Şimdi Ara

SAMSUNG STAR 5233W WI-FI DE YOUTUBE A GİRMEK MÜMKÜN MÜ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
82.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan inceldiğim bir model. Aldıgınız güncel fiyatları burada paylasabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Suan inceldiğim bir model. Aldıgınız güncel fiyatları burada paylasabilir misiniz?

ankarada 450 wifili
  • Vatan'da world carda 5 taksit 429 Tl, fiyat ve taksit bakımından en uygunu. 12 Taksitle 449 Tl her kredi kartına veren yerlerde var.
  • vatanda turkcell faturalı hat alan %25 indirimli galiba eğer faturalı hat düşünürseniz güzel kampanya
  • Evet arakadaşlar ya şu youtube olayını bi çözüme kavuştursaydık keşke...Bi arkadaşıma bu modeli düşünüyoruz ama youtube kullanmayı çok istiyor...Ana star wifi başlığında bağlandığını söyleyen arkadaşlar vardı sanki???
  • quote:

Orijinalden alıntı: melezsnape

Evet arakadaşlar ya şu youtube olayını bi çözüme kavuştursaydık keşke...Bi arkadaşıma bu modeli düşünüyoruz ama youtube kullanmayı çok istiyor...Ana star wifi başlığında bağlandığını söyleyen arkadaşlar vardı sanki???

HOCAM BEN BAĞLANIYORUM YUKARIDA DA BAHSETTİM MODEMDEN GEREKLİ AYARLAR (bkz yukardaki resime)YAPILARAK GİREBİLİRSİNİZ.CİHAZ ÜZERİNDE DE STATİK DNS AYARI VAR AMA İŞE YARAMIYOR BENİM BULABİLDİĞİM ÇÖZÜMLER BUNLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

vatanda turkcell faturalı hat alan %25 indirimli galiba eğer faturalı hat düşünürseniz güzel kampanya

Evet az önce baktım vatan'ın sitesinden kampanyalar bölümünden Yeni bir turkcell faturalı hat alana ya da hattını faturalı t.cell'e tasıyana %25 indirim üstelik world'e 5 taksit. 488 nakit herhangibir kart olmadan fiyatı o zaman hesap 488*0.75=366tl. Tabi bu turkcell hat alımı ya da geçişi ile mümkün. Ben burada diğer world card indirimli kampanya ile birleştirmedim. Muhtemelen kampanyalar birleştirilmiyordur. Ancaakk: 6 ay boyunca hattın kapatırılmayacagına dair bir taahhüt imzalıyoruyz. Acaba hattın ilk açılışı ve sabit ücretleri ne kadar tutar. Bunu da hesaba dahil etmek lazım. eger ki hiç ilk açılış ücreti vergi ve 6 ay boyunca sabit ücret odemiyorsak süpper bir fırsat diyorum. yakından takip etttiğim bir model bu s5233w.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 19 Ekim 2009; 23:53:51 >

• Bende dün vatan dan aldım arakdaşlar wifili modelini çok hoşuma gitti.

Arkadaşlar ben youtube girdim video izledim ebuddy msn bağlandım facebook girdim hepsinide wifi ile yaptım.

wifi bağlantısı oluşturduğunuzda gelişmiş ayarlar bölümüne ip adresi ve dns adresi yazın (dns :Ç 4 2 2 1 - 4 2 2 3 veya 208 67 222 222 - 208 67 220 220)
    video izlemek için uygulama ayarlarında media oynatıcısı vob seçeneğine girin wifi bağlantısını seçin
    tarayıcı peofiline gelin ordanda wifi bağlantısını seçin. yapmanız gerekenle bunlar.

opera ve ebuddy kurdum ve kullanmaya başladım.
  • Bendede Samsung GT-S5233W modeli var. Wi-Fi profilinede OpenDNS IP lerini girdim, Modemede OpenDNS IP'lerini ekledim halen youtube'a girmeye çalıştığımda yasaklı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrahmiN

Bendede Samsung GT-S5233W modeli var. Wi-Fi profilinede OpenDNS IP lerini girdim, Modemede OpenDNS IP'lerini ekledim halen youtube'a girmeye çalıştığımda yasaklı diyor.

1 yerde hata yapıyor olmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

vatanda turkcell faturalı hat alan %25 indirimli galiba eğer faturalı hat düşünürseniz güzel kampanya

Evet az önce baktım vatan'ın sitesinden kampanyalar bölümünden Yeni bir turkcell faturalı hat alana ya da hattını faturalı t.cell'e tasıyana %25 indirim üstelik world'e 5 taksit. 488 nakit herhangibir kart olmadan fiyatı o zaman hesap 488*0.75=366tl. Tabi bu turkcell hat alımı ya da geçişi ile mümkün. Ben burada diğer world card indirimli kampanya ile birleştirmedim. Muhtemelen kampanyalar birleştirilmiyordur. Ancaakk: 6 ay boyunca hattın kapatırılmayacagına dair bir taahhüt imzalıyoruyz. Acaba hattın ilk açılışı ve sabit ücretleri ne kadar tutar. Bunu da hesaba dahil etmek lazım. eger ki hiç ilk açılış ücreti vergi ve 6 ay boyunca sabit ücret odemiyorsak süpper bir fırsat diyorum. yakından takip etttiğim bir model bu s5233w.

peki bu tek samsung için mi tüm teller için geçerli mi acaba???

• tüm cep telefonları için geçerli
  • Arkadaşlar modemi Airties olanlar, maaalesef benim gibi DNS ayarları değişmiyor.
    Adamlar telekomla anlaşmalı olduklarından, kampanyalı Airties sahibi arkadaşlarımızın DNS değiştirmesi mümkün olmayacak.
  • tüm modeller için gecerli arkadaslar ama bitmiş olabılır yıne de vatnın sıttesınden bır baıon. bu arada ben de artık bir samsung sahibiyim. harika bır tel.
  • merhaba arkadaşlar benim bi tane sorum var kafayı yicem yapamazsam opera mini den youtube giriyor fakat videoları görüntülemiyor. ayarlar-uygulama ayarları-medya oynatıcı-vod ayarlarını tarayıcı ayarlarını hepsini yaptım ama olmadı statik ip lerde işe yaramadı.ben hiç anlamadım neden olmuyor.yardım ederseniz sevinirim.
  • Ayni sorun bendede var. youtubeye giriyor fakat videolari oynatmiyor.yeni bir pencere aciliyor,baglaniyor diyor,sonra baglnti basarisiz diyor. kullandigim tarayici opera mini 5 beta 2. bolt adli tarayicidan izleyebiliyorm fakat 1dakika ile sinirliyor. vod da zaten benim modemim secili (ben ozel,olarak ayarlamadim .oyleydi)
  • arkadşlar bugün 5233 wifi aldım wifi bağlantısı yaptım ama internete girerken türkcell üzerindnmi yoksa wifi üzerindenmi girdiğini nasıl anlaycağım boşuna fatura ödemeyim
  • yukarda neseli arkadaşın açıkladığı gibi yapın dns yi 208 li olanı yapın IP ye dokunmayın
    208-67-222-222 ve 208-67-220-200 (ikiside DNS) IP ye dokunmayın
    bu halde youtube videolarını izleyebiliyorum fakat facebook da yine eski probem devam ediyor flash player yükleyin diyor o nasıl halledilecek bilmiyorum
  • s5233 wifi modelini iki gün önce migrostan 379 tl ye aldım. bir yanlışlık sonucu dün fiyatları yanlış girmişler. o fiyatı görünce hemen atlatım tabi :) telefonu aldım kasaya gittim 469 tl dediler fiyat etiketinde indirim olduğunu 379 olduğunu söyledim bundan sonra 2 saatlik bir süreç sonunda telefonu almayı başardım.

bugun butun forumu neredeyse okudum

opera browseri yükledim telefona fakat wi-fi üzerinden telefonun opera ile bağlanamıyorum telefonun kendi browseri ile bağlantıda bi problem yok ayrıca bolt uda denedim ondada aynı sorun var yapılması gereken bir ayarda bulamadım şimdiden teşekkürler.

telefon gerçekten fiyatı ve piyasadaki diğer telefonlarla karşılaştırıldığında mükemmel bir telefon herkese tavsiye ederim parantez içinde
  • arkadaşlar bende star var gizlilik kilidi diye bişey var dosyaları yada mesajları şifrelem için sanırım yada böyle bi özellik varmı bilen varsa yardım etsin lütfen birde şifreyi her girdiğimde yanlış şifre yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.