Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.785
Cevap
408
Favori
789.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş

hocam bahsettiğiniz sorunu merak ettim acaba motion ayarı açıkken tüm ledlerde olan problemdenmi bahsediyorsunuz yoksa bu modelde ayrı farklı bi sorundanmı bahsediyorsunuz youtube a video ekleme şansınız varmı

hocam öncelikle çok geçmis olsun bende de qn90b var Allahtan boyle bir sorun cikmadi. 15 bin altina tuketici hakem heyeti 15 bin uzerine ise tuketici mahkemesi bakiyor. Paraniz boşa gitmiş degil bir an önce mahkemeye başvurun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Lakin efsane arkadaşın yaptığı yorum korkuttu beni şimdiden umarım öyle bişey yaşamam :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

arkadaşımız neyi nasıl kullanıyor ayrıntılı bilmiyoruz ki misal ben tüm görüntü düzeltme özelliklerini kapatıyorum yağ gibi akıyor bende de digitürk var

• Sevindim hocam peki siz hdmı 2.1 kablo falanmi kullanıyorsunuz ? Hdmı kablo kalitesi de farkediyor diye düşünüyorum. Bu TV tizen olduğu için güçlü işlemcili bir android TV box ta aldım yurt dışından yolda şuan geliyor. Acaba onu takmak içinde HDMI 2.1 kablo mu alsam ne dersiniz. İçinden çıkan hdmı çok basit çok ucuz bişey çıktığına eminin.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Televizyonunuzu UPS kargo mu getirdi acaba?

Evet hocam UPS kargo hemen ertesi gün getirdi teslim etti. Sizdemi Teknosa dan aldınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full_HD -- 26 Ağustos 2022; 16:22:18 >

hdmi kablo çıkmaz benim bildiğim player değil ki bu hdmi kablo çıksın ne aldınız android boxlar kaliteli görüntü vermez lisans v.s. sorunları nedeniyle keşke sorsaydınız almadan hdmi 2.1 en son sırada gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 26 Ağustos 2022; 16:26:22 >
  • Evet hocam aynı fiyata ben de Teknosadan aldım :) Ups sağolsun Ankaraya getirdi ürünü ama dağıtıma çıkarmadı. Sizin kutu bayağı sağlam gelmiş. Hiç hasar gözükmüyor. Ups normalde sabıkalı bir firma. Hasarlı teslim ederler diye korkmuyor değilim

hocam ben hk1 rbox x4s modeli diye geçiyor S905X4 işlemcili 4 gb ram 32 gb kapasiteli bangoog dan satın aldım. Alma sebebim iptv kullandığım için tivimate iptv player uygulaması var satın alıp kullanıyorum çokta memnun kaldığım uygulama birde smarttube yani reklamsız youtube uygulaması için satın aldım ben sadece , özellikle erhernet girişli olması iptv lerde çok fark ediyorda hocam

hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın. ups kargo gelmeden 3-5 dk önceden aradı evdemisiniz geliyoruz diye. benim oturduğum evin sokağı tek yönlü dar bir sokak olduğu için araba pek duramıyor kapının önünde o yüzden bende annem ile indik aşşağıya almak için hemen hızlı bir şekilde durdu yan kapağı açtı içerden sürüklereyek hızlı bir şekilde bir çekti içim cız etti tamam sen bırak ben indirim dedim indirdim anında gitti zaten. Hayatımda ilk defa bir tv'ye 20 milyar para verdim insanın içi gidiyor vallahi. Çok tv değiştirdim 65 inç bile aldım kullandım sattım ama ben bunun kadar ağır bir tv görmedim. Annem aşırı zorlandı çıkartırken buda tv'nin oldukça kaliteli olduğunu gösteriyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full_HD -- 26 Ağustos 2022; 16:50:40 >

• Hocam aslında konu 2-3 bin değil. Teknosa çok iyi indirim yapmıştı. Üstelik 1 ay içerisinde değişim imkanı da sunuyor. Samsung'un servisi bu kadar sıkıntılıyken bu 1 ay değişim hakkı inanın bana bir nimet. Samsung ile bir sorun yaşadığınız an beni çok daha iyi anlayacaksınız.

aaa çok üzüldüm vallahi ee naptınız şimdi sakın teslim almasaydınız ?

o zaman problem yok zaten hocam :) gönderin yenisi gelsin 1-2 gün daha beklersiniz ama kafa rahat olur

• Arkadaşlar Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 hızlı kablo ile kullanıyorum, daha önce ki tv samsung full hd bir modeli olduğu İçin biliyorum görüntü netliği ayarlarından bulanık giderme ve titreşimi azaltı 10 yaparak kullanıyorum, Apple TV 4K infuse ile de farklı bir cihaz aynı sorun devam ediyor baştan HDmi kablodan sandım 2 kez iade edip başka yerden aldım ama sonra tvden olduğunu anlamış oldum, allahtan geçen gün bir yazılım geldi güncelledim ağır çekime düşüyordu görüntü güncellemeden sonra o düzeldi bi daha yaşamadım, kumanda da geç algılama vardı o da güncelleme ile düzeldi ama titreme hala devam ediyor başka bir ayarı var mı bilmiyorum görüntü netliği ayarlarını kişisel yapıp bulanıklık ve titreşimi azaltı 10 a çıkarıp izliyorum başka da yapılacak bir ayar yok diye biliyorum, servis şimdi tv getirdi titreme devam ediyor servis çalışanı çocukta abi yapacak başka birşey yok dedi onun elinden gelen bu tabi o gelip kurduğu İçin kendi gözüylede görüyor o da söylemiş ama benim yetkim bir yere kadar abi dedi. Az önce Samsung çözüm merkezi yine aradı ben 30000 i çöpe attım hakkımı helal etmiyorum dedim o şekilde kapattık, mahkemeye gelince inanın 1 aydır tv ile uğraşıyoruz ilk aldığım 90a modeli de sorunluydu panel de sıkıntısı vardı o iade oldu bunu aldık bu da bu sorun ve bunu kendi bölge sorumlusu demiş Qledlerde bu sorun adı altında şikayetler var ama kendi uydusunda sorun yoksa kabul etmiyorlar yani, servisteki bayan da benim evimde de qled var biz bu yüzden digitürk ile kavga ettik onların cihazları uyumsuz dedi, evet digitürk Apple TV, vu dremabox bunlar uyumsuz bi tek kendi içindeki gömülü uydusu uyumlu arkadaşlar, arkasında da durmuyorlar ona göre dikkatli olun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane4047 -- 26 Ağustos 2022; 16:58:13 >

• Teslim almadım hocam direkt. Kargocu inatla almamı istedi. Biz tutanak tuttuk gönderdik, zaten servis gelip açacak, sizlik bir durum yok, teslim alın dedi. Ancak teslim almadım tabi. Tutanağı da göstermedi bana. Teknosadan tekrar göndermelerini istedim. Hayır ben gidip mağazadan alayım diyorum ona da yok diyorlar. Tekrar UPS ile göndereceklermiş. Göndersinler bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemi -- 26 Ağustos 2022; 18:44:42 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAGRNT -- 26 Ağustos 2022; 17:3:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.