Şimdi Ara

Samsung Smart TV kaldırılan uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung smart TV'lerde youtube, digiturkplay gibi uygulamaların silindiğine dair bazı yazılar okudum. Bu konuda bilgi verebilecek var mı? Daha haftasonu samsung aldım, 2 hafta sonra TV'yi getirip kuracaklar. Eğer böyle bir olay varsa iade edeyim hiç uğraşmayalım. youtube ve digiturkplay en çok kullandığım uygulamalar.

• Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim MU8000 aldık. Youtube var lakin Digitürk Play yok bulamadım bi türlü.. 2017 model TV'den neyin uygulamasını kaldırıyorlar anlamadım.
  • digitürKolay var diyor samsung yok diyor bizde ortada kaldık 2016 larda vardı. belki ondan almak lazım yoksa bende lg alcam sırf bu yuzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu tam muallak kaldı. bilgisi olan arkadaşlar bir dönebilir mi rica etsek? tamamen gitti mi gelecek mi, 2016 modellerde var, 2017'lerde mi gitti? 2016 modelde güncelleme yapınca gidecek mi, vs vs kafada deli sorular
  • alioth A kullanıcısına yanıt
    Hem digitürk hem de Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm . Digitürk haklı olarak digitürk play uygulamamız bütün smart tv lerde çalışıyor ve herhangi bir güncelleme yok diyor , bizim yapmamız gereken ekstra bişey olsaydı bütüntv lerde sorun olurdu diyor , mantıklı geldi ,

Samsung cephesi de , 2017 model tizen tv lerde bazı uygulamalar geliştiriliyor , işlemler tamamlandıktan sonra tv lerde kullanılacak diyor .

Saçma olan şu LG de geçen seneki Webos 3.0 cihazlarda bu uygulama vardı , bu seneki Webos 3.5 cihazlarda var , neden samsung un bu seneki cihazlarında yok , ya da neden ürün piyasaya sürüldükten sonra bu tür geliştirmeleri yapıyolar genelde bu işlemler ürün piyasaya sürülmeden önce test edilir ve hali hazıra geldikten sonra satışa sunulur.

Samsung hata yaptı bu konuda ve kullanıcısını magdur ediyor , ligler başladıktan sonra uygulama tv ye gelmezse ne olacak ? izleyemediğimiz maçların parasını verecekler mi ?

Özetle Samsung un 2017 cihazları için digitürk play uygulaması ve diğer olmayan uygulamalar gelşitirlip test edildikten sonra uygulama mağazasına gelecek .....

• aliyilmzz1 A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam yanıt için. ben 2016'da çıkan ks8000 serisinden aldım bu haftasonu montajı olacak. 2017 modellerde bu sıkıntı var ise benimkinde olmayabilir. bakalım göreceğiz..
  • alioth A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam , 2017 modellerin hepsinde bu sekılde oldugunu düşünüyorum ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Smart TV İnternet Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aliyilmzz1 A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, haftasonu kuralım bakalım sonucu yazarım..
  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Bu Samsung ve LG den kaynaklanan bi sorun değil , Youtbe 2012 öncesi üretilen cihazlara uygulama desteği vermeyeceğini açıkladı. Linux,Netcast , Webos veya Tizen ile alaklı değil de Youtube prestij ve maddi olarak geçmişe mazi çekiyo galiba . Aşağıdaki linkte resmi açıklamaları var

support.google.com
    Bazı eski YouTube uygulamaları artık desteklenmiyor - Android - YouTube Yardım
    https://support.google.com/youtube/answer/6098135?hl=tr

• Tv firmaları adam gibi silverlight da destekleyen yeni sekme özellikli hızlı donmayan bir tane tarayıcı koysunlar tvlerine uygulamaya bile gerek kalmaz.

• 2016 modeli tv kurulumu yapıldı, bu uygulamalar mevcut ve çalışıyor, bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka

quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

Tv firmaları adam gibi silverlight da destekleyen yeni sekme özellikli hızlı donmayan bir tane tarayıcı koysunlar tvlerine uygulamaya bile gerek kalmaz.

Silverlight mı kaldı? MS bile fişini çekti onun.

Yasal uygulamalar hala silverlight istiyor ne yapabiliriz, kalıp kalmaması önemli değil, maksat yasal uygulama desteğine ulaşmak

• Bu konuyla alakalı bir gelişme var mıdır? Digiturk uygulamasi hala bulunmuyor 2017 Samsung modellerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: PaladinRudjack

Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim MU8000 aldık. Youtube var lakin Digitürk Play yok bulamadım bi türlü.. 2017 model TV'den neyin uygulamasını kaldırıyorlar anlamadım.

Bende Samsung 55MU8000 var. Digiturk play yüklü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: çötenek

quote:

Orijinalden alıntı: PaladinRudjack

Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim MU8000 aldık. Youtube var lakin Digitürk Play yok bulamadım bi türlü.. 2017 model TV'den neyin uygulamasını kaldırıyorlar anlamadım.

Bende Samsung 55MU8000 var. Digiturk play yüklü

AppStore'daki ismi ney ki? Ben bi türlü bulamiyorum. Ayri bi resim koyarmisin, lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmzz1

Hem digitürk hem de Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm . Digitürk haklı olarak digitürk play uygulamamız bütün smart tv lerde çalışıyor ve herhangi bir güncelleme yok diyor , bizim yapmamız gereken ekstra bişey olsaydı bütüntv lerde sorun olurdu diyor , mantıklı geldi ,

Samsung cephesi de , 2017 model tizen tv lerde bazı uygulamalar geliştiriliyor , işlemler tamamlandıktan sonra tv lerde kullanılacak diyor .

Saçma olan şu LG de geçen seneki Webos 3.0 cihazlarda bu uygulama vardı , bu seneki Webos 3.5 cihazlarda var , neden samsung un bu seneki cihazlarında yok , ya da neden ürün piyasaya sürüldükten sonra bu tür geliştirmeleri yapıyolar genelde bu işlemler ürün piyasaya sürülmeden önce test edilir ve hali hazıra geldikten sonra satışa sunulur.

Samsung hata yaptı bu konuda ve kullanıcısını magdur ediyor , ligler başladıktan sonra uygulama tv ye gelmezse ne olacak ? izleyemediğimiz maçların parasını verecekler mi ?

Özetle Samsung un 2017 cihazları için digitürk play uygulaması ve diğer olmayan uygulamalar gelşitirlip test edildikten sonra uygulama mağazasına gelecek .....
    Aradan 2 sene geçmiş sorunlar var hala devam ediyor anlaşılan o ki Samsung ileri derece kullanıcıları büyük bir pişmanlık içinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.