Şimdi Ara

Samsung R522-XS08TR inceLeme (Resimlerle) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
4
Favori
77.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sikayetvar.com a şikayet edilmesi gayet normal. üstelik sadece iki şikayet gelmiş. siz gidin sony, toshiba, hp ler hakkındaki şikayetleri okuyun birde. makinenin malzeme kalitesi mükemmel. oyun performansı mükemmel. fanları silent modda hiç ses çıkarmıyor. fotoğraflara da aldanmayın makine çok daha şık.
  • Alet cidden çok şık. Ayrıca daha önce de söylediğim gibi en güzel özelliği sesizliği.
  • Bu aletin şarzı ne kadar gidiyo.Ben aldımda en fazla 2 saat dayandı şu ana kadar az gibi geldi bana bi sorun var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 16 Ağustos 2009; 19:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnieWalker

Bu aletin şarkı ne kadar gidiyo.Ben aldımda en fazla 2 saat dayandı şu ana kadar az gibi geldi bana bi sorun var sanırım

benim şarjımda xp'de %80 modundayken en fazla 2 saat gidiyor. ya bende de bir sorun var yada normali bu kadar..

quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

quote:

Orijinalden alıntı: mnedim1

sinek ilacını denedin mi
    quote:

Orijinalden alıntı: muscol

aletin adaptöründen içine kelebek kaçmış gibi garip bir ses geliyor. daha önce hiçbir adaptörde böyle bir sesle karşılaşmamıştım. hayırdır inşallah :D

koptum şuan benzetmeye bak cevaba bak

ayrıca bu kelebek sesi adaptör ısındıkça garip bir kimsayasalın köpürme sesine benzemeye başlıyor. ve adaptör oyun oynarken filan aşırı ısınıyor! bende tırsıyorum haliyle arada bir fişi çekip soğumaya bırakıyorum. yeni gelişmelerle tekrar burada olacağız... :D

quote:

Orijinalden alıntı: jeopol

hiç linux yükleyen var mı r522 ye?

ben bugün pardus yükledim. eski core2duo 1,66-1gb ram'li aletime göre bayabaya hızlı çalışıyor pardus 2009. ama ram'i 2,9 gb olarak görüyor..

• Lenovo Y550 başlığında da sordum gerçi ama burda da sorayım dedim. Bu Model ile Lenovo'nun
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106241 bu modelini(p7450 li y550 modeli) karşılaştırırsak hangisini tavsiye edersiniz ?
  • Araştırdım bu pc yi..Şarjı 5 saat gider yazıyor sitesinde ama inanmayın 2 saat bile gitmiyor demiş bir arkadaş.Ne kadar dogrudur bilemem.Ayrıca bluetooth un olmaması cokbuyuk eksi.Bluetoothsuz pc üretmenin mantıgı nedir hala anlayamadım.
  • arkadaşlar şarj olayına açıklık getireyim güç performansı modunda kullanınca daha çok gidiyor öyle deneyin isterseniz ben kendim bi deneme yaptım ve güç performansı modunda wireless açık ve torrenten film indirirken 2:45 saat pili dayandı %5 dahada vardı fazla zorlamadım pil fena değil yani bir filmi rahatlıkla izlersiniz ama 5 saat pili gideceğini sanmıyorum
  • 2:45 saatte az neden dersen pil niye lazım olur benim aklıma ilk gelen şey yoldayken.E malum mesafeler kısa değil mesela bi istanbul ankara arası 5 saat otobüsle.
  • quote:

2:45 saatte az neden dersen pil niye lazım olur benim aklıma ilk gelen şey yoldayken.E malum mesafeler kısa değil mesela bi istanbul ankara arası 5 saat otobüsle.

bu ekran kartı bu işlemci bu ekran kalitesine 5 saati görmeniz çok zor yalnız
  • siparişi verdik hayırlısıylan da şu yukarılarda bi yerlerde anlatılan "kelebekli adaptör efsanesi" ne durumda? izah edecek kadar yardımsever bir arkadaş varsa içimize düşen kurtları temizlememizde bi el atsın. az para vermedik. bin küsür türk lirası! türkiye şartlarında iyi para. ahahahhahaha.

evet... adaptör... kelebekler... kimyasal tepkime... ne dersiniz kullanıcı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

2:45 saatte az neden dersen pil niye lazım olur benim aklıma ilk gelen şey yoldayken.E malum mesafeler kısa değil mesela bi istanbul ankara arası 5 saat otobüsle.

bu ekran kartı bu işlemci bu ekran kalitesine 5 saati görmeniz çok zor yalnız

Ben 3 buçuk saate falanda razıyım Ama en fazla 2 saat 10 dk yı gördüm maalesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: hapşu

siparişi verdik hayırlısıylan da şu yukarılarda bi yerlerde anlatılan "kelebekli adaptör efsanesi" ne durumda? izah edecek kadar yardımsever bir arkadaş varsa içimize düşen kurtları temizlememizde bi el atsın. az para vermedik. bin küsür türk lirası! türkiye şartlarında iyi para. ahahahhahaha.

evet... adaptör... kelebekler... kimyasal tepkime... ne dersiniz kullanıcı arkadaşlar?

dostum şöyle ki: bilgisayarda dosyalarınızda gezinirken, internette sörf yaparken vs. adaptör hiç ısınmıyor. ama oyun açtığınızda adaptör bilgisayarın kendisinden 2 kat fazla ısınıyor.

benim tesbitim şöyle:

internette gezerken. saat çıt çıt ına ( kol saatlerindeki gibi ) benzer seyrek sesler , adaptör ılık..
    photoshop vs kullanırken, kelebek etkisi :D , biraz daha sıcak..
    oyun oynarken, kimyasal tepkime.. kaynama noktası!

ama yani adaptörün üstünde CE, safetymark, n136, gs falan filan bilimum sertifika mevcut. bir bildikleri vardır heralde diyorum...

• benim adaptörümden ses gelmiyor
  • benim adaptörden de ses gelmiyor. 6 gündür açık laptop, sıcaklığı da gayet iyi. İsterseniz o adaptörleri servise bir gösterin efem.
  • Bende de ses yok.

3 haftadır kullanıyorum. Çok sıcak bir ortamda. 40C ortam iş gereği.

Cihaz sıcaklığı normal. Ben şu vista home basic konusuna değinmek istiyorum.

Halen xp tercihimin temel sebebi vistanın karmaşık animasyonlarının gözümü rahatsız etmesi idi. Ancak home basicte bu animasyonlar, şeffaflıklar yok. dolayısı ile gözümü de hiç yormuyor. bundan dolayı bundan sonraki lisans tercihlerimde home basic paketini alacağım. win7 ve sonraki işletim sistemlerinde.
  • arkadaşlar bende hepsiburada dan 1350 tl ye az önce sipariş verdim 12 taksit. umarım hata etmemişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torhan -- 17 Ağustos 2009; 15:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torhan

arkadaşlar bende hepsiburada dan 1350 tl ye az önce sipariş verdim 12 taksit. umarım hata etmemişimdir.

hayırLı uğurLu olsn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Orijinalden alıntı: torhan

arkadaşlar bende hepsiburada dan 1350 tl ye az önce sipariş verdim 12 taksit. umarım hata etmemişimdir.

hayırLı uğurLu olsn :)

teşekkür ederim...
  • soğutucu pek iş yapmıyor hem as 03 ümde hem as 04 ümde(r 522 t6600) denedim öyle aman aman düşüşler göremedim sogutucum zalman nc2000...
  • Allah nasip ederse yarın bende R522-XS08TR sahibi olacağım.Almamda burda okuduğum yorumların büyük etkisi oldu. Yanlız sizlere sormak istediğim birşey var.
    Bu R522-XS08TR in 2.0 lık işlemcisine overclock yapabilir miyiz . Yapan arkadaşlar varsa ne kadarlık bir overclock yaptıklarını yazarlarsa sevinirim. Tabi ram /cpu oranınıda...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.