Şimdi Ara

SAMSUNG R580 İNCELEME / KULLANICILAR KULÜBÜ (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.656
Cevap
17
Favori
338.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r580-js03tr-r580-core-i3-330-2.13ghz-4gb-320gb-1024mb-gt330-15.6-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=43717#divDigerResimler
    arkadaşlar r580 modelinde güzel bir indirim var.1.290 tl.Neden birden bu kadar fiyat kırmışlar?
    Modelde kronik bir problem mi var?
    Bu fiyata tercih edebilir miyim samsungu?
    ben ıbm kullanıcısıyım.R40e modelini 6 senedir sorunsuzca kullanıyorum.Alcağım modelinde beni uzunca bir süre idare etmesini isterim.
    Bu açıdan samsungu tavsiye eder misiniz?
    teşekkür ederim

• Hayır herhangi bir sorun yok, Vatan bilgisayarın %20 indirim kampanyası var ve bu gece 12 de bitiyor ona göre kaçırmayın yarın yine eski fiyat
  • Benim oyunlarla aram pek iyi değildir.Simulasyon oyunları haricinde pek oyun oynamıyorum.Gerçi simulasyonlar oyun olarak değerlendirilmiyor ama detaylarda boğulmayalım.
    Isınma problemi yok herhalde.
    kampanyayı kaçırdım.ancak 1 ay kadar sonra alacağım,zaten o zamana da fiyat geriler diye tahmin ediyorum
  • Hangi simleri oynadığınıza göre değişir fakat bu laptop un ısınma, ergonomi ve fiyat/performans değerleri oldukça iyidir.
  • rc hobi ile ilgileniyorum.Bu hobiye başlamak içinde çeşitli simulasyon programlarında pratik yapmak gerekiyor.
    ayrıca microsoft flight simulator ve hard truck,ets gibi kamyon simulasyonlarını da arada oynuyorum.
    Bir tek flight simulator konusunda sıkıntı yaşarım gibi görünüyor.Diğer simulasyonları rahatça kaldırır.
    Ibmden olsukça memnun biri olarak,samsungta hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.Zira teknolojik cihazları sonuna kadar kullanmayı yeğlerim.
  • FSX R580'de doğası gereği ağır, ama hiç oynanmayacak kadar kötü değil. Servis paketlerini kurup biraz görselleri düşürürseniz akıcı şekilde oynayabilirsiniz. Hard truck konusunda herhangi bir şey söyleyemiycem. Ama il-2 sturmovik, il-2 up, lock-on, cfs, lfs, rf, nkpro de hiçbir sorun yaşamazsınız. (i5 işlemcili olandan bahsediyorum bu arada, i3'ü bilmiyorum.)

Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 1 Ekim 2010; 14:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r580-js03tr-r580-core-i3-330-2.13ghz-4gb-320gb-1024mb-gt330-15.6-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=43717#divDigerResimler
    arkadaşlar r580 modelinde güzel bir indirim var.1.290 tl.Neden birden bu kadar fiyat kırmışlar?
    ben ıbm kullanıcısıyım.R40e modelini 6 senedir sorunsuzca kullanıyorum.Alcağım modelinde beni uzunca bir süre idare etmesini isterim.
    teşekkür ederim

Bu 03 modeli i3 işlemci olan ondan böyle bir indirim olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnx7

quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r580-js03tr-r580-core-i3-330-2.13ghz-4gb-320gb-1024mb-gt330-15.6-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=43717#divDigerResimler
    teşekkür ederim

Bu 03 modeli i3 işlemci olan ondan böyle bir indirim olabilir.

vatan arada böyle indirimler yapıyor fiyatlar tekrar arttı

• An itibari ile aranıza katılmış bulunmaktayım. i5 320gb hdd li modeli aldım.
    Aynı paraya acer in 5650 li experin i7li acayip özellikli modeli abartıp üstüne az para koyup lenovonun canavarı alınıyor farkındayım. Ama gittim teknomarkette tek tek malzemelerine dokundum ettim bomboş çalışırken bile ısı yayan HPleri gördüm. Bu alete ısınıyor hemen insan. f/p açısından biliyorum diğerleri daha iyi ama donanımsal bir problem çıkartmazsa ki çıkaracağını sanmıyorum hiç ama hiç pişman olmaz bunu alan
  • Güncel..

Kampanya yokmu kampanya. GOLD da stok göremiyorum r580.
    Kampanyalardan haberdar edin JS01 JS02 için kampanya bekleniyooorr!
  • anypc client, easy network manager ne işe yarıyordu silsem nolur?
  • Anypc: uzaktan bilgisayarınızda işlem yapmanıza yarayan bir program. Yani örneğin masaüstü bilgisayarınızdaki herhangi bir işlemi laptopunuzdan yapabiliyorsunuz. Detaylı bilgim yok ama basitçe araştırdığım kadarı ile bu işe yarıyor.
  • js04 modelini aldım benide ekleyebilirsiniz
  • Failsafe programı artık destek vermiyor arkadaşlar, bilgilerinize :

http://www.failsafe.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

speedfan ile ölçüyorum sıcaklığı başka var mı program güzel artı oyun oynarken 65 civarı oluyor normalde 55 sıcaklıklar yatakda kullanıyorum genelde hava delikleri kapanıyor sanırım sorun olur mu acaba ?

everestide kullanabilirisin bende de cpu ısısı mafiaII de 72-76 arası gpu ise65-70 arası oluyor

fifa da 65-70

pes 2011 de ise 60-70 arası cpu 60 civarı gpu

sizde değerler nasıl hangi oyunda 65 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 4 Ekim 2010; 13:41:26 >
  • İmzanız süper olmuş yapan arkadaşı tebrik ediyorum..
  • arkadaşlar bilgisayarı alalım 2 hafta oldu fakat arkadaşlarım ve ben yavaş olduğunu düşünüyoruz ve onlar bana ultimate kurmamı söylüyoru basit kopyalama işlemlerinde bile bekletiyor..bunları halletmiş olursun fln diyolarlar bu 8 dvd fln galiba yedeklemesi onları yedekleyip sizce ultimateye geçmelimiyim şuan home basic kullanıyorum
  • Yavaş olduğunu düşünüyoruz derken özellikle kopyalama sırasında mı? Ne tür dosyalar? Neye göre yavaş? Bunları belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Ultimate hiç kullanmadım ama bildiğime göre ultimate, normal bir ev-ofis kullanıcısının işine yaramayan birçok hizmet içeriyor. Bu hizmetlerin ihtiyaç yokken dahi arka planda veya açılışta çalışması bilgisayar kaynaklarını tüketiyor.

Demek istediğim bence ultima size çözümden çok zaman kaybettireceğe benziyor. Onun yerine birkaç benchmark programı kullanarak hız veya stabilite testleri yapmanız daha iyi olacaktır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

easy display menager bunu başlat tan başlangıca ekle

Bu xp için geçerli değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangamali

arkadaşlar bilgisayarı alalım 2 hafta oldu fakat arkadaşlarım ve ben yavaş olduğunu düşünüyoruz ve onlar bana ultimate kurmamı söylüyoru basit kopyalama işlemlerinde bile bekletiyor..bunları halletmiş olursun fln diyolarlar bu 8 dvd fln galiba yedeklemesi onları yedekleyip sizce ultimateye geçmelimiyim şuan home basic kullanıyorum

kopya işlerinde yavaş olması normaldir. hdd si 5400 rpm hatırladığım kadarıyla. ama oyun performansı ve diğer program çalıştırmalarında sıkıntı görmedim şimdiye kadar.
    evet kopyalama beklerken ben de sıkılıyorum. fn+f8 yaparak speed mod a geçirebilirsin bilgisayarı. faydası oluyor mu farkedemedim ama sanıyorum ki bu işler için oluşturulmuş bir seçenek...
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.