Şimdi Ara

Lg G2 dokunmatik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta kadar önce Lg G2'yi satın aldım ve 1 haftalık bir test sürecim oldu. Kronik sorunlardan bir çoğu yok fakat insanı sinir eden bir sorunu var sanırım.

Örnek vererek açıklamak istiyorum. Facebook'ta takılıyorsunuz haber kaynağından aşağı inerken ekran kasıyor,titriyor diğer bir deyişle geç algılıyor. Şuan telefonda takılı olan bir kırılmaz cam var. Bunu aldığım gün kutudan çıkarttırıp taktırdım. Aynı gün kardeşim de kendi telefonuna ( Note 3) aynı kırılmaz camdan taktırdı fakat onunkine böyle bir sorun yok.

Velhasıl kelam, kırılmaz cam olmadan kullanma gibi bir sürecim olmadı ve bu 1 haftalık süreçte bu dokunmatik hassasiyetinin çer çöp olması insanın şevkini kırıyor. Acaba kırılmaz camı çıkarttırsam sorun düzelir mi ?

Bu arada android sürümü şuan 4.4.2 - güncellemeyi pek düşünmedim çünkü son sürüm biraz sıkıntılıymış sanırım bi çok kişi ram i fazla tükettiğinden ve şarjını çabuk bitirdiğinden şikayetçi olduğu için riski göze alamadım. bununla da bi alakası olabilir mi ?

• Arkadaşlar merhaba. LG G2 kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Quick Memo'dan sorunumu gösteren bir görüntü aldım. Gördüğünüz kırmızı alanların arasında kalan satırın dokunmatiği zaman zaman çalışmıyor. 10 gündür bu sorunu yaşıyorum. Düşürme, su dökülmesi gibi bir olay yaşamadım. Sorunun ne zaman ortaya çıkıp ne şekilde de normale döndüğü konusunda bir tespitim yok. Ekranın ve telefonun diğer fonksiyonlarında herhangi bir sorun yok. Sadece bu satırda sorun var. Root vb. olaylara çok uzağım. Sorunu yaşayan, çözen, çözüm için pratik bir fikri olan arkadaşımız varsa yardımcı olursa memnun olurum. Teşekkürler.
    Not: Ekran koruyucudan kaynaklı olabileceği için çıkarttım ancak sorun devam ediyor.
     Lg G2 dokunmatik sorunu
     Lg G2 dokunmatik sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanki26 -- 3 Eylül 2015; 17:24:21 >

• güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolshoibooze9

güncel.

bence ekran koruyucuyu çıkartıp öyle deneyin,olmadı cihazı sıfırlayıp öyle deneyin,bu da bir çözüm olmazsa servis yolu gözüküyor fakat servis de yedek parça sorunu varmış duydugum kadarı ile,biraz bekletirler sizi...
  • Isınma sorunu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son olarak bir umut telefonu fabrika verilerine sıfırladım. Ondan da sonuç alamayınca bugün mecburen gönderdim servise. Yurt dışı forum ve video paylaşım sitelerinde uzun uzun inceleme yaptım. Bu sorunu durup dururken yaşayan LG kullanıcı sayısı çok fazla. Ecnebilere değişim veya iade verdiklerini okudum. Bize en fazla garanti kapsamında ekranı değiştirip yollarlar sanırım.
  • serkanki26 S kullanıcısına yanıt
    dokunmatik kendi kendine sağa sola dokunuyorsa.

bunu şu şekilde tespit edebilirsiniz, quick nemoyu açın ekranda sizin çiziminizden başka çizimler oluşuyorsa dokunmatiğiniz problemli.

peki nasıl çözücez?

öncelikle ekran jelatininiz varsa onu çıkarın ve güzelce temizleyin, genelde bu şekilde sorun çözülüyor.

olmadı dokunmatiği resetleyin:https://web.facebook.com/LGG2TR/posts/740481569379180?_rdr

resetleme de olmadıysa asıl çözüme gelelim.

telefonunuzu KAPATIN, ARKA KAPAĞI ÇIKARIN. SAÇ KURUTMA MAKİNESİ İLE 2. DERECEDE ARKA BÖLÜMÜ VE ÖN EKRAN BÖLÜMÜ AŞIRIYA KAÇMADAN ISITIN. - BURADA ISITMA OLAYI BİRBİRİNE YAKLAŞMIŞ DOKUNMATİK ELEMENTLERİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMA İŞLEMİDİR. - ÇÖZÜM BUDUR, BU DA OLMUYORSA DOKUNMATİK ELEMENTLERİ CİDDİ ZARAR GÖRMÜŞTÜR SERVİSE GÖTÜRÜN.EKRANI DEĞİŞTİRİN.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevabım biraz gecikti:) Kusura bakmayın. Servise yolladığım G2 nin dolmadigindan cihaz değişimi uygun gördüler. Ellerinde G2 olmadığından G3 gönderdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.