Şimdi Ara

Samsung SL-M2020 Laser Yazıcı 1200 x 1200 dpi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
3.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung SL-M2020 Mono Laser Yazıcı 249 yerine
    Baskı Kalitesi(Siyah) : 1200 x 1200 dpi

Dakikadaki Siyah/Beyaz Baskı Hızı(Max) : 20 Sayfa

http://www.hizlial.com/...l-m2020-yazici/10473407

hızlıal 149 TL PRİNTER DATA KABLOSU HEDİYE !

http://www.kliksa.com/urun/samsung-sl-m2020-mono-laser-yazici/902287413?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting

KLIKSA 169,00 TL

Yorumum:
    HP toner poleyester tozu kilo 60 TL Brother toner poleyester tozu kilo 90 TL sabit durum var pahalı, sayfa fazla yazar 2000s tozuda fazla alır ondan. Samsung toner atık bırakmayan poleyester tozu kilo 42 TL toz tüm modellere uyar. 1500sayfa çip yazılımla devre dışı kalıyor. basit yazılım rus üretimi bedava bulunur ücretsize maal olabilir, aynı yazılıma 10 tl isteyen olabilir. iyi makine olarak Samsung önde

1 kilo toz 15 doluma tekabül edebilir, normalde 10 defa , 100 gram alıyor doldurtan ve muadil tonerlerde erken bitenden bahsedilmiş.

Samsung için toz kullanımı ideal, bikaç dolum demo toner iş görür, bozulunca BK dolan tonerlerde doldurma boşaltma tapası yapılmış çok kolay, 70 tl civarına çok yerde satılıyor, 8 senedir çalışan samsung var bende , demo toneri 1 kez dolduruldu devam, yeni çıkanlardanda alınan 2 adetle, 3 adet samsung yazıcım oldu, farklı bazı markalara toz uymaz, ev iş cevre aynı marka almak iyidir.

Samsung SL-M2020 Tek Fonksiyonlu Laser Yazıcı

İş hayatında ya da okulda hız ve pratiklik arayanlardansanız, sadece belge yazdırmak için en ince ayrıntısına kadar tasarlanan Samsung SL-M2020 Tek Fonksiyonlu Laser Yazıcı ile en ideal cihaza sahip olursunuz. 406 x 359.6 x 308.7 mm’lik boyutları ile çalışma masanızda ya da ofisinizin bir köşesinde hiç yer kaplamayan bu printer, 3.9 kg’lik ağırlığı sayesinde de kolayca taşınabilir.

Dakikada 20 Sayfa

Boyutlarının aksine oldukça güçlü ve hızlı olan Samsung SL M2020, 400 MHz çift çekirdekli işlemcisi ve 128 MB belleği sayesinde dakikada 20 sayfa siyah-beyaz baskı yapabilir. Böylece sadece birkaç dakika içerisinde bütün sunum dosyanız hazırlanmış olur. Üstelik bu hızına rağmen 1200 x 1200 dpi çözünürlükteki siyah baskı kalitesiyle en net metinleri ve keskin görselleri elde etmenizi sağlar.

Tek Dokunuşla Sayfa Ekranı Yazdırın

150 sayfalık kağıt giriş kapasitesi ile sık sık kağıt eklemeden sayfa yazdırabileceğiniz Samsung SL-M2020 Mono Laser Yazıcı, 100 sayfalık kağıt çıkış kapasitesi sayesinde de baskılarınız bitene kadar cihazın başında beklemenize ihtiyaç duymuyor. A4, A5 ve diğer özel boylarda baskı yapabilen bu laser printeri, LED ekranı sayesinde kolayca kontrol edebilir ve Tek Dokunuşla Ekran Yazdırma özelliğiyle de bilgisayarınızın monitöründe görünen her şeyi kolayca yazdırabilirsiniz.

Easy Eco Driver ile Tasarruf Edersiniz

Google Cloud Print sayesinde akıllı telefonunuzdan ve tablet PC’nizden istediğiniz sayfaları yazdırabileceğiniz Samsung M2020, Easy Eco Driver yazılımıyla da tonerinizden %20’lere varan oranda tasarruf etmenize yardımcı olur. Bu yazılım sayesinde yazdıracağınız sayfadaki gereksiz görselleri ve metinleri kaldırabilir, sadece istediğiniz kısmın çıktısını alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 4 Eylül 2015; 17:13:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Samsung SL-M2020 Mono Laser Yazıcı 249 yerine 169,00 TL

Baskı Kalitesi(Siyah) : 1200 x 1200 dpi

Dakikadaki Siyah/Beyaz Baskı Hızı(Max) : 20 Sayfa

http://www.kliksa.com/urun/samsung-sl-m2020-mono-laser-yazici/902287413?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting

Yorumum:
    HP toner poleyester tozu kilo 60 TL Brother toner poleyester tozu kilo 90 TL sabit durum var pahalı, sayfa fazla yazar 2000s tozuda fazla alır ondan. Samsung toner atık bırakmayan poleyester tozu kilo 42 TL toz tüm modellere uyar. 1500sayfa çip yazılımla devre dışı kalıyor. basit yazılım rus üretimi bedava bulunur ücretsize maal olabilir, aynı yazılıma 10 tl isteyen olabilir. iyi makine olarak Samsung önde

1 kilo toz 15 doluma tekabül edebilir, normalde 10 defa , 100 gram alıyor doldurtan ve muadil tonerlerde erken bitenden bahsedilmiş.

Samsung için toz kullanımı ideal, bikaç dolum demo toner iş görür, bozulunca BK dolan tonerlerde doldurma boşaltma tapası yapılmış çok kolay, 70 tl civarına çok yerde satılıyor, 8 senedir çalışan samsung var bende , demo toneri 1 kez dolduruldu devam, yeni çıkanlardanda alınan 2 adetle, 3 adet samsung yazıcım oldu, farklı bazı markalara toz uymaz, ev iş cevre aynı marka almak iyidir.

Samsung SL-M2020 Tek Fonksiyonlu Laser Yazıcı

İş hayatında ya da okulda hız ve pratiklik arayanlardansanız, sadece belge yazdırmak için en ince ayrıntısına kadar tasarlanan Samsung SL-M2020 Tek Fonksiyonlu Laser Yazıcı ile en ideal cihaza sahip olursunuz. 406 x 359.6 x 308.7 mm’lik boyutları ile çalışma masanızda ya da ofisinizin bir köşesinde hiç yer kaplamayan bu printer, 3.9 kg’lik ağırlığı sayesinde de kolayca taşınabilir.

Dakikada 20 Sayfa

Boyutlarının aksine oldukça güçlü ve hızlı olan Samsung SL M2020, 400 MHz çift çekirdekli işlemcisi ve 128 MB belleği sayesinde dakikada 20 sayfa siyah-beyaz baskı yapabilir. Böylece sadece birkaç dakika içerisinde bütün sunum dosyanız hazırlanmış olur. Üstelik bu hızına rağmen 1200 x 1200 dpi çözünürlükteki siyah baskı kalitesiyle en net metinleri ve keskin görselleri elde etmenizi sağlar.

Tek Dokunuşla Sayfa Ekranı Yazdırın

150 sayfalık kağıt giriş kapasitesi ile sık sık kağıt eklemeden sayfa yazdırabileceğiniz Samsung SL-M2020 Mono Laser Yazıcı, 100 sayfalık kağıt çıkış kapasitesi sayesinde de baskılarınız bitene kadar cihazın başında beklemenize ihtiyaç duymuyor. A4, A5 ve diğer özel boylarda baskı yapabilen bu laser printeri, LED ekranı sayesinde kolayca kontrol edebilir ve Tek Dokunuşla Ekran Yazdırma özelliğiyle de bilgisayarınızın monitöründe görünen her şeyi kolayca yazdırabilirsiniz.

Easy Eco Driver ile Tasarruf Edersiniz

Google Cloud Print sayesinde akıllı telefonunuzdan ve tablet PC’nizden istediğiniz sayfaları yazdırabileceğiniz Samsung M2020, Easy Eco Driver yazılımıyla da tonerinizden %20’lere varan oranda tasarruf etmenize yardımcı olur. Bu yazılım sayesinde yazdıracağınız sayfadaki gereksiz görselleri ve metinleri kaldırabilir, sadece istediğiniz kısmın çıktısını alabilirsiniz.

samsung firması 2013 yılından beri yeni yazılımlı yazıcılar sürdü piyasaya ve bu yeni yazılımların son 2 senedir reset yazılımı ruslar tarafından üretilemiyor bir örnek ml2165 modelinin V00 ile başlayan yazılım numarasının son 2 senedir çıkmadı ve nezaman çıkacak yada çıkacak mı belli değil aynı şekilde sizin konuda bahsettiğiniz sl-m020 yeni yazılım yüklü cihaz ise bu anlattığınız resetleme işlemi bu yazıcıya uymayacaktır , benim kanatim bu yazılım belirsizliği kalkana ev kullanıcılarının bu samsung yazıcılardan uzakdurmalarıdır

• Çipde vererek çözmüşler sorunu , market satıyor :

SAMSUNG DOLAN TONERLER

SAMSUNG MLT 111 SL-M2020/SL-2020W/SL-M2070/SL-M2070W/SL-2070F/SL-2070FW UYUMLU DOLAN TONER

PAKET İÇERİĞİ:

-1 ADET TIPALI CHİPLİ DOLAN TONER (SIFIR,KUTULU, İÇ AMBALAJLI, TONER TAM KAPASİTE DOLU)

-1 DOLUMLUK YEDEK TONER TOZU

-1 ADET YEDEK CHİP

-2 YEDEK TIPA

-1 ÇİFT ELDİVEN

http://www.kolaykartuslar.com/SAMSUNG-MLT-111D-SL-M2020SL-2020WSL-M2070SL-M2070WSL-2070FSL-2070FW-UYUMLU-DOLAN-TONER-1500-Sayfa,PR-46601.html

• DOLAN TONER HAKKINDA KISA BİLGİ;

Dolan Tonerle sorunsuz ve kaliteli çıktılar alıp, çok düşük maliyetlerle keyifle iş yapabilmenin keyfini yaşarsınız.

Dolan Tonerlerde iki tıpa vardır. Birinden dolum yaparsınız, diğerinden atık tozu atarsınız. Tozu doldurmak çok basittir. Bunu yapmak için de başkasına ihtiyaç duymazsınız. Çünkü tonere delik açmakla uğraşmazsınız, parça sökmek zorunda kalmazsınız. Tüm Dolan Tonerli ürünlerimizde videolu anlatım mevcuttur. Bu videolar sayesinde istediğiniz zaman çok kısa sürede ve çok düşük maliyetle kendiniz kolayca doldurabilirsiniz.

DOLAN TONER SAYESİNDE ARTIK TONER DOLDURMAK O KADAR BASİTKİ..

SİZLERE SADECE TONERİN ÜZERİNDEKİ TIPAYI AÇIP TOZ TONERİ BOŞALTMAK KALIYOR..

BİR TONERİN MALİYETİ SİZE SADECE 3-4 TL YE GELMEKTEDİR.

BİR SAYFA MALİYETİNİZ İSE SADECE 0,02 KR

http://youtu.be/7RP8oHQV_zM

• RENKLİ LAZER YAZICIYI UNUTUN ŞİMDİLİK : 1 YAZICIDA FARKLI RENKLERDE 4 TONER OLUR HER BİRİ VEDE TOZLAR 4 VEYA BEŞ KATI PAHALI SATILIYOR.

• http://www.hizlial.com/samsung-sl-m2020-yazici/10473407

hızlıal 149 yapmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • McOrco kullanıcısına yanıt
    BENDE İŞ MAKINASININ DOLABINDA KULLANIYORUM ÖNCEKİ MODELLERİ, 2 Sİ MAKİNA DAİMİ AÇIK KALABİLİYOR BU BENİM İÇİN İYİ EĞİLİP AÇMAKLA UGRAŞTIRMIYOR.

ÜST DİĞER MODELİ 265 ELLE DOKUNUP AÇMAK GEREKİYORDU, ŞİMDİ BU 2020 PC KAPATIP AÇINCA YAZICI DAİMİ AÇIK KALABİLİYORMU KULLANAN VARMI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 4 Eylül 2015; 16:57:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PRİNTER DATA KABLOSU HEDİYE ! KABLO EKSİK SATILIYORDU DAHA ÖNCE

• ÖNCEKİ MODELLERDE EKMEK KIZARTMA MAKİNASI GİBİYDİ ELİNİ KAĞIT ÇIKAN YERİN ÜSTÜNE KOYUNCA PLASTİĞİ ÇOK SICAKTI, BU NASIL ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Çipde vererek çözmüşler sorunu , market satıyor :

SAMSUNG DOLAN TONERLER

SAMSUNG MLT 111 SL-M2020/SL-2020W/SL-M2070/SL-M2070W/SL-2070F/SL-2070FW UYUMLU DOLAN TONER

PAKET İÇERİĞİ:

-1 ADET TIPALI CHİPLİ DOLAN TONER (SIFIR,KUTULU, İÇ AMBALAJLI, TONER TAM KAPASİTE DOLU)

-1 DOLUMLUK YEDEK TONER TOZU

-1 ADET YEDEK CHİP

-2 YEDEK TIPA

-1 ÇİFT ELDİVEN

http://www.kolaykartuslar.com/SAMSUNG-MLT-111D-SL-M2020SL-2020WSL-M2070SL-M2070WSL-2070FSL-2070FW-UYUMLU-DOLAN-TONER-1500-Sayfa,PR-46601.html

her dolumda çip masrafı var ve bu dolum maliyetini artıran bir durum ayrıca herkes kendi evinde toner dolumu yapmaya müsait değil insanlar genelde ya muadil toner alıyorlar yada doldurtmak için bu işi yapanlara yöneliyorlar bende samsung yazıcıya yabancı değilim benim yazıcıma yazılım yükleyip orjinal toneri doldurubaliyorum sıkıntı yok benim için ama dedğim gibi samsung firması korsan yazılımı bitirdi gibi gözüküyor buda dolum maliyetini artıran bir durum oldu son kullanıcı için (dolan toner+çip) piyasada hp nin ve brotherin çipsiz yada muadil versiyonları varken bence samsungun bu modelii almak cazip değil

• Samsung yaptığı saçmalıktan vazgeçene kadar uzak durun. Son çıkardığı makinelerde dolum işe yaramıyor. Dolum yapılan toner eski randımanı vermiyor. 50 TL fazla verin HP 1102 alın. Muadil toneri zaten 20 TL civarı dolum fiyatına satılıyor. Samsung artık pişmanlıktır.
  • Bana acil öneriler lazım
    arkadaşlar sınıfımıza Samsung SL-M2020 Laser Yazıcı almak istiyoruz ama yazıcının fiyatı uygun geldi toneri bittiğinde muadil alıp kendim doldurabilirim. bana en uygun renkli lazer yazıcı ve toneri bittiğinde en uygun dolum yapabileceğim yazıcı önerirmisiniz. sınıfta 21 öğrenci var günde 105 sayfa maksimum çıktı alınıyor. bana farklı fikirleri olan varmı ya da bu yazıcı uygun mudur. çipi toneri vs.

bu da en uygun buldugum fiyatı .
    http://www.incehesap.com/samsung-m2020-lazer-yazici-fiyati-26075/?gclid=CIv5svuL1coCFcSRGwodeb4A6g

• quote:

Orijinalden alıntı: wolters

Bana acil öneriler lazım
    arkadaşlar sınıfımıza Samsung SL-M2020 Laser Yazıcı almak istiyoruz ama yazıcının fiyatı uygun geldi toneri bittiğinde muadil alıp kendim doldurabilirim. bana en uygun renkli lazer yazıcı ve toneri bittiğinde en uygun dolum yapabileceğim yazıcı önerirmisiniz. sınıfta 21 öğrenci var günde 105 sayfa maksimum çıktı alınıyor. bana farklı fikirleri olan varmı ya da bu yazıcı uygun mudur. çipi toneri vs.

bu da en uygun buldugum fiyatı .
    http://www.incehesap.com/samsung-m2020-lazer-yazici-fiyati-26075/?gclid=CIv5svuL1coCFcSRGwodeb4A6g

Ricoh Sp111 alınız daha ucuza gelir bimde satıldı geçen aylarda

• renkli lazer yazıcı düşünüyoruz. siyah beyaz değil.
  • Akli olan samsung almasin. Kac yil once renkli lazer aldim eve arada bir baski alirim diye bi sure sonra her kagida golge birakityoe tum renklerden. Oyls boyle segil her seyi denedim olmadi.

Her sey orijinal tonerler bile.

Akli olan yanasmasin. Epsonun doldurukabilir serileri var onlara bakin

• Xerox var wifi li 200 liraya... O da iyi bir secenek bence

• BİM'in 109 tl ye verdiği Ricoh SP-111 bulabilirseniz alın taş gibi yazıcı ve çok kaliteli baskısı var. Bu yazıcıda çip var fakat doluma engel olmuyor, sadece bastırılan sayfa sayısını kaydediyor. Eğer o olmazsa Brother HL 1111 alın, bazen çok uygun kampayanlar denk gelebiliyor. Tam dolu tonerle geliyor ve chip falan yok, istediğiniz kadar dolum yapabilirsiniz. Ayrıca orjinal toner kartuşuda uygun fiyatlı, doluma bile gerek kalmayabilir. Özel olarak gerekmedikçe Samsung alıp maceraya girmeye gerek yok.
  • wolters W kullanıcısına yanıt
    Canon 6030b alın. Cip derdi yok. 200 liraya alınır. 3 liraya doldurabilirsiniz yada 2200 syfa muadil sıfır toneri 18 lira.

• Şu an bu yazıcıyla cebelleşiyorum. Yazılımı garip, toner randımanı düşük, dolum kabul etmiyor.

UZAK DURUN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Şu an bu yazıcıyla cebelleşiyorum. Yazılımı garip, toner randımanı düşük, dolum kabul etmiyor.

UZAK DURUN!

Teşekkürler...Güzel bir ikaz oldu...Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.