor izin vermeyincede giremiyor..bunun çözümünü bilen arkadaş varmı (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker9e

bu telefonun büyük sorunu bence e buddy de de hava tahmini güncelleştirikende yada mini opera programında kullanırken wifi yle girilemiyo. wiifi bağlı olduu halde edge yoluyla bağlanmaya çalışıyor izin vermeyincede giremiyor..bunun çözümünü bilen arkadaş varmı (:

Öyle bir sıkıntı yok sadece tarayıcıda default bağlantı olarak wifi seçilmeli eğer gprs seçiliyse wifi ile bağlanmayınca gprs e yöneliyor hava tahmini falan gayet güzel çalışıyor bende
  • dostum hiç bi yerde gprs seçili değil evdeki adsl i seçmediim bölüm kalmadı ... biras daha ayrıntılı anlatırsan çok sevinicem ya yoksa telefondan soğumaya başlıyorum yavaştan (((:
  • opendns ayarlarıyla da girilemiyor youtube'a. (4.2.2.1'i falan da denedim) başka bir yolu olmalı. girebilen varsa paylaşsın lütfen arkadaşlar.
  • Resimdeki ayarları modeminize girin ve sorunsuzca video izleyebilirsiniz kolay gelsin

• @Dangerousx: modemi ttnet kampanyasıyla aldığım için varsayılan dns ayarları değiştirilemiyor

başka bir çözüm yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quey

@Dangerousx: modemi ttnet kampanyasıyla aldığım için varsayılan dns ayarları değiştirilemiyor

başka bir çözüm yok mudur?

Ağ bağlantılarına sağ tıkla özellikler de ardindan Kablosuz ağ bağlantısınada sağ tıkla tekrar özellikler de çıkan listenin en altindaki internet erişim kurallari (TCP/IP) seçip özelliklere bas.

Aşağidaki DNS Sunucu adreslerini kullanı işaretleyerek arkadaşın vermiş olduğu IP numaralarini yaz tamam de.

• kardeş güzel resim vermişsinde arkadaş telefonda girmeye çalışıyor sen bilgisayarda nasıl yapıldığını göstermişsin yoksa telefona xp mi yükledin
    neyse yanlış anlaşılmasın o ayarlar pc için
  • o ayarlar pc için fakat modem ayari olarak kaydediyorsun modem panelinden madem değiştiremiyor denemesi için söyledim.
  • arkadaşlar sağolun yardımlarınız için, modem dns'ini değiştirdim telnet üzerinden. fakat yine girmiyor, yine girmiyor. google video'yu falan denedim, bu kez de videonun olduğu bölümde flash player logosu çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

o ayarlar pc için fakat modem ayari olarak kaydediyorsun modem panelinden madem değiştiremiyor denemesi için söyledim.

Modem iayarlarını değil bilgisayarınıza bağlı olan ağ bağdaştırıcı için ayarları değiştirir.Modemle alakası yok maalesef
  • Benim bildigim başka bir yolu yok malesef, anca farklı siteler üzerinden girmeyi deneyin belki açar, youtubegir gibi siteler üzerinden,

ama ben denemedim olurmu bilmem
  • ya zaten youtube a girmek ayrı bir dert videoları açmak ayrı youtube a erişim saglasanız bile flash player istediğinden videoları izleyebileseginizi sanmam..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.