ekranı kırıp degiştirmek daha mantıklı 6 ay uzun :D |
SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (16. sayfa)
-
-
Biri bedava biri parayla. 3 kere aynı sebepten değiştir. 4. 'de üst model iste. Üst modele geçiş bedava :) Bu s24u serisi ile çok güzel çarpılır Samsung, kullanıcı isterse :)
-
Bendeki S24 Ultra ekranında sorun yok baya dikkatli de bakmıştım ama o yetkili olayı tam anlamamış ! Ekran renk tonlaması Ultra HDR sözde Canlı ama Doğal a yakın renk profili ile karıştırıyor! Ben deki cihazda bile Canlı daki RGB renk ayarları degiştirdiğimde esaslı değişim yanıstmıyor... Bu arkadaşa tekrardan izah edilmesi gerek . Anlamayan / anlatılamayan mühendisten çözüm çabası bile beklenemez ...
-
youtube da ambiyans modu açık mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ayrı telden çalmış işte adam detaylıca güzelce sormuş bu hale diyor yk renk en iyi görünecek şekilde ayarladık falan filan
-
3 aylık samsung care veriyorlar ya onu kastetmiştim
-
Bu meseleyi çözemedikleri için kaçamak alakasız cevaplar veriyor(lar) ...
SDR Dimming ile çözen Google Samsung değil ... Samsung aslında yıllardır aynı teknolojiyi hatta isimlendirmesi bile aynı !
Dynamic AMOLED 2X
12 bit e bir geçsinler çözümü basit hiç olmazsa gerçek 10 bit göreceğiz 12 bit FRC li ayağına ..
-
Evet açık.
Kapalı mı olması lazım ?
-
-
İade hocam yakacak birsey yok
İade etsem ne olacak gelen daha beter oluyor. İnat ettim iade etmicem. Ama benim için samsung telefonla uzaya çıkarsa bitmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ihtimal.
Yine dalga geçer gibi, "aslında bu ekran daha iyi" temalı saçma sapan mesaj. Böylece anladık ki S24'ün renkleri düzelmeyecek. Yemin ederim az önce Teknosa'dan çıktım, Galaxy A34'ün ekranı yan yana kıyaslayınca daha renkli ve güzel görünüyor. Rezalet...
-
-
Çok doğal renkler, zaten gözümü alıyordu. Bu tondan memnunum(!)
Böyle saman kağıdı gibi doğal renkler ben gerçek ortamda görmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Şubat 2024; 19:34:4 >
Ben bu Kore sayfasında hesap açtım ama ne konu açmama izin veriliyor ne de yorum yazmama.
Gelen ekranlarında ilk üretim olması olası. Çünkü daha kimse ekran değişimi yapmadı. İlk stokları takarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Şubat 2024; 19:40:2 >
Bilmiyorum hocam ben üye olmadım zaten açsakta samsung siler hahaha
-
Doğru. Bir tek united kindom da açabildim tek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Şubat 2024; 19:39:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X