|
Merhaba , İnternetten sıfır 77S95F model TV aldım , bu TV yi seçmemdeki en büyük nedenlerden biri yansıma yapmayan paneliydi. Satın aldığım firmanın servisi geldi kurulumu yaptı , fakat panelde ciddi miktarda yansıma olduğunu fark edince , internetten araştırarak Service Menu ye girdim ve burada Panel Type olarak "77A4OUSC" Front Color :S95CA - Q77CL1 yazdığını gördüm. Ürün One Connect Box ile geliyor ve TV den kontrol ettiğimde 77S95FA modeli olarak görünüyor. Benim tahminim 2023 modeli olan C serisi ile panel değişmiş ama One Connect Box 2025 modeli olan F serisine ait , kısaca bana 2023 model (belki tamir görmüş) paneli 2025 F modeli diye ona ait "one connect box ile satmışlar. Bundan nasıl emin olabilirim. Bu model TV ye sahip olan arkadaşlardan biri yardımcı olabilir mi ? Service Menu ye girmek için numerik kumanda dan TV kapalıyken aşağıdaki tuşlara sırası ile basın. "INFO" sonra "Settings" sonra "MUTE" sonra Power a basarak TV yi açtığınızda servis menusu geliyor. Bana buranın ekran goruntusu lazım veya en üst satırda "OPTION"a girerseniz TYPE satırında model numrası yazar o lazım. Front Color ı da soyleyebilirseniz daha iyi olur. ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

scorpion4201
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı