Şimdi Ara

samsung s730 pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 1 hafta önce samsung s730 aldım teknosadan. fotoğraf kalitesinden gayet memnununm lensi çok iyi ama pil sorunu var alkalin pil kullanıyorum duracell ama çok çabuk bitiyor. kullananlar varsa sizlerde durum nasıl. ne tür bir pil kullanabilirim

• Kesinlikle şarjlı pil almalısın. 2500 mAh lik standart bi NimH şarjlı pille 300 ila 1000 adete kadar foto çekebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: neowho

Kesinlikle şarjlı pil almalısın. 2500 mAh lik standart bi NimH şarjlı pille 300 ila 1000 adete kadar foto çekebilirsin...

ustunde verilen duracelli at onlar ise yaramiyo
    sen gp 2700 mAh al o senin isini gorur
  • bende 2400 mAh NiMH var gerçi Hama diye dandik bi marka ondan olabilirmi? pili takıyorum 50 foto çekiyor çekmiyor pil zayıf diyip kapanıyor acaba makinemdemi sorun var diye düşündüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taraximus

bende 2400 mAh NiMH var gerçi Hama diye dandik bi marka ondan olabilirmi? pili takıyorum 50 foto çekiyor çekmiyor pil zayıf diyip kapanıyor acaba makinemdemi sorun var diye düşündüm.

bende de hama var 2500 makineyle birlikde verdiler oda az gidiyor ama sarj ettik ce daha performans saglar her aksam sarj et 10 kere sarj oldukdan sonra kendine geliyo pill

2500 le en az 300 resim cekmen lazim senin

bende simdi gp 2700 alcam hamalarda yedekde kalcak dolu olarak
  • ya bi de flaş ile ilgili bi problemim var. gece çekimlerinde 2 tane flaş patlıyor ardı ardına ilk öncü flaş ardından büyük flaş ve bu ilk flaşdan sonra eğer birinin fotosunu çekmek istediğimde ilk patlayan flaş yüzünden gözleri kağalı çıkıyor hep . fotoyu ikinci flaşdan sonra çekiyor makine bunun bi ayarı yokmu
  • o neden ogle biliyonmu
    ayari var ama birisi gozu kirmizi cikarmiyo 2 tane filas vuran

bide cok hizli hemn ardarda 2 tane patli o gozleri kirmizi cikariyo

o ogle valla bilmiyom benim makine daha garantide gelmedi oynayamadan garatiye giitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY XPERIA P pil sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Lg G2 dokunmatik sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye gitti garantiye?
  • saolsun kardeşım lens kapagını kırdı

yanı resimde görüldügü gibi kapagın tek tarafına parmanı sokdu ve kapak sallanıyo aşa yukaru kırıldı galba içinde
     samsung s730 pil sorunu
  • quote:

ya bi de flaş ile ilgili bi problemim var. gece çekimlerinde 2 tane flaş patlıyor ardı ardına ilk öncü flaş ardından büyük flaş ve bu ilk flaşdan sonra eğer birinin fotosunu çekmek istediğimde ilk patlayan flaş yüzünden gözleri kağalı çıkıyor hep . fotoyu ikinci flaşdan sonra çekiyor makine bunun bi ayarı yokmu

usta tek flashla çektiğin zaman göz bebeğine kan odaklanır ve gözler kırmızı çıkar

kırmızı göz kaldırma olayında (red eye ) öncü flash kanın göz bebeğine odaklanmasını engeller gözü alıştırır ve kırmızı göz çıkmaz

o şekilde duymuştum
  • quote:

bende 2400 mAh NiMH var gerçi Hama diye dandik bi marka ondan olabilirmi? pili takıyorum 50 foto çekiyor çekmiyor pil zayıf diyip kapanıyor acaba makinemdemi sorun var diye düşündüm.

O makinede pil çeşidi ayarı vardı. Alkalin ve şarjlı pil seçeneği var. Orayı değiştirip dene bir de
  • aynı sorn bende de vardı varta 2500lüklerden almanı tavsiye ediyorm baya uzun gidio
    quote:

merhaba 1 hafta önce samsung s730 aldım teknosadan. fotoğraf kalitesinden gayet memnununm lensi çok iyi ama pil sorunu var alkalin pil kullanıyorum duracell ama çok çabuk bitiyor. kullananlar varsa sizlerde durum nasıl. ne tür bir pil kullanabilirim

• Hama iyi bi marka bu arada yaw dandik yazmışsınız da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katharsis

Hama iyi bi marka bu arada yaw dandik yazmışsınız da

Evet çok iyi marka pilleri 2 gün kullanma piller yarıya iniyor

ßende 2500 mAh var günde çektiğim daha doğrusu çekebildiğim fotoğraf sayısı 100 ü geçmiyor SAKIN HAMA ALMAYIN ÇOK DANDİK
  • menüden pil türü seçiliyor acaba onunla ilgili bir sorun mu
    Sarjlı kalem piller için hangisin seçmek gerekiyor ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: silent

menüden pil türü seçiliyor acaba onunla ilgili bir sorun mu
    Sarjlı kalem piller için hangisin seçmek gerekiyor ???

kesinlikle şarjlı pil kullanmalısın. menüden değiştirsen bile alkalin piller inanamayacağın kadar kısa bir sürede bitiyor. alkalin pil kullanmaya devam edersen pile makineden daha çok para verirsin
  • şarjlı pil kadar şarj aleti de önemlidir arkadaşlar... 2500'lük bir pili normal bir şarj aleti (120 mah ile çalıştığını varsayarsak) ancak 20 saatte doldurabilir.bu yüzden quick charge aletlerinden almalısınız bu pillerden tam verim alabilmek için...

edit: mesela saatte 500 mah'le dolduran bir cihaz 5 saatte full doldurabilir 2500'lük pilleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 5 Temmuz 2007; 21:57:41 >
  • AYNI SORUN BNDEDE VAR DAHA DÜN ALDIM DURACEL PİLL VE 2 GÜN SONRA PİLL ZAYIF YASISI CIKIYO KAPANIYO.... EN İYİSİ ŞARJLI PİLL ALMAK
  • bide bu aletlerin ŞARJ ALETİ VAR MI ACABA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.