Bildirim
samsung r510 notebook ekran gelmiyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aynı sorun bendede var bilgisayarım r510. Bilgisayarı açıyorum fakat masaüstü gelmiyor öylece kalıyor ve fareyi oynatabiliyorum fakat klavyeden hiç bi tuş çalışmıyor mavi ekranda duruyor.ctrl+alt+del filan hiç basmıyor. güvenli mod ve geriye kalan bütün modları denedim fakat değişen birşey olmadı. vista cd'siyle onarımı yaptım fakat degısen bişey olmadı recovry den temel geri yükleme filan da yaptım. sadece tam geri yükleme yapmadım onuda yapmak istemiyorum baya dosyam var :S yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :( -
quote:
Orijinalden alıntı: battalpower
aynı sorun bendede var bilgisayarım r510. Bilgisayarı açıyorum fakat masaüstü gelmiyor öylece kalıyor ve fareyi oynatabiliyorum fakat klavyeden hiç bi tuş çalışmıyor mavi ekranda duruyor.ctrl+alt+del filan hiç basmıyor. güvenli mod ve geriye kalan bütün modları denedim fakat değişen birşey olmadı. vista cd'siyle onarımı yaptım fakat degısen bişey olmadı recovry den temel geri yükleme filan da yaptım. sadece tam geri yükleme yapmadım onuda yapmak istemiyorum baya dosyam var :S yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :(
senin sorunla benimki birz farklı;
benimkinde bilg. ekranı hiç açılmıyor.seninkinde en azından bios felan geliyor . . . -
pili çıkartıp direk elektrik bağlantısıyla açmayı deneyin. eğer açılırsa normal şekilde kapatıp fişten çıkarmadan ama pil takılı olarak açın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X