Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.422
Cevap
381
Favori
645.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.chip.com.tr/haber/sony-ve-arcelik-ten-dev-uretim-ortakligi_10209.html


    https://teknoseyir.com/durum/270299



    bakalım şimdide gidip her konuya sony kendi üretmiyor kendi montajlamıyor köşelerde karartı var ölü pikselsiz tv yok yazacakmısınız...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 8 Nisan 2021; 19:43:52 >




  • Hocam niye her fırsatta Sony'i kötülediğinizi anlayamadım. İnsanlar Samsung konusunda, Samsung ile ilgili yaşadığı sorunları konuşuyor. Kendileri satın alıp karşılaştığı olumsuzluklardan bahsederken ne alâka şimdi bu paylaşımlar? :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobe -- 8 Nisan 2021; 20:36:2 >
  • Samsung'un minimal ve ince çerçeveli tasarımlarına gerçekten hastayım ya.


  • Soru: samsung tv wifi kumanda hangi modelde var?Bir yerde okumuştum kumandayı artık tv ye tutmaya gerek yok wifi kumanda özelliği diye.yoksa sony tv miydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOK DOĞRU SEÇİM YAPTIN.Bende de aynı model var.DİKKAT ET EKRANI KESİNLİKLE TEMİZLEME!MAVŞ EKRAN OLUR!Saç kurutma makinesinin soğuk bölümü ile yap.Bu işlemi yaparken de tvnin elektrik kablosunu çıkart.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuning07 kullanıcısına yanıt
    Yok mu hiç fikri olan? 😩

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu şahısmı samsung kullanıcısı? bu şahısmı sıkıntısını dile getiriyor? oda sizin gibi her konuda aralıksız samsung kötülüyor...kötülemesini geçtim gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan şeyler yazarak insanları yanıltıyor...sizde çoğu konuda samsung kötülüyorsunuz sony övüyorsunuz farklı değilsiniz burda bile sony yazdığımda anında geldiniz...geçen konu açmıştınız q80t siyah performansını gösteren foto paylaştınız ama karartma kapalıyken kötü görünen fotoyu paylaştınız bilerek burda amaç nedir? siz insanları gerçekten salakmı sanıyorsunuz? sonrasında konuyu neden sildiniz düzeltmek yerine? madem bilgi paylaşımını çok seviyorsunuz her konuda samsungun eksi yanlarını belirtirken neden sony modelinkini belirtmiyorsunuz? hadi bu şahısın yazdıkları doğru olsa gene neyse tutturmuş bi samsung tv leri sunny üretiyor diye gidiyor en son düzelttim şimdide panel geliyormuşta sunny gerisini yapıyormuş...adam gelip sırf marka düşmanlığından yanlış bilgi verecek doğrusunu yazınca hemen koşup gelip niye sony kötülüyorsun diyeceksiniz ben sony kötülemiyorum forumda samsungdan çok sony önermişimdir xh90 harici sony modeller hakkında yazdıklarım ortada önerdiklerim ortada bumu kötüleme? kötüleme yukardaki şahıs gibi samsungun adının geçtiği her yere uçarak gelip saçma sapan şeyler yazarsam o zaman kötülemiş olurum ben sadece soruyorum madem amaç bilgilendirmek madem marka kötülemiyorsunuz neden lg nin sony in sıkıntılarından bir kez bile olsun bahsetmiyorsunz? kendi art niyetinizi insanları suçlayarak kapatamazsınız...forumda zaman geçirmeyenler belki anlamıyor mevzuyu ama geri kalan herkes herşeyi farkında...bırakın tv yi kullanan sıkıntısını paylaşsın bilgi paylaşılacaksada doğru bilgi paylaşılsın ısrarla doğru olmayan şeyleri her konuya yazmanın anlamı niyeti nedir?





  • vatandaşın birisi q60t almış adama yazdığım yorum burada ve bahsettiği tv siyah tekdüzelik konusunda oledden sonra en iyi model...şimdi bu doğru bilgi ve marka kötülemek değil öylemi?




    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 9 Nisan 2021; 0:53:46 >




  • yada bu yoruma bakalım...bu vatandaş kimki tüm samsung modellerin arka aydınlatmasını sunny ürettiği iddaa ediyor tümünü test etmiş gibi millete ışık sızması normaldir ömrü kısadır diye akıl veriyor?



    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 9 Nisan 2021; 1:1:24 >




  • bırakın bu işleri artık karşınızdakini salak yerine koymayıda bırakın sony kelimesini duyduğunuz her konuya koşup gelip alakasız şeyler yazarak konuları mahvetmeyide bırakın...şu konuda bu muhabbetler kaç kez yaşandı hala aynı şeyler devam ediyor...



    sizde çok iyi niyetlisiniz bana neden sony kötülüyorsunuz diyorsunuz ya sizinde yazdığınız yorum aşağıda adamın tvsinde ölü piksel çıkınca hemen uçarak gelmişsiniz çöp damgası yapıştırmaya...sony konusunda günlerdir konuşuluyor daha öncesidnede konuşuldu panellerin çoğu ölü pikselli adam artık daha çok sıkıntılısı gelir diye değişim yapmaya korkuyor durum böyleyken neden sony konularına girip çöp sony yazmıyorsunuz sürekli?



    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 9 Nisan 2021; 1:6:7 >




  • adminler sizde gelin yarın silin bu mesajları hiçbir hakaret kural dışı birşey olmadığı halde her zaman yaptığınız gibi...forumda tv ile alakasız adamlar kendi hayal dünyalarındakini anlatsın marka kötülesin egolarını tatmin etsinler vatandaşta bunların nasıl insanlar olduğunu görmesinler yarın gene kaldıkları yerden devam etsinler...

  • RNN kardeş, derdini anlayamadım ben pek ama Sony XH90'ımda ölü pixel çıktı ve bu forumda yerden yere vurdum. TV'nin kendisi inanılmaz hoşuma gitti sunduğu özelliklerle ama 1 tane bile ölü pixel çıkması, benim için o cihazı ÇÖP ilan ettirir. Ettirdiği için de iade ettim ve paramı da çatır çatır aldım. 2021 modelleri beklerken bana en uygun cihazın X90J olduğunu anladım, çıkışını beklerken de piyasadaki diğer VA ve OLED panel TV'leri takip ediyorum.


    Burada bir arkadaş da benim Sony'de yaşadığım ölü pixel sorununu Samsung cihazda yaşamış ve tavsiye istemiş. Ben de kendi yaptığımı tavsiye edip derhâl iade etmesi gerektiğini söyledim.


    Benim bu yorumumu ekran görüntüsü alıp fanboy'muşum gibi ilan etmen vs. hiç anlam veremediğim hareketler oldu. Gerçekten çok şaşırdım.


    Edit: Ekran görüntüsüne tekrar baktım, markaya bir laf mı etmişim diye. Cihazın kendisine ÇÖP demişim. Yine görsem, yine derim. Sıfır alındığında ölü pixel'i olan bir cihaz benim için ÇÖPTÜR. Marka / modele laf etmiyorum. O cihazı duvarımda tablo diye bile bulundurmam. 4-5 sene sonra bi tane ölü pixel çıkar çevre şartlarından, ona yapacak bir şey yok. Nazarlık, devam ke.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobe -- 9 Nisan 2021; 1:26:53 >




  • sen değilmiydin hocam qled normal led konusunu açıp güya q80t nin siyah performansını göstereceğim diye karartma ayarı kapalı halini paylaşan? sonra ben düzeltince konuyu kaldıran? siz gerçekten ya kendinizi çok zeki sanıyorsunuz yada sizden başka herkesi gerizekalı sanıyorsunuz ortası yok...samsungun geçtiği her konuya olumsuz yorum yapıyorsunuz neden ? madem xh90 sizdede ölü piksel çıkmışken konuda bi dünya insanda aynı sıkıntı varken samsungda yaptığınız gibi insanları bilgilendirme amaçlı xh90 konusunun geçtiği her konuya anında gelip çöp ölü pikselsiz xh90 bulmanız zor köşelerde karartısı var blur sorunu hala çözülmedi bir sürü sorunun hiçbirinden neden bahsetmiyorsunuz? ya gerçekten yazdıklarınızdan çok karşınızdakini salak yerine koymanıza sinirleniyorum birde gelip bana hiç çekinmeden neden sony kötülüyorsun yazabiliyorsun...bende sony nin sıkıntılarını paylaştım sony nin aslında ne olduğunu paylaştım sizin yaptığınız gibi...hemen neden gelip beni sony kötülemekle itham ettiniz sizin yaptığınızla benim yaptığımın farkı ne? kaldı ki ben gerçekte olmayan şeylerde yazmadım yanlış bilgide vermedim kötülemedimde sadece ne olduğunu paylaştım...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 9 Nisan 2021; 1:47:56 >




  • Hocam Allah başka dert vermesin valla. Mutlu olacaksan "Sony en kötü" der geçeriz, ne yapalım...


    İyi geceler, iyi forumlar.

  • 2020 Samsung lar için Turkcell tv uygulaması daha önce market de görmemiştim şimdi gördüm kurdum çalışıyor bilginize.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frobe

    Hocam Allah başka dert vermesin valla. Mutlu olacaksan "Sony en kötü" der geçeriz, ne yapalım...


    İyi geceler, iyi forumlar.

    Bence uğraşmayın sıkıntılı biri, bütün şikayetler yazılır hepsinde sorun sıkıntı çıkabilir çıkıyor samsung bariz çok daha kötü üretim kalitesine sahip modeller sürdü piyasaya özellikle bu yıl haliyle çok olan şikayet bir genel algı yaratıyor sony de de şikayet var deyip samsungu aklama çabasının niye olduğu açık onu da herkes anlıyor zaten....Bir de herkes her şeyin farkında millet saf değil vs vs yazıp sayfalarca oradan buradan yalam yanlış copy paste yapıp sayfa dolduruyor e herkes farkında niye yoruyorsun kendini :)...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 9 Nisan 2021; 14:3:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tvlere kur zammı gelmiş sanırım. Mart sonunda HB'den 6.900 TL'ye aldığım 55q60t modeli şuan 8.200 TL. Aldığım gibi kar etmişim 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuning07 kullanıcısına yanıt
    Bana sms filan gelmedi. Mng kargo aradı kargonuz var dedi. Gittim aldım paracard lar gelmişti. Paranın aktif edildiğine dair sma geldi ama.
  • kynenn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kynenn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.