Şimdi Ara

Samsung s22 128gb + samsung galaxy watch 4 44mm 14.998tl. (Mediamarkt) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
9.530
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mağazada buyback yok. Online almalısınız. Satın alırken birleşmediğine dair bir uyarı almadım suan telefon kargoda gelsin , daha sora buyback i uygulayacaklar kendi telefonumuzu gönderince


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARES007 A kullanıcısına yanıt

    iOS16 iphone 6s ve 7 serilerine yüklenmeyecek. 6s ile beraber gözden çıkarıldılar.


    Ama yine de androidden çok daha uzun süre destekleniyor.

  • dediğim gibi ben iphone 7 yi ilk çıktığında almıştım. 2016 olması lazım. 700 küsür dolar para vermiştim. Yıla vurunca 100 dolar gibi birşey yapıyor. 2022 ye kadar da performans iyiydi. Bu sene sağırlaştı alet. Pili %75 veriyor. Değişince düzelir diyorlar ama bilmiyorum.


    aynı yıl sanırım Samsung s6 yada s7 vardı. Muhtemelen benzer bir paradır. Adroidler çıktıktan sonra yarı yarıya ucuzluyor belki ama ilk fiyatları iphone ile benzer oluyor. O telefonları kullanan maksimum 3-4 sene kullanmıştır. 600 dolar olsa bile daha pahalı.


    ben 2. El telefon satacak kadar yürekli değilim. Çöp olana kadar kullanırım. Düşürmemeye ve kılıfla kullanmaya da dikkat ederim. Bu açıdan iphone benim için iyi bir alışveriş oldu. Ancak tekrar alır mıyım bilmiyorum çünkü ben aldığımda 700 dolar olan alet pasaport kaydıyla şuan alt versiyonda bile 1000 dolar civarında. Üst modeller 1500 e gidiyor. tl ile yurtiçi satılan iphonelar ise tam kabus.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ARES007 A kullanıcısına yanıt

    Android alsaniz 3 yıl mı kullanirdiniz? Iphone savunmak psikolojide tez konusu olur kesinlikle. Ben ikinci el note 5 aldim 6 sene kullandim. Telefon 7 yillikken degistirdim. Siz iphonedan devam edin en iyi telefon o sonucta. En azindan size yasattigi his öyle. Biz android alip kendimize iskence ediyoruz. Iki senede bir telefonu çöpe atiyoruz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraxx06 -- 25 Haziran 2022; 12:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS vs Android tartışması en azından güncelleme konusunda daha tartışmaya gerek olmayan bir durum, Samsung 4 yıl Android 5 yıl güvenlik güncellemesi veriyor. Bu saatten sonra güncelleme konusunu tartışmak niye, anlamı yok.

    Senelerce Android kullandım. iOS’da denedim ama Android’e geri döndüm. Bu iOS kötü demek değil ama bana hitap etmiyor.

    Babanızın veya kendi firmanızın gibi savunmak anlamsız ve gereksiz, kim neden memnunsa onu kullansın. Boşuna birbirinizin kalbini kırmaya gerek yok. İşimizi görmek için üretilmiş bir aracı, ölümüne savunmanın ne anlamı var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Aylık güvenlik güncellemesi dahil edildiğinde Samsung dahil tüm androidler malesef elde patlıyor.
    Samsungun açıkladığı güncelleme programına S10unun dahil edilmemesi gölge düşürdüğü büyük bir gerçek.
    Android IOS ile sidik yarıştıramaz. Yıllarca Samsung kullandım geçiniz bu işleri.

    Elbette şu da bir gerçek ki bir güncel iPhone fiyatına 2 Amiral Gemisi Samsung almak mümkün. Bu da bir avantajdır , iki kere telefon yenilemektir.

    Alıntısını yaptığınız arkadaş doğru yazmış S6-S7 kaçıncı senesini görmüş ki. Aylık güvenlik güncellemesi almayan telefon pert telefondur bana göre.
    İşte Planlı eskitme bu. Yoksa Note 5 alıp 10 yil da kullanırsınız.( O rezalet bataryası ile nasıl kullanmıssanız artık )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 27 Haziran 2022; 2:30:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt
    Kimi için güvenlik güncellemesi alması sorun olmaz. Görende Apple planlı eskitme yapmıyor sanacak. Apple skandallarından bayağı uzaksın anlaşılan, bu arada bu skandalların benzeri Samsung’da da var.
    Bak ben bunu kendim söylüyorum. Senin gibi ölümüne firma savunmuyorum.

    Sonuç sen ağır fanboy’sun. Seninle tartışmayı bırak, konuşmaya bile değmez. Git al bütün Apple ürünlerini memnunsan ne ala, sana göre Apple’dan başka marka yok. Kalite Apple diğerleri pazar malı kafasıyla iyi yaşamışsın bu kadar sene, gerçek hayatta bu kadar fanatik olduğunu belli etme. Sana büyük tavsiyesi dışlarlar. Kalbin kırılır üzülürsün ya da sağlam biri çıkar karşına kafanı yarar, belki o zaman aklın başına gelir.

    Çok bile yazdım sana, en iyisi blok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güzel bir kampanyaydı sanıyorum artık mediamarktta da, vatanda da geçerliliği kalmadı. Şimdi hangi telefonun daha iyi yatırım aracı olacağının konuşulduğu bu konu geçmiş fırsatlara taşınabilir. Hatta diğer arkadaşlarda çekişmelerini mobil cihazlar bölümünden devam edebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir fırsat başlığı saçma sapan tartışmalara nasıl alet edilir konusunu okuduk, eyvallah.

  • Klasik nispeten fiyatı yüksek her android konusuna sazan gibi atlıyorlar. Babalarının hissesi olsa anlayacağım ama o da yok.

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Bir telefona 15 20k para bağlıyorsan haliyle onu da yatırım aracı olarak görürsün nasıl ki motorsiklet alıp araba alıp yatırım aracı olarak görüyorsan ki telefon fiyatı motorsiklet fiyatıyla eş değer gayet de yatırım aracıdır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok haklısın. Yerinde olsam bütün parayı ayfona yatırırım. Neyin var neyin yok satıp ayfon alabilirsin. Bence de mükemmel bir yatırım aracı.


    Hatta eşe dosta da dağıt, onlar da kullansın. 3-5 sene sonra aldığın fiyatın daha üzerine satarsın. Hem sen kazan hem çevrendekiler kazansın. Dua da alırsın.


    https://www.hepsiburada.com/iphone-13-pro-max-1-tb-p-HBCV00000OM9OV

  • Şu an alınabilen bi yer var mı ? Vatan ve mm baktım ama bitmiş galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursali46 B kullanıcısına yanıt

    Bugün iadem yattı.

    Birleşiyormuş öğrendik.

    J7 Prime göndermiştim ekran kırık kasada ezikler vs vardı 187 TL ye saydı + kampanyadan 2000 daha eklediler mantıklı oldu gibi.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.