Şimdi Ara

samsung r510 notebook ekran gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung r510 notebookum var.bilg.kapadım.tekrar açmak istediğimde çalışır gibi sesler geliyor ama ekrana ne bios ne de başka bişey gelmiyor.yani ekran simsiyah..
    daha öncede yapmıştı.pilini çıkartıp takınca düzelmişti.şimdi düzelmiyor.neden olabilir.ekran kartı vs mi yanmış olabilir mi ?

• aynı sorun bendede var bilgisayarım r510. Bilgisayarı açıyorum fakat masaüstü gelmiyor öylece kalıyor ve fareyi oynatabiliyorum fakat klavyeden hiç bi tuş çalışmıyor mavi ekranda duruyor.ctrl+alt+del filan hiç basmıyor. güvenli mod ve geriye kalan bütün modları denedim fakat değişen birşey olmadı. vista cd'siyle onarımı yaptım fakat degısen bişey olmadı recovry den temel geri yükleme filan da yaptım. sadece tam geri yükleme yapmadım onuda yapmak istemiyorum baya dosyam var :S yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: battalpower

aynı sorun bendede var bilgisayarım r510. Bilgisayarı açıyorum fakat masaüstü gelmiyor öylece kalıyor ve fareyi oynatabiliyorum fakat klavyeden hiç bi tuş çalışmıyor mavi ekranda duruyor.ctrl+alt+del filan hiç basmıyor. güvenli mod ve geriye kalan bütün modları denedim fakat değişen birşey olmadı. vista cd'siyle onarımı yaptım fakat degısen bişey olmadı recovry den temel geri yükleme filan da yaptım. sadece tam geri yükleme yapmadım onuda yapmak istemiyorum baya dosyam var :S yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :(

senin sorunla benimki birz farklı;
    benimkinde bilg. ekranı hiç açılmıyor.seninkinde en azından bios felan geliyor . . .
  • pili çıkartıp direk elektrik bağlantısıyla açmayı deneyin. eğer açılırsa normal şekilde kapatıp fişten çıkarmadan ama pil takılı olarak açın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop bios güncelleme
    9 yıl önce açıldı
    LENOVO G550 EKRAN SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.