|
benim de arayışım var buldunuz mu acaba ??? |
|

|
benim de arayışım var buldunuz mu acaba ??? |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
Smartthings uygulamasında çalıştırabileceğim kapı sensörü var mı ? kapı açıldığında uyarı verecek. hub da yok ben de |
|
|
|
Ryzen 5 5600G - Gigabyte B450M S2H - MSI RTX 3060 - 16GB DDR4 3600 Mhz - Arctic Freezer 34 eSports DUO - Xigmatek Tauro 600W - Logitech G935 Kulaklık - Logitech G703 Lightspeed Hero Mouse - Logitech G815-G413-G710 Klavye
|
|
uygulamayı ayarlardan temizle tekrar giriş yap düzeliyor. Veya tüm uygulamayı sil yükle |
|
|
Ryzen 5 5600G - Gigabyte B450M S2H - MSI RTX 3060 - 16GB DDR4 3600 Mhz - Arctic Freezer 34 eSports DUO - Xigmatek Tauro 600W - Logitech G935 Kulaklık - Logitech G703 Lightspeed Hero Mouse - Logitech G815-G413-G710 Klavye
|
|
Ayarlardan uygulamalara gel smartthings gel verileri silmen yeterli. Sonra tekrar giriş yapı soruyorsa verileri silmişsindir. Uygulamayı güncellediğinden ve verileri sildiğinden emin ol. Komple uygulamayı silmeyi denemedim kalıtılar kalıyor olabilir. |
|
Samsung A9 2018 model telefonumda googleplay SmartThings uygulaması için "Bu uygulama cihazınızda çalışmaz" uyarısı veriyor. Samsung destek "SmartThings uygulaması, Android OS 10↑ ve en az 3 GB RAM alanı veya iOS 15↑ gerektirir. Desteklenen OS özellikleri ve uygulama ekranı yapılandırması, uygulama güncellemeleriyle birlikte değişebilir." şeklinde açıklama yapıyor. Samsung A9 2018 Android OS 10 ve 6 GB RAM'e sahip olmasına rağmen SmartThings çalışmaz uyarısını neden veriyor, bilgisi olan var mı? tşkr. |
|