Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.785
Cevap
408
Favori
789.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş

Sevindim hocam en iyisini yapmışsıız. az para değil sonuçta. ben anlamıyorum ısrarla size teslim etmelerini koskoca delik var adam buna tonla para vermiş neden sıfır aldığı bu ürünü delikli kutuyla teslim alsınki resmen yüzsüzlük bu.

• Hocam aslında konu şu; insanlar işine saygı duymuyor. Ben kargo çalışanı olsam ve ekonominin böyle olduğu bir ülkede yaşıyor olsam en ufak bir üründe bile çok dikkat etmeye çalışırım. Özellikle televizyonlarda. Yani kötülemek için demiyorum kesinlikle ama bu televizyon ortalama bir asgari ücretin 4-5 katı. Yani kardeşim hadi ufak tefek hasarı anlarım da bu kadar mı işinize saygınız yok ya. Bu kadar hasar verebilecek ne yaptınız yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemi -- 26 Ağustos 2022; 17:17:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sürekli ustad

iptv tecrübem yok her platforma üye olmaya çalışıyorum ama amlogic s905x sıradan bir chipset görüntü klitesi anlamında bir de buna iptvnin görüntüsünün kalitesizliği eklendiğinde çekilmez olabilir mümkün olduğu kadar yüksek kaliteli olanlarına bakın (4k bile var diyor kullananlar)

biz paugge kullanıyoruz hdmi 2.1 olarak

hiç mi allahtan korkmaz kuldan utanmazsınız deseydin getirenlere

yani gavurun malı olsa böyle taşınmaz insan utanır

Yaşlı bir adamdı, bir şey de diyemedim. Olan zamanımıza oldu. Gerçekten bir televizyon alamadım ben ona yanarım. 2 defa 55QN85A aldım, bi ton sorun yaşadım. Şimdi de bu. Valla bıktırdı bu iş beni :)

Aynen öyle hocam sonuna kadar katılıyorum size. Umarım önümüzde ki hafta tv niz sağ saglam elinize ulaşır.

motion ayarı yok ustam görüntü netliği ayarları var sadece maalesef

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

hocam tv de bi sorun yok izledim videoyu içerikle yada ayarla alakalı tv de sorun olsa heryerde aynı problem olur görüntü netliği ayarını tamamen kapatıp deneyin birde digitürkün hangi kutusunu kullanıyorsunz eğer 1080p ayarı olan kutudansa netlik ayarını kapatıp 1080p ye alıp deneyin muhtemelen çözülecek

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam tv de bi sorun yok izledim videoyu içerikle yada ayarla alakalı tv de sorun olsa heryerde aynı problem olur görüntü netliği ayarını tamamen kapatıp deneyin birde digitürkün hangi kutusunu kullanıyorsunz eğer 1080p ayarı olan kutudansa netlik ayarını kapatıp 1080p ye alıp deneyin muhtemelen çözülecek

Dediğini yaptım ustad ama değişen bişey yok titreme devam ediyor hatta video çektim buraya yüklenmiyor maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam digitürkün ayarlarına baktınızmı benim eski kutuda 1080i ayarındayken yapıyordu

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam digitürkün ayarlarına baktınızmı benim eski kutuda 1080i ayarındayken yapıyordu

Ustad ben digitürkü modül ile kullanıyorum modüllü üyeliğim var Vu+ solo 4K cihazımdan izliyorum ondan ayarların hepsini denedim otomatik ayar bile yaptım çözünürlüğü kendi de ayarlıyor manuel de denedim kaynar gibi görüntü var özellikle üst panelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane4047 -- 26 Ağustos 2022; 17:57:27 >
  • efsane4047 E kullanıcısına yanıt

vu soloda çözünürlüğü p seçtiğinizdede oluyor öylemi enteresan...tüm kanallarda oluyor dimi

Enteresan zaten Sadece solo da değil Apple TV de filmlerde de yapıyor özel bi video yükleme olsa atacağım sana videoları Samsung cio mail bölümüne de yolladım videoları çözüm merkezi kendi uydusunda uygulamalarında yapmazsa servis iade değişim raporu veremez filan hep aynı şeyleri söylüyor

tamamen kapalı kullandığınızda da oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane4047 -- 26 Ağustos 2022; 18:5:45 >
  • Allah Allah benim outletçi arkadaşa sordum 90bler gelmemiş ama 90alarda en ufak sorun yok harici uydu ile dedi bilmediğimiz bir yer mi var oradan kapatalım diye aramıştım

Görüntü netliği ayarları girdiğinizde Titreme Azaltma ayarınız nedir?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.