Şimdi Ara

Samsung s3 900 lira bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, aşağıdaki sitede samsung s3 899 lira tanıtım fırsatı filan diyo. iphone4 lerin çakmasının satıldığı sitelerin benzeri bir site mi burası. işin ilginç yanı iphone4 orijinal benzeri ürün adı altında satılıyo 300-400 liraya ama bunda 2 yıl telpa garantisi var diyo. ama site çok dandik kredi havaleyle ödeme diyo sipariş verdim ödeme adına hiçbir şey geçmedi çakma gibi duruyo bu fiyata 1000 kişi için geçerlidir diyo o da hikaye gibi satın alma sayısı bir artıyo bir azalıyo.

http://www.galaxys3firsati.com/index.html

• P.azarland reloded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.LiXX -- 31 Temmuz 2012; 1:35:42 >
  • Ben avusturyada 450 eur ya buldum daha ucuzu tr de olamaz, dubaide bile 900tl den aşağı yok.
  • Yazık, "bu fırsattan 259 kişi kazık yiyor" sa eğer vay... sadece 1000 kişiyi çarpacaklarmış 900.000 lira için her tür tezgah kurulur tabi.
  • demin 259 kişiydi yararlanan bir anda 140 oldu, uzak durun derim her f5 te sayı değişiyor.
  • 122-128 sürekli yararlanan sayısı değişiyor. o telefon sahibini savcılığa bildirmek lazım işlem yapılsın.
  • evet işin içinde bir iş var buna şüphe yok da bunların karı ne bu işten. havale yapacak ödeme yapacak bir hesap bile yok! hemen al diyin siparişi onayla diyin satın aldınız diyo hiçbir bilgi girmeseniz bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el lumia 925 alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • site hazır olmadan erişim sağlamakla hata yapmışlar, bir yerden dolanmış ayaklarına... 1300 de 1400 de inandırıcı olsun biraz :P
  • bende adres telefon bıraktım sıkıntı olmasın da :) en fazla çakma ürünü kapıda ödemeli olarak gönderirler diye düşünüyorum çakması çıkmıştır heralde :)
  • Kesinlikle uzak durun böyle sitelerden. acaba reklam amaçlı bi sitemi diye baktım ama arka planında çalışan bişey yok. 3d secure yazılmış o bile geçersiz. ayrıca site 25 temmuzda açılmış... inşallah bu para tuzağına düşen olmaz...
  • işin garip tarafı tuzağa düşmek istesen de düşemiyosun:) parayı nereye göndereceğimiz belli değil ki acaba telefonla mı ulaşacaklar
  • gsmarena da yurtdışı fiyatı 540 euro civarında yazıyor... yurt dışında bile 900 tl den pahalı yani...bulaşmamak lazım...
  • ben dün yazdım bilgileri bugün aradılar ve bu numarayı kaydedin cuma günü ptt ye gönderiniz gelecek ücretini ödeyerek teslim alabilirsiniz dediler. paketin içeriğini görbilecekmiyim dediğimde bana 20 gün iade süreniz var dediler. hala bi dandiklik var gibi geliyor ama o paketi de görmem lazım ne yapılabilir ?
  • BUNLAR DOLANDIRICI UZAK DURUN

Evet bende bu gece kayıt yaptırdım ve sabah aradılar ömer isminde birisiymiş bende faturamın kesilmesi ver urunun kargolanması için eft ile ödeme yapmamı istediler bende şüphelendim neden acele ediyor diye adama eft yi yarım saat sonra yapabilirim dedim ve tamam dedi kapattı bu arada telpayı aradım onlarda böyle bir şeyin olmazsı imkansız dedi böyle bir kampanyaya dahil olmadıklarını söylediler ve onlarda bu işin üstüne gidecekler daha sonra bilişim şuçları bürosunu aradım kayıt bıraktım takiptedirler

bu arada adamın kullandığı telefon nosu 0536 650 46 48 sözde ismi ömer imişi

ve para aktarımını sağladıkları hesap IBAN: TR93 0006 7010 0000 0090 3994 17 Bu hesapta Ali Açıkgöz adına kayıtlı

şimdilik öğrendiklerim bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanyalcin

BUNLAR DOLANDIRICI UZAK DURUN

Evet bende bu gece kayıt yaptırdım ve sabah aradılar ömer isminde birisiymiş bende faturamın kesilmesi ver urunun kargolanması için eft ile ödeme yapmamı istediler bende şüphelendim neden acele ediyor diye adama eft yi yarım saat sonra yapabilirim dedim ve tamam dedi kapattı bu arada telpayı aradım onlarda böyle bir şeyin olmazsı imkansız dedi böyle bir kampanyaya dahil olmadıklarını söylediler ve onlarda bu işin üstüne gidecekler daha sonra bilişim şuçları bürosunu aradım kayıt bıraktım takiptedirler

bu arada adamın kullandığı telefon nosu 0536 650 46 48 sözde ismi ömer imişi

ve para aktarımını sağladıkları hesap IBAN: TR93 0006 7010 0000 0090 3994 17 Bu hesapta Ali Açıkgöz adına kayıtlı

şimdilik öğrendiklerim bu kadar

Adam açıkgöz biri belli ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 31 Temmuz 2012; 15:08:18 >

• Aynen öyle soyadından belli açıkgöz olduğu
  • tükenmiştir diyo
  • Evet beni de aramışlar. s3 siparişi vermiş miydiniz dedi. Evet ama dedim orijinalliği konusunda endişelerim var dedim.
    ürünümüz orijinaldir genpa garantili dedi. Dubai'de yurt dışında bile bu fiyatlara bulamazken Türkiye'de bulabilmek ilginç dedim. Efendim fırsat kampanyası onun için böyle dedi. Ben de tamam biraz düşüneyim tekrar dönerim dedim. Düşününün ama ürünümüz kalmadı dedi. Şimdi arasam önceden kayıt olduğunuz için bir fırsat daha verebiliriz derler kesin:) Fırsat ama kimin için bir fırsat müthiş bir soygunculuk fırsatı .Ya benim anlamadığım facebook'tan reklam veriyo adamlar neyine güveniyo.Muz cumhuriyeti mi bu ülke hak hukuk yok mu ?
  • Valla bu olay için ben polisi aradım ama onlarda bilişim suçları şubesini aramamı söyledi bende bilişim suçları şubesini aradım memur bana çok rahat bir şekilde sitemizdeki formu doldurun ilgilenmeye çalışalım dedi ama dolandırıcı olsalar bile dava acılması gerekir dedi bu ülke harbiden muz cumhuriyeti kardeşim adam binlerce kişiyi hortumlayacak bilgide veriyoruz kimsenin kılı kıpırdamıyor
  • ben aldım kutudan 3310 çıktı hatta şuan ondan yazıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.