Bildirim
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (408. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
2020 modeller içinden Q70T alınır mı? Yeni nesil konsollar için düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
alınmaz hocam. o parayı kesinnikle haketmeyen bir model _____________________________ -
Hocam sizin hangi şehir hangi servis? Bunu da yazarsanız en azından aynı servise TV kurduracak insanlarda ne tip insanlarla karşı karşıya kalacağını bilir.
Ben Aksaraydayım her türlü belge,resim video attık denildi ret geldi bu dosya bir daha açılmaz Samsung tarafından dendi ama Samsung genel merkez bu sabah aradı resim video yok böyle ret gelir dedi ben de servis herşeyi göndermiş dedim sonra lafı vçevşrdi servis üzerine düşeni yapmış biz onlarla görüşelim siz hiçbir şey yapmayın haber bekleyin,ek birkaç belge daha lazım dedi ama buradaki Samsung hiç bir şey yapamaz artık demişti, bunlar yeniden açtı dosyayı sanırım ı _____________________________ -
Q70 in desteklemedigi DTS ve Almost codecleri icin xiaomi mi box 4k kullansam görüntü kaybı olmadan izleyebilir miyim arkadaslar mkvleri ?
Hocam ulaşabileceğiniz her türlü mecrada hizmet aldığınız servisinde adını vererek olanları anlatın. Belki farkında değiliz ama büyük firmaların halkla ilişkiler ekibi sosyal medya ve forumlarda marka hakkında çıkan haberleri takip ediyor.
65Q90R için duvara sıfır askı aparatı uygun fiyata nereden bulabilirim arkadaşlar? _____________________________ -
Buradakş servis artık Samsung merkez karışmaz dediği halde merkez bana ulaşıp biz buradaki seevisten ek belge resim video isteyeceğiz dedi siz bir şey yapmayın dediği için şimdilik bekliyorum umarım olumlu çıkar İnşaAllah
Ödemiş olduğum tutarı iade aldım.quote:
Orijinalden alıntı: TeknolojiErbabı
Fiyat farkı ödediniz mi hocam
65Q90R ise 19200'e geldi (2bin liralık saat hediyesi var)
Yani bana 17.200'e geldi diyebiliriz 65Q90R..
Değişim alabilir miydim evet ama 65Q80T önerdikleri için kabul etmedim.
_____________________________ -
Benim 7 ölü pixel'li tv'nin değişimini tamamen samsung merkez üstlendi.quote:
Orijinalden alıntı: rewkdark
Buradakş servis artık Samsung merkez karışmaz dediği halde merkez bana ulaşıp biz buradaki seevisten ek belge resim video isteyeceğiz dedi siz bir şey yapmayın dediği için şimdilik bekliyorum umarım olumlu çıkar İnşaAllah
Sizi yanlış bilgilendirmişler.
Değişim raporunu merkezdeki değişim departmanı yazıyor servisten gelen belgelere, fotoğraflara bağlı olarak.
Aklınızda olsun. geçmiş olsun. Ben değişim için 1 ay uğraştım..._____________________________ -
Buradaki biz her belge fotoğraf video yolladık artık merkezden asla farklı sonuç çıkmaz dedikten sonra ben dün arayınca merkezi,sabah da onlar beni arayıp belge fotoğraf videosuz başvuru yapmışınız böyle mecburen ret olur dedi ben buna şaşırdım durumu anlattım sonra da beni bunların elinden kurtarın deyince bu sefer üzerine düşeni yapmışlar deyip biz onları arıyoruz siz bir şey yapmayın,ek belge isteyeceğiz dedi ama burası bana peşinen ek belge falan olmaz demişti dün.
Umarım sizin gibi benim iade mi de bu genel merkez halleder.
Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba herkese sayfaları genel olarak takip ediyorum ama henüz karar verebilmiş değilim Aydın’da İkamet ediyorum Samsung bayisi dün 65q80t modeli için peşin 15.700 taksitli 16.500 civarında bi fiyat verdi bana Bi de tablet hediyesi var dediler piyasa değeri 1000 TL civarındaymış şimdi;
1-Bu fiyatlar nasıl
2-65q80t ve 65q80r arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
Ellerinde gerçi r modeli yokmuş piyasada da pek yok 2019 olduğu için sanırım stok az
3-65q80t modelinde one connection box yokmuş avantajlı mı sizce
4-Üst modellere çok çıkmak istemiyorum ama bunlar yerine önerebileceğiniz model var mı?
Özellikle film dizi ve tv izlemek için almak istiyorum Ps4 ümde var oyunda oynuyorum genellikle
En kısa zamanda işin üstadları dönüş yaparsa sevinirim karar vermemi sağlayacak değerli yorumları şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bir ürünün teşhir olup olmadığını nereden nasıl anlarız ? 55q70r buldum fakat içimde şüphe var :) bunun testini nasıl yapabilirim?
Kutu açılımına bakın hocam tek bant olması lazim sonra içersinden çıkan kumanda kablo poşetlerde düzgün olmalı ve tv nin servis kumandası ile kaç saat kullanıldığına bakabilirsiniz. Q80R modelinde samsung smart thing uygulamasından panel saatini görebilirsiniz.Sanırım sizin modelde yok o servisin servis kumandasıyla bakması lazim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba herkese sayfaları genel olarak takip ediyorum ama henüz karar verebilmiş değilim Aydın’da İkamet ediyorum Samsung bayisi dün 65q80t modeli için peşin 15.700 taksitli 16.500 civarında bi fiyat verdi bana Bi de tablet hediyesi var dediler piyasa değeri 1000 TL civarındaymış şimdi;
1-Bu fiyatlar nasıl
Ellerinde gerçi r modeli yokmuş piyasada da pek yok 2019 olduğu için sanırım stok az
4-Üst modellere çok çıkmak istemiyorum ama bunlar yerine önerebileceğiniz model var mı?
Özellikle film dizi ve tv izlemek için almak istiyorum Ps4 ümde var oyunda oynuyorum genellikle
En kısa zamanda işin üstadları dönüş yaparsa sevinirim karar vermemi sağlayacak değerli yorumları şimdiden teşekkürler
piyasada Q80R bulabiliyorsanız onu alın bulamıyorsanız Q95T alınquote:
Orijinalden alıntı: edickham35
1-Bu fiyatlar nasıl
bütçe yetersiz ise ru 7400 serilerine bakın_____________________________
-
Q70r ada burdan biri yazmıstı q80t onerdiler diye q80r arada q80t oneriyorlar ne anladım ben bu işten hocam. İyi yapmıssınış hayırlı olsun güle güle kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: souza
Ödemiş olduğum tutarı iade aldım.
65Q90R ise 19200'e geldi (2bin liralık saat hediyesi var)
Yani bana 17.200'e geldi diyebiliriz 65Q90R..
Değişim alabilir miydim evet ama 65Q80T önerdikleri için kabul etmedim.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Vatan Bilgisayar'dan 65Q70R alalı 4 gün oldu. Fakat hala onay bekliyor görünüyor. Sorguladığımda tedarik bekleniyor yanıtı alıyorum. Böyle bir durumda kalıp bekleyen varmı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba..
Auto Motion Plus ayarını hangi İçerikte hangi ayarda kullanıyorsunuz? Nasıl kullanmak gerekir?
Film, maç, oyun konsolu, ulusal yayınlar gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 4 Temmuz 2020; 22:54:0 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt