Şimdi Ara

SAMSUNG S 7 KULLANICI YORUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
6.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkeze merhaba

    SAMSUNG S7 hakkında bilgi eksikleri hataları artıları iyi tarafları kötü tarafları burada paylaşırsanız hepimiz bilgi sahibi olmuş oluruz ... Şimdiden hepinize teşekkür ederim.



  • bataryasi çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S7 Artıları



    - Şık, premium görünen tasarım



    - Yüksek performans sunan donanım bileşenleri



    - Çok başarılı arka kamera



    Samsung Galaxy S7 Eksileri



    - Ön kamera biraz fazla 'yüz güzelleştirme' kullanıyor



    - Batarya çıkarılabilir durumda değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı media marketten 2700 tl ye kaskolu olarak aldım ki teknosa da 2900 tl ve kasko yoktu vatan bilgisayar ve bimekste 2700 kasko yoktu yani en uygun fiyatı artı kaskolu olarak media market verdi telefonu 4 gündür kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım kullanımı hızı vs güzel tek sıkıntı bataryayı güç kullanımına aldığımda üste bir batarya çubuğu çıkıyor araştırdım üzerine basık tutun özelliklerinde kaldırın diyor yapıyorum ama kaldırmıyor onun haricin de daha 4 gün dediğim gibi birde bu akıllı kılıfları var s7 clear led wiev kılıfvar sahibinden buldum açılmadık kutu 90 tl ye 200 tl ye almışlar hiç kullanmamışlar bu kılıfı alıyım mı kullanan arkadaşlar varmı kullanışlı mıdır.
  • arkadaşlar kimse de yorum yokmu ?
  • 10 numara telefon hocam kasma donma yanma hiç bir şey yok, benim en büyük pişmanlığım EDGE almadığım için edge ile farkı kavisli ekran ve boyutunun 5.5 olması her şeyi aynı olunca 1.000 lira fazla vermek istemedim ama daha şık duruyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fikrettekmen

    10 numara telefon hocam kasma donma yanma hiç bir şey yok, benim en büyük pişmanlığım EDGE almadığım için edge ile farkı kavisli ekran ve boyutunun 5.5 olması her şeyi aynı olunca 1.000 lira fazla vermek istemedim ama daha şık duruyor...

    Benim kuzenim telefon satıyor edgeyi önermedi s7 al abi dedi edgenin değeri o değil dedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emy_644


    quote:

    Orijinalden alıntı: fikrettekmen

    10 numara telefon hocam kasma donma yanma hiç bir şey yok, benim en büyük pişmanlığım EDGE almadığım için edge ile farkı kavisli ekran ve boyutunun 5.5 olması her şeyi aynı olunca 1.000 lira fazla vermek istemedim ama daha şık duruyor...

    Benim kuzenim telefon satıyor edgeyi önermedi s7 al abi dedi edgenin değeri o değil dedi

    iki bin küsür para verdikten sonra karşındakinin hayırlı olsun j7 mi aldın demesi sinir bozucu olmaya başladı, yoksa bana göre de bi espirisi yok yani




  • Arkadaşlar sizce s7 mi 6s veya ip7 mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Junace

    Arkadaşlar sizce s7 mi 6s veya ip7 mi ?



    Uzun süre android kullanıp uygun fiyata 6s buldum ve aldım. İlk günler çileden çıktım, alışkanlıklardan dolayı sıkıntı yaşıyorum diyerek 1 hafta sabrettim ama yaşadığım sorunları internetten arıyorum herkes bunu kabulleniyor ama iphone stabilite diyerek sineye çekmiş. S7 alıp rahat bir nefes aldım. Sorunum telefon değil iostu. 10 yıldır OS kullanıyorum.

    Yaşadığım sorunlar;

    1. Klavye. Tahmin yeteneği çok kötü, sürekli sayılara geçiş için vakit kaybediyorum. Swiftkey ile yazdığım yazıyı abartısız 2 kat sürede yazıyorum. Swiftkey cümleyi bile tamamlerken ios klavye yazdığımı kelimeleri tahmin etmede bile yetersiz.

    2. Safaride inanılmaz bir sorun var. Forumlarda ve uzun sitelerde aşağıda hızlı kaydırma yok, sürekli ekranla kısa kısa inebiliyoruz. Sayfanın altına inmek zulüm. Çözüm farklı tarayıcı kullanmakmış.

    3. Multitask ekranı berbat. Çalışan uygulamaların birkaçı görünüyor diğerlerini görmek için kaydırıp duruyoruz.

    4. Hızlı ayarlar yetersiz, mobil veriyi kapatmak için ana ayarlara gidiyoruz.

    5. Bildirim ışığı yok, masada beklerken çağrıları göremiyorum. Sürekli elime alıp telefonu kontrol ediyorum.

    6. Rakiplerine göre ekran çok kalitesiz. S7 gibi amoled bir ekranı görünce pişman ediyor.

    7. İos 10.2.1 ile birçok defa bug yaşadım. Appstore arama ekranı gidiyor yeniden başlattım birkaç defa. Safaride forumda sayfalar kaydırırken kaybolup birkaç saniye sonra geri geliyor.

    8. Parmak izi okuyucu çok hızlı deniyor ama bende çok tutarsız çalıştı. Aynı parmağı 2 defa ekliyorum bazen çok hızlı bazen okumuyor. Aynı anda ekranı aç kapa yapınca sorunsuz okuyor.

    9. Multitask açmak için sürekli fiziksel butona çift tıklamak rahatsız edici. Geri gitmek için sürekli ikinci eli kullanıp sol üst köşeye ulaşmak saçma.

    10. Kamera kalitesi güzel ama böyle bir cihazda manuel ayar yapamamak saçma. Kamera ayar seçenekleri çok zayıf.

    11. Hızlı şarj sürekli aranıyor, acil çıkmam gerektiğinde 10 dakikalık şarjda %5 gibi çok düşük seviyede pil doluyor.

    Bunlar gibi birçok sorun yaşadım. Android ile bu tip sorunlarda her zaman çözüm bulabiliyordum ama ios her zaman sizi sınırlıyor. Masaüstünde OS vazgeçilmezim ama ios bana tam bir fiyasko gibi geldi.




  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    iPhone 7 aldım 32 Gb gold renginde teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu güne kadar hep lg kullandım ve en son telefonum lg g3 çok memnun kaldım, sonra lg g5 alayım dedim fakat arkadaşım bana hediye olarak samsung s7 gümüş rengini aldım açıkçası ben samsung dan böyle bir performans aerodinamik görüntü yani bu kadar beyeneceğimi zannetmemiştim şimdi kesinlikle samsug s7 diyorum hatta telefoncu kuzenim var s7 edge mi deddim yok abi samsun s7 dedi bence mükemmel
  • s7 kardeşim 5 aydır tık demeden kullanıyorum kasma donma yok, en baba iki oyun arası çok hızlı geçiş yapıyorum tavsiye ederim açıkcası
  • Samsung Galaxy S7, araç içindeyken bir anda alev aldı
    ABD'de 27 yaşındaki bir gencin kullandığı Galaxy S7, araç içerisindeyken aniden alev aldı. Şarja takılı olmayan Galaxy S7 ile ilgili olarak Samsung, araştırma başlattı.

    ABD'de 27 yaşındaki Old Dominion Üniversitesi son sınıf öğrencisi Shaunique Lamb'ın Galaxy S7 modeli bir anda alev aldı. Lamb'ın açıklamasına göre aracla hareket halindeyken bardak tutucusunda bulunan Galaxy S7, aniden alev aldı. Lamb, ayrıca telefonun cihazın şarja takılı olmadığını, sadece Bluetooth ile aracın ses sistemine bağlı olduğunu belirtti. Telefon alev aldıktan sonra ise Lamb, aracı kenara çekmiş. Olayda herhangi bir yaralanma meydana gelmemiş.

    Lamb, telefonu satın aldığı Sprint operatörüne götürdüğünde ise sigorta paketi olmasına rağmen operatör değişim için 200 dolar talep etti. Ardından ise Lamb Samsung ile irtibata geçti.

    Samsung ise konuyla şu açıklamayı yaptı: "Samsung ABD'de yer alan 10 milyon Galaxy S7 cihazının kalitesi ve güvenliğinin arkasındadır. Sayın Lamb ile ne olduğunu anlamak ve ona yardımcı olmak için irtibattayız. Cihazı incelemeden tam olarak olayın neden olduğunu söylememiz mümkün değil. Mobil telefonlar, Karmaşık cihazlardır ve arızaların meydana gelmesi birçok farklı sebepten olabilmektedir"




  • Samsung'un patlama riski nedeniyle son olarak THY tarafından uçağa alınması yasaklanan Galaxy Note 7'leri bir yana, bir patlama haberi de Avustralya'dan geldi. Ancak bu kez başrolde Samsung değil; Apple'ın telefonlarından iPhone 7 vardı!

    http://www.hurriyet.com.tr/bu-kez-iphone-7-patladi-araba-goz-gore-gore-yandi-40256021

    Araç içinde telefon yanması her modelde olan bir durum. Güneş altında aracın içi aşırı ısınıyor ve lityum pilli tüm cihazlar yanma riski taşıyor.
  • Sanırım s7 nin başarısız yönü ön kamerası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.