System Manufacturer: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. System Model: RV410/RV510/S3510/E3510 BIOS: Phoenix SecureCore(tm) NB Version 03UC.P026.20101027.LX Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 @ 2.30GHz (2 CPUs), ~2.3GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2008MB RAM Shared Memory: 748 MB Card name: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family Manufacturer: Intel Corporation Chip type: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family DAC type: Internal Device Key: Enum\PCI\VEN_8086&DEV_2A42&SUBSYS_C571144D&REV_09 Display Memory: 812 MB Dedicated Memory: 64 MB
Beyler bu saçma sapan bilgisayarıma hangi işletim sistemini kurarsam ekran kartından maksimum verimlilik elde edebilirim ? uzman arkadaşlar bir yardımcı olurlarsa sevinirim..Xp yüklesem driver yada uyumluluk sorunu yaşar mıyım mesela ? teşekkürler bir elin atında el birliğiyle şu bilgisayarı bir şeye benzetelim :)
O serinin xp driverları mevcut, yine de konuya tam olarak hakim değilseniz ellemeyin derim.
şuan pc sorunlu windows 7 starter yükledim internetten indirip fakat update yapamıyorum net framework yükleyemiyorum.. ürün anahtarım var diye güvenip indirdim de silinmiş zamanla kasadan.. xp yüklemeye karar verdim.