Şimdi Ara

SAMSUNG R580 İNCELEME / KULLANICILAR KULÜBÜ (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.656
Cevap
17
Favori
338.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar js01 kullanıcısıyım..sorunum hoparlör ile alakalı..bir kaç gün önce müzik çalarken sol hoparlörden cızırtılı sesler geliyordu düzeldi sonradan..şimdi ise ses dengede olmasına rağmen sanki sol hoparlör sağ hoparlöre göre daha baskın..bunun sebebi yada çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangamali

bugün aranıza katıldım mutluluk duyuyorum samsung ailesinin bir ferdi olmamdan laptop umu bugün almış bulunmaktayım 1447 tl ye aldım mükemmel bir gün indirimi yakaladım. gold computerden aldım harika bir cihaz uzun araştırmalarım sonucunda aldım...çok memnunum bu akşam show a başlamayı düşünüyorum

hayırlı olsun dostum, yardır artık :)
  • http://www.samsung.com/tr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=05010400&prd_mdl_cd=NP-R580-JS01TR&prd_mdl_name=NP-R580E&prd_ia_sub_class_cd=P

bu siteden kolay ekran yöneticisi ve MS Hotfix Common yazılımlarını indir kur sorunun halolur ben de senin gibi ultimate x64 kullanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: cnr_kfks

Selamlar laptopdaşlarım benim bir sorunum var şöyle ki;
    Laptopu aldığımda home basic kuruluydu ben format atıp ultimate yükledim ancak kısayol tuşları olan ve fn ile çalışan iki özellik kayboldu (Yön tuşlarında ki : Ekran parlaklığı ve ses açıp kapama) bununla birlikte diğer fn+ tuşarda bir sorun yok acaba bu sorunu nasıl çözerim???

• Teşekkür ederim kardeşim çözdüm ben o problemi, dün hepsini yükledim hiç bir şey eksik kalmasın diye :D çok lazım oluyor ekran parlaklığı ayarı ya, samsung yapıyor arkadaş :)

quote:

Orijinalden alıntı: turkolog55

http://www.samsung.com/tr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=05010400&prd_mdl_cd=NP-R580-JS01TR&prd_mdl_name=NP-R580E&prd_ia_sub_class_cd=P

bu siteden kolay ekran yöneticisi ve MS Hotfix Common yazılımlarını indir kur sorunun halolur ben de senin gibi ultimate x64 kullanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: cnr_kfks

Selamlar laptopdaşlarım benim bir sorunum var şöyle ki;
    Laptopu aldığımda home basic kuruluydu ben format atıp ultimate yükledim ancak kısayol tuşları olan ve fn ile çalışan iki özellik kayboldu (Yön tuşlarında ki : Ekran parlaklığı ve ses açıp kapama) bununla birlikte diğer fn+ tuşarda bir sorun yok acaba bu sorunu nasıl çözerim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_kfks -- 25 Eylül 2010; 20:02:14 >

• yaklaşık iki aydır r580-js02tr mi kullanıyorum
    bilgisayarıma henüz güzel oyun kurup oynamaya vaktim olmadı,
    kullandığım özelliklerine göre herşeyinden memnunum
    özellikle tv ye hsmi den bağlayıp filim izlemek çok keyifli oluyor

yalnız bağlantıyı her defasında ilk defa yaparken 3 dakka ekran bi gidip bir geliyor
    sanırım sürekli çözünürlük değiştiriyor, bir azaltıyor bir arttırıyor sürekli,
    hdmi bağlantı seçenekleri menüsünden yaptıklarımda işe yaramadı, fn+f4 yapıp kapatıp açsam da menüyü devam ediyor
    bu 2-3 dakka sürüyor bir süre sonra düzeliyor, kabloda sorun var dedim ama başka kabloyla da aynı problemi yaşadım

bu sorunu yaşayan veya bilgisi olan bir arkadaş var mı?
  • speedfan ile ölçüyorum sıcaklığı başka var mı program güzel artı oyun oynarken 65 civarı oluyor normalde 55 sıcaklıklar yatakda kullanıyorum genelde hava delikleri kapanıyor sanırım sorun olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

speedfan ile ölçüyorum sıcaklığı başka var mı program güzel artı oyun oynarken 65 civarı oluyor normalde 55 sıcaklıklar yatakda kullanıyorum genelde hava delikleri kapanıyor sanırım sorun olur mu acaba ?

Kullanma kılavuzunu okuduysan kesinlikle çıkışları kapatmayın diyor dostum. Tehlikeli bi durum hemde fazlasıyla tehlikeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

yaklaşık iki aydır r580-js02tr mi kullanıyorum
    bilgisayarıma henüz güzel oyun kurup oynamaya vaktim olmadı,
    kullandığım özelliklerine göre herşeyinden memnunum
    özellikle tv ye hsmi den bağlayıp filim izlemek çok keyifli oluyor

yalnız bağlantıyı her defasında ilk defa yaparken 3 dakka ekran bi gidip bir geliyor
    sanırım sürekli çözünürlük değiştiriyor, bir azaltıyor bir arttırıyor sürekli,
    hdmi bağlantı seçenekleri menüsünden yaptıklarımda işe yaramadı, fn+f4 yapıp kapatıp açsam da menüyü devam ediyor
    bu 2-3 dakka sürüyor bir süre sonra düzeliyor, kabloda sorun var dedim ama başka kabloyla da aynı problemi yaşadım

bu sorunu yaşayan veya bilgisi olan bir arkadaş var mı?

tv nizin bir ozelligi yada tarama sistemi olabilir
    samsung lcd tv ile hdmi uzerinden bagladigimda herhangi bir sorunlar karsilasmadim simdiye kadar

• Arkadaşlar fn tuşuyla sorun yaşayan var mı ? Ben fn yi kullanarak sesi kısıyorum , bekleme moduna alıyorum ama mesela wirelessı kapatmak istediğimde veya ekranı kapatmak istdiğimde işlem yapmıyor neden olabilir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnx7

Arkadaşlar fn tuşuyla sorun yaşayan var mı ? Ben fn yi kullanarak sesi kısıyorum , bekleme moduna alıyorum ama mesela wirelessı kapatmak istediğimde veya ekranı kapatmak istdiğimde işlem yapmıyor neden olabilir acaba ?

Edit: Sorunu Easy Display Manager ile çözdüm.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar fn tuşuyla sorun yaşayan var mı ? Ben fn yi kullanarak sesi kısıyorum , bekleme moduna alıyorum ama mesela wirelessı kapatmak istediğimde veya ekranı kapatmak istdiğimde işlem yapmıyor neden olabilir acaba ?

Bunuda her seferinde yeniden açmam gerekiyor. Sanki eskiden otomatik açılıyor gibiydi , nasıl otomatik yapabilirim bilgisi olan varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

Bunuda her seferinde yeniden açmam gerekiyor. Sanki eskiden otomatik açılıyor gibiydi , nasıl otomatik yapabilirim bilgisi olan varmı ?

biosa ayarı var acılısta durumu ne olsun gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

quote:

quote:

biosa ayarı var acılısta durumu ne olsun gibi

Ne isim altında dostum? Bulamadım da :s

• easy display menager bunu başlat tan başlangıca ekle
  • vatan da 01tr si 1600 tl haberiniz olsun
  • Windows 7 logosunun üstünde bilgisayarda bir delik var.Ne işe yarıyor..Bilen var mı..Bir de ekrankartını güncelledim bilgisayarın gırafikler ve oyun girafik değerleri 6.5 den 6.4 e düştü.Neden böyle bir şey oldu acaba..
  • Ben de en sonunda Vatan bilgisayardan JS01TR aldım :)

O delik mikrofon diye biliyorum. Güncellemeyi samsung dan mı yoksa nvidia dan mı yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neşter61

Windows 7 logosunun üstünde bilgisayarda bir delik var.Ne işe yarıyor..Bilen var mı..Bir de ekrankartını güncelledim bilgisayarın gırafikler ve oyun girafik değerleri 6.5 den 6.4 e düştü.Neden böyle bir şey oldu acaba..

Mikrofon.Puan düşüşü normal size özel değil,tahminim yeni kartlar düştüğü için bizim sistemin puanı ufak ufak aşağı çekilecek..
    quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Ben de en sonunda Vatan bilgisayardan JS01TR aldım :)

O delik mikrofon diye biliyorum. Güncellemeyi samsung dan mı yoksa nvidia dan mı yaptınız?

nVIDIA dan daha güncel oluyo..

• Nvidia'dan vrilen driverlar daha güncel. Yinede benchmark yapıp performanslarına bakmak lazım. Çünkü google'dan yaptığım küçük bir araştırmada yeni driverlarda sorun yaşayanlar olmuş.
  • Nefret ettim şu Word2007den ya ne yapsam etkinleşmiyor
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.