Şimdi Ara

Samsung S20 Ailesi Ana konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
8
Favori
39.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bence bahane, daha öncede bataryayaı büyütmek için kamerayı yatay yaptık demedilermi
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Fiyat iyiymis haziran oncesi pasaport lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.
    Daha önce de kulaklik girişini hiçbir zaman kaldirmayacagiz diyorlardi :) apple a gonderme yapiyorlardi kulaklik girisi olmadigi icin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 9 Ağustos 2019; 15:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben note serisini sever ve sovunurdum, ben bile savunulacak yer bulamıyorum neresinden tutsam elimde kalıyor
  • Bence elinizde s8,s9 ,note 9,s10 gibi telefonlar varken geçmek israftır,elinizdeki kendinize yetiyorken neden yenisine geçesiniz ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Türkiye gerçekten çok yüksek bir fiyat belirlemiş. Özellikle cihazı ilk kendileri getirdikleri için. Ilk müşterilerden iyi para kazanmak istiyorlar anlaşılan. Yakında ithalâtçı ürünleri gelince aslında nekadar fazladan kâr amacı güdüldüğü açıkça ortaya çıkacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10k dedin mi iş değişir 9.999tl olsaydı çoğu kişi alırdı
    Bana göre bir telefona 3-4 bin tl den fazla para verilmez.

    Elinizde s8 ve sonrası note 8 ve sonrası cihazlar varsa hiç uğraşmayın elindekini satmaya çalışacaksın piyasanın altına gidecek birde üstüne bi ton para verip note 10 alacaksın.
  • bana göre note serisini 2 ye ayırmaları zaten baştan bir hata.fiyatla da tüy diktiler.
  • Kulaklık girişini kaldırdıkları an bu konuda Apple'a gönderme yaptıkları tüm reklamları Youtube kanallarından kaldırmışlar :)

    Kalem var diye bataryayı büyütemiyorlar deniyor ama bir yandan da kulaklık girişini kaldırıp bataryayı büyüttük diyorlar.
    Yaman çelişki...

    Saygılarımla...
  • bugün samsung mağazasında baktım note10 boyut olarak çok güzel olmuş, note 10+ ise benim note8 ile aynı gibi fark varsa da çok minimal bir fark vardır. Note8'e göre bataryanın artması, aynı kasa boyunda ekranın artması, 256gb ve 512gb hafıza seçeneklerinin olması, spen'in kumanda olarak kullanılabilmesi, parmak izi sensörünün ekrana gömülmesi gibi detaylar büyük artılar gibi geldi bana. kamera performansı için detaylı incelemek lazım ama livefocus ile portrelerde güzel iş çıkarıyor, ultrageniş açı lenside güzel olmuş. P30 pro gibi bir zoom vs olsa efsane olurmuş.

    Arkadaşım 512gb hafızalı, 12gb ramli note10+ için ön sipariş verdi. Burada fiyatı 6700TL gibi yaklaşık ön siparişle alındığında galaxy buds hediye veriyor.

    Açıkcası note8 batarya ve hafıza olarak artık bana yetmiyor ama huawei mate 30 pro modelinide görmek istiyorum çünkü kamerada önemli benim için. 1 ay sonra falan tanılatacak sanırım o da tabii beklediğim için sonra note10 alırsam galaxy buds kampanyası kaçacak ama alırsam ve mate30 pro çok çılgın bir kamerayla gelirsede pişman olabilirim.




  • IRoN kullanıcısına yanıt
    kulaklık çıkışını iptal etmeleri resmen -100 IQ olduklarının kanıtıdır...
  • Note 9 kullanan biri olarak belkide en memnun olduğum Android telefonu kullanırken belki geçilir dediğim bi çıksın bakalım dediğim Note 10'u hayal kırıklığı ile karşıladım. Fiyatının yanı sıra ki fiyatında yüzde 25 den yüzde 50'lere gelen vergi oranları ile diğer vergi oranlarıda bindiğinde neredeyse yüzde 90 oluyor ki çok uçuk bir durum. Burada Samsung'a değil ülkenin gerçeklerine yoğunlaşmak gerekir bir telefonu bu kadar lüx tüketim görmek böylesine bir çağda para kazanmanın en basit yolu değildir de nedir takdiri siz değerli dostlara bırakıyorum.

    Özellikleri ile ne konuşalım ne yazalım hal ortada iken. Ama bir iki hususa deyinmeden geçmeyeceğim kulaklık girişi olmasın dayatması Samsung'da da karşılık buldu bu çok üzücü bana göre. Ayrıca önde tek kameraya gidilmesi tüketicilerin aklında ciddi soru işaretleri bırakırken Samsung Türkiye'nin ülkemize kısıtlı renk ve kapasiteli Samsung getirme hastalığının devam ettiğini görüyoruz. Apple geldiğinde her hali ile buradayken Türkiye bizim kalelerimizden biri diyen Samsung'un bizle dalga geçtiği kampanyalarada bakıldığında tüm fotoğrafta ortaya çıkacaktır.

    Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 10 Ağustos 2019; 1:25:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Beni de Emaar'dan aradılar dün :D Note 10 ve Note 10 + dün tanıtıldı, özel fiyatlardan (12.000 TL) almak ister misiniz yanında da hediyeleri var diye :D Dedim çok teşekkürler; ama Xs Max'ımla mutluyum hem de neredeyse yarı fiyatına aldım :))

    Note 7 ellerinde patladı bence Note 10 da patlayacak bir yerlerinde bana öyle geldi 12k nedir :D ??
  • Kulaklık çeviricisi ile note 10 u deneyen var mı? Kutu içeriginden sanirim çikmiyor çevirici jack , fakat piyasa da satilan diğer marka çeviriciler orjinal gibi ses verir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amen.Ra kullanıcısına yanıt
    NOte 10 ların kutu içeriğinden TYPE C - 3.5 mm kulaklık çevirici çıkacak denilmekte.

    Saygılarımla...
  • N11 de 1000 tl hediye çeki veriyormuş nasıl olacak anlamadık

    https://m.n11.com/samsung-galaxy-note10-256gb-ay-tozu-grisi-P370207440

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Kutu içeriğinde çıkmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Ben de type-c kulaklık çıkacak, dönüştürücü olmayacak diye biliyorum. Yabancı incelemelerde de sanırım bu yönde olacağı söylenmişti. TR için farklı bir durum olabilir belki bir ihtimal ?
  • Sert bir düşüş olacak fiyatlar da demedi demeyin tum inceleme videolarında herkes laf arasinda bundan bahsediyor üstü kapalı olarak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.