Şimdi Ara

Samsung S8530 Wave ll mi yoksa Omnia 2 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar Samsung S8530 Wave ll almakmı mantıklı yoksa Samsung omnia 2 mi? Yorumlarınızda nedenlerinide belirtirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 20 Şubat 2011; 22:55:57 >

• Kesinlikle wave2 Fiyat/kalite/performans oranı en yüksek cihaz ...
  • benim de merak ettiğim bir konuydu. wave 2'yi gözümle gördüm ve telefona aşık oldum. ama bada kafamı karıştırıyor? windows mobile ile bada arasında kullanım olarak ne gibi fark var acaba? ya da program desteği açısından?
  • Ikise de degil Htc desire
  • aradaki fiyat farkını unuttun galiba :) ayrıca önde kamera yok.

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Ikise de degil Htc desire
  • Omnia 2 kullanmis biri olarak telefona 3 ay dayanabildim 3 yil once sorsaydin hic durma harika derdim simdi ise berbat derim foto cekimide cok iyi degil ama htc desire 1070 tl olmus desire al 2 cihazin yerine
  • hangisine 3 ay dayanabildin omina'ya mı? :) wave mi öneriyorsun?

quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

Omnia 2 kullanmis biri olarak telefona 3 ay dayanabildim 3 yil once sorsaydin hic durma harika derdim simdi ise berbat derim foto cekimide cok iyi degil ama htc desire 1070 tl olmus desire al 2 cihazin yerine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tartışmasız wave 2
  • quote:

Omnia 2 kullanmis biri olarak telefona 3 ay dayanabildim 3 yil once sorsaydin hic durma harika derdim simdi ise berbat derim foto cekimide cok iyi degil ama htc desire 1070 tl olmus desire al 2 cihazin yerine

bende 2 seneye yakındır omnia 2 kullanıyorum ama öyle sıkılma durumu falan olmadı.sadece daha iyi bi telefon alırsam wave 2 mi alsam diye sormak istedim yoksa omnia 2 de kalmaya devammı etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Ikise de degil Htc desire

dıttt yanlış cevap :))) öyle bi seçenek yok :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

hangisine 3 ay dayanabildin omina'ya mı? :) wave mi öneriyorsun?

quote:

Omnia ya 3 ay dayanabildim.Wave 2 incelediğim kadarıyla gerçekten güzel bir cihaz dokunmatik hassasiyeti ve ekran parlaklığı gayet yeterli.Ama dedğim gibi imkan varsa ciddi ciddi htc desire alın biraz zorlayın.Size iddaa ediyorum en az ıphone 4 kadar kaliteli bir telefon öneriyorum kullanmayan ne demek istediğimi anlayamaz.İnternet üzerinden diziizle.com gibi sitelerden flaslı altyazılı dizileri izliyorum gerisini siz hesap edin hemde takılmadan.dokunmatik htc desirede gerçekten üst düzey.Telefonu alıp 2-3 yıl değştirmem derseniz htc desire ama 1 seneye kalmaz satarım derseniz wave 2 alın kullanırısınız 6-7 ay sonra satıp baska bişey alırsınız.Uygulama yönünden zayıf tır wave bada nedeni ile.

• bence pahalı 900 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Kesinlikle wave2 Fiyat/kalite/performans oranı en yüksek cihaz ...

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

hangisine 3 ay dayanabildin omina'ya mı? :) wave mi öneriyorsun?

quote:

Omnia ya 3 ay dayanabildim.Wave 2 incelediğim kadarıyla gerçekten güzel bir cihaz dokunmatik hassasiyeti ve ekran parlaklığı gayet yeterli.Ama dedğim gibi imkan varsa ciddi ciddi htc desire alın biraz zorlayın.Size iddaa ediyorum en az ıphone 4 kadar kaliteli bir telefon öneriyorum kullanmayan ne demek istediğimi anlayamaz.İnternet üzerinden diziizle.com gibi sitelerden flaslı altyazılı dizileri izliyorum gerisini siz hesap edin hemde takılmadan.dokunmatik htc desirede gerçekten üst düzey.Telefonu alıp 2-3 yıl değştirmem derseniz htc desire ama 1 seneye kalmaz satarım derseniz wave 2 alın kullanırısınız 6-7 ay sonra satıp baska bişey alırsınız.Uygulama yönünden zayıf tır wave bada nedeni ile.

iphone kaliteli bi telefonmu?güldürme beni yaw hiç bi özelliği olmayan bi telefon sadece dokunmatiği biraz hassas

• wave 2
  • Yahu su an omnia 2 ve wave 2 yi begenmedigin iphone 4 silkeler silkeler atar.ilk once telefonun isletim sistemine bakarsin stabil mi sonra isletim sisteminin guncellenmesini satan firma destekliyomu ona bakarsin daha sonra uygulama ve oyun bolmu ona bakatdin nette gezinti guzelmi ona bakarsin sonrada foto ve video celimine bakip telefon dokunmatikse hassasiyetine bakarsin ve bu saydiklarim iphone 4 de fazlasi ile var gelelim bu iki telefona biri bada destek gelirmi bilinmez digeri ise wm 6.5 da kalmis guncelleme yok bir tek wave 2 fena foto cekmiyo gerisi hikaye o tellerde.ben iphone fanatigi degilim htc fanatigiyim ben sen iphone kotu diyince ya iphonea gicik yada telefondan anlamiyosun derim tartismakta pek sevmem kolay gelsin saygilar
  • quote:

arkadas en iyi yorumu yapmiş
  • omnia kullanıyorum 3 senedir çok memnunum her konuda güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

arkadas en iyi yorumu yapmiş

Bence de. :)
  • Bende galaxy s yada galaxy sl alıcam kararsızım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.