SAMSUNG R540-JS04TR Almak için sipariş verdim bugün birde sizin düşüncelerinizi almak istiyorum nasıl bir makine ???
ÖZELLİKLER:
Bellek : 4GB (DDR3 / 2GB x 2) Bluetooth : Var Ekran Boyutu & Özellikleri : 15.6" LED HD (1366 x 768) 16:9 Gloss Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon™ HD545v (Ext. Graphic) Ethernet : 10/100 LAN Genişleme Yuvaları : RJ45 (LAN) Harddisk : 320 GB (5400 rpm S-ATA) İşlemci : Intel Core i5 Processor 520M (2.40 GHz, 3 MB) İşletim Sistemi : Windows? 7 Home Premium (64b) Kablosuz Erişim : 802.11bg/n* Kamera : Var Kart Okuyucu : 3-in-1 (SD, SDHC, MMC) Model No : SAMSUNG R540-JS04TR Ci5-520M 2.4Ghz 4GB 320G 1024V Mouse&Klavye : 101 Key Optik Sürücü : Super Multi Dual Layer (S-ATA) Parmakİzi Okuyucu : Yok Ses Özellikleri : HD (High Definition) Audio
R540'ı herhalde aldıktan sonra merak etmeye başlıyor insanlar. Dün de bir başlıkta aldıktan sonra nasıl diye sormuştu biri R540 için.
Eline ulaşınca bizle paylaşırsan, hep beraber görürüz nasıl bir şey olduğunu.
Oyunlardan da çok beklentin olmasın. Multimedya amaçlı kullanılabilir daha ziyade.
Kardeşim merak etme sen benim makineyle aynı özellikleri hemen hemen. Tek farkı ekran kartın farklı senin. Fakat tam bilmiyorum hangimizin ki daha iyi :) Makine aşırı derecede sessiz çalışıyor ve ısınma gibi bir problemi yok zaten daha önce söylemiştim. Ben GTA IV açmayı ve oynamayı başardım fakat arada donmalar oluyor. Onun dışında full özelliklerde Mafia II, Star Wars Force Unleashed gibi sömürücü oyunlar akıcı şekilde çalışıyor. Umarım ekran kartı destekler istediğini.
tşk ederm kardeşim ilk yorumu görünce üzülmüştüm arkadaş direk bişe bkleme diyince :D sana güvendiğim için samsungdan başka bakmadım zaten senin makineyide nerde sorsam yok bunu bulabildim umrm kötü bişe yoktur...
Ekran kartı markası farklı hocam.
R580'de GT 330M vardı galiba. K.Kahriman'ın bu kartla ilgili testleri var forumda. Bakabilir isteyen. HD 545v ile GT 330M arasında bariz fark olur. Biri giriş seviyesi, diğeri orta seviye. İşlemciden kurtarır biraz HD 545v. Hız aşırtarak performansı en üst düzeye çıkarılabilir. Yine de bir GT 330M etmesi söz konusu olmaz.
Dediğim gibi, oyun meraklısı için zaten uygun değil. Daha ziyade film, internet gibi işlere iyi gider bu tür cihazlar.
Kardeşim geçmiş olsun o zaman sana Benimde tek sorunum şuan r580'imin üzerinde 32 bit Win7 kurulu olması. Çok mantıksız yahu. 4GB ram olan makineye neden 32 bit işletim sistemi kurarlar ki...
ben r 540 js04tr modelini yeni aldım ancak 64 bit ben 32 bit windows u kurmak istiyorum kurulur mu ve driverleri bulamadım onu nereden bulabilirim (biliyorum bu delimi diyeceksiniz ama bendeki oyunlar ve programları desteklemiyor veya bunları uydurmanın bir yolu var mı)
yha ben bu bilgisayarı gözlemleyerek düşünerek araştırarak aldım..samsung r540 hakkında çok yorumlar var iyi olmadığğına dair oyun için değildir falan diye diyenlerde var. ve ben tam oyun tutkunuyum fifa sından pes inden en iyi görsellik isteyen araba yarışlarından, savaş oyunlarından tutta hepsi var bende yaklaşık 50 ye yakın son çıkan oyunlar var .. en son çıkan bütün oyunları kasmadan oynuyorum gta 4 üde.Bilgisayarı görmeden kullanmadan yorum yapmayın bence. oyun içinde ideal bi laptop daha ilerdeki oyunlarıda yüksek seviyede oynarsın..bu laptop sadece internet medya için olsaydı 1.500 milyar olmazdı 610 lirayada bilgisayar var asıl onlar medya ve internet için.. ayrıca ekranı hd led çok kaliteli ekranına laf söyleyene zaten lafım yok.. ayrıca sessiz modu var çok sessiz ve hızlı ayrıca ekstradan gizli olan birçok özelliği var.. bluetooth u da 3.0 telefondan bluetoothla internete bağlanıyorum ve çok rahat giriyorum her siteye... ayrıca laptopun stilide önemli ve tam karizma laptop kim aldıysa veya alacaksa içi rahat etsin.... samsung samsung dur stili ve perfonmansı markası var.. gerisi fıss
3 tane r serisi samsung diz üstü kullandım sonuncuyu hale kullanıyorum memnunum ve aşırı oyun oynuyorum sabahdan akşama kadar en son çıkan oyunları tık demeden oynatıyor (call of duty black ops, pes 2011,need for speed hot pursuit,Battlefield Bad Company™ 2,Sniper Ghost Warrior,Mafia II) en güzel tarafı servisi her ilde var!
quote:
Orijinalden alıntı: YOMRALI_EJDER
3 tane r serisi samsung diz üstü kullandım sonuncuyu hale kullanıyorum memnunum ve aşırı oyun oynuyorum sabahdan akşama kadar en son çıkan oyunları tık demeden oynatıyor (call of duty black ops, pes 2011,need for speed hot pursuit,Battlefield Bad Company� 2,Sniper Ghost Warrior,Mafia II) en güzel tarafı servisi her ilde var!
Hangi modelde oynuyorsun bu saydığın oyunları?
r580 i5 işlemcili modelime 64 bit Ultimate kurdum. Tıkır tıkır 4gb ram ile beraber sorunsuz çalışıyor. Driverları indirmeden makineye format atayım demeyin sakın. İnternete bağlanamıyorsunuz indiremezsiniz driver falan yoksa Samsung'un kendi sitesinde modelinizi aratırsanız driver ve özel yazılımları bulabilirsiniz.
arkadaşlar bu ürünün bana batarya modeli gerekli eger kullanan arkadaşlar batarya üzerinden model numarasını yazarsa çok sevinirim
mrb arkadaşlar benim samsung R540 bilgisayarımın sanırım iç ekranı çatladı çünkü dışında bir problem yok .yapılabilirmi ,ne kadar maliyet tutar.Bilgisi olanlar cvp yazarsa sevinirim .ekran çatlamış bir şekilde duruyor ve görüntü yok sadece renkler mevcut
R540'ın touchpadi berbat, çok takılıyor. Tek o özelliğini sevmedim yoksa GTA4 gibi oyunları çok rahat çalıştırıyor. Birde bileğin geldiği yer çok yağlanıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme