Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.338
Cevap
379
Favori
636.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Q80T amerika da 1000 dolar. Burada 10 bin lira civarı. Ama amerikadaki modellerin yenileme hızı bizim buradakilerden farklı. Q90T 240 hz yazıyor bilgilerinde. QN85A modeli 1600 dolar. Yani yuvarlak hesap burada da 16 bin civarına satarlar heralde. Ama buraya QN80A modeli gelir büyük ihtimal. O model de one connect yokmuş. O yüzden fiyatı daha makul olur.







  • techno.33 kullanıcısına yanıt
    Her iki neo qled modelde de solarcell remote konulmus, bu cok hos olmus.. Tr de de qn85a bu sekilde oneconnect-solar remote ile gelmis olursa, bir 12-13 bin bandinda da olursa gayet bol satis yapar diye dusunuyorum fakat 16000₺ olursa biraz fazla gelir bana (sahsi kanaatim)
  • amazon türkiyede ile ilgili kısmı prime video olarak kast etmedim. Ürün alımlarında yaşanan kısmı için amazon türkiye'yi kast ettim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba


    Samsung q80 tvinde sıfırlama seçeneği aktif değil ve seçilemiyor.


    Nasıl sıfırlayabilirim tv yi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden track -- 15 Şubat 2021; 8:49:50 >
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt

    xf9005 piyasada yok ki? model karıştırmış olmayasınız. olsa da aynı klasmanda değiller. şu an q60t ile karşılaştırılabilecek sony modeli xh8096’dır. sony ips, samsung va panel. birbirine yakın tvlerdir ancak izleme açısı farkı var. sony alacak olsam 100hz yenileme hızında iki saniye düşünmem fakat 50 hzde tercihim q60t olurdu. nedeni de androide pek güvenmemem. tavsiyem q60t’dir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eapantherea

    Her iki neo qled modelde de solarcell remote konulmus, bu cok hos olmus.. Tr de de qn85a bu sekilde oneconnect-solar remote ile gelmis olursa, bir 12-13 bin bandinda da olursa gayet bol satis yapar diye dusunuyorum fakat 16000₺ olursa biraz fazla gelir bana (sahsi kanaatim)

    Soyle guzel cihazlar gelsin bu sefer efsane modeller olsun q9fn ler gibi , oled e altarnatif olsun ciddi manada. Bu miniled tv leri. Alip kullanalim . Insallah bizede cabuk gelir bu modeller


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q95T ile bu yeni nesil tv’ler arasında görüntü kalitesi açısından çok fark olacakmı? Gördüğüm kadarıyla teknolojisi değişse de kasa tamamen aynı kalmış...

    https://www.youtube.com/watch?v=YdgpY2D0h5g&feature=youtu.be
  • Q80r 1374.0 güncellemesi geldi..
  • Blue_İce1982 B kullanıcısına yanıt
    İşlemciler değişmiş. Led teknolojisi değişmiş. Panel hakkında bilgim yok. Kasa da değişmiş. Q95T nin one connect cihazı daha kalındı bu daha ince. Kullanıcı ara yüzü de değişmiş.
  • Arkadaşlar Kafayı yiyeceğim anlayan birisi yardım edebilirmi,


    Samsung QLED 65''Q70T Tv'me hali hazır da LG BH9540TW Ses sistemi bağlı. çok nadir sorun olsa da stabil çalışıyor çok güzel ses alıyorum. AVR Sisteme geçmek için güzel bir Amfi aldım. MARANTZ SR5003

    ( Genel özellikleri: https://www.cnet.com/products/marantz-sr5003// )

    Bağlamaya çalıştım nasıl yaptıysam tv bu cihazı görmedi. cihazın çıkışları girişleri normal. PC den HDM ve optik ile güzel ses alıyorum. TV Bu amfiyi neden görmüyor ? bağlantı sorun giderici kısmından HDM i sorunu gider yaptım neler neler denedim nafile.


    Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim





  • quote:

    Orijinalden alıntı: diniro

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Evet dediginiz dogru fakat simdide oled le yarisiyor fiyatlar qled lerin . Yani yeni birsey degil pahali olmasi. Ama gercekten sacmalik oled le fiyatlarin yarismasi . Fakat su mini led gelsede bir gorsek nasil makienlerr. Bir an once alalim artik.ne zaman satisa cikacak bu tv


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün arızalı olan 75inç Q95 televizyonum değişti.15 gün çektiğim sıkıntı bitti.HDMİ giriş sıkıntı bu TV Yok.😀
    Soru:evimde 2 tana led samsung var, ekranını silerken sorun yok.BU QLED TV eskisi yani bozuk olanında parmak izi vardı silim dedim ekran silikon dağılmış gibi mahvoldu.Hiç ses çıkartmadım zaten onu alıp gittiler.Yenisinin ekranında da küçük parmak izi vardı.mikrofiber bez ile KURU ŞEKİLDE sildim.leke zor çıktı.
    QLed ekranı hep böylemi sileceğiz yoksa su değdiğinde ekran pert oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ailem için TV bakıyorum da , dün akşam Samsung mağazasında biraz bakındık. 55" TU8500 önerdiler benim aklımdaysa Q60T ler var. Biraz araştırdım TU8000 serisi 8500 a göre daha f/p gibi göründü. Ama paneller, bulutlanmalar , servisin kötülüğü vs. biraz gözüm de korktu. Q60T ya da TU8000 modellerini kullanıp sorun yaşayan var mı? Ya da hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba, 2,5-3 aylık Teşhir 65Q90R 12 bin liraya alınır mı ? yoksa, 65xh90906 mı alınır ?

  • sardemir kullanıcısına yanıt

    ikisi bambaşka dünyalar hocam...

  • RNNN kullanıcısına yanıt

    yani alınır mı 12 bine hocam .? bambaşka dünyalar derken, Qled'deki ultra black olayından dolayı mı dediniz

  • sardemir kullanıcısına yanıt

    65 inch bence alınır...çok çok bariz yansıma ve parlaklık farkları var aydınlatma bölge sayısı bariz yüksek artı q90r geniş açı filtresi var görüş açısı olarakta önde iki tv yi yanyana görseniz xh90 dönüp bakmazsınız bile bence...tek sıkıntı kirli ekran efekti varmı onu kontrol edin almadan madem teşhir alacaksınız teşhir olmasının faydalarınıda kullanın ölü pikseldi vs hepsini kontrol edin ama kirli ekran efektini sakın pas geçmeyin..birde samsunglar özellikle 2019 r serileri agresif karartma yapıyor karanlık sahnelerde detay kaybı olabiiyor sahneye göre sony de bu durum yok ama ondada çiçeklenme oluyor nesnelerin etrafı bildiğiniz beyaz bu durumada bakabilirsiniz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 18 Şubat 2021; 17:44:46 >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, zaten şuan philips 70pus8505 'i 8 bin tl ye vatandan 31 ocakta almıştım. Daha bugün stok geldi, kargolanması derken haftayı bulacak. Ben ise bu teşhiri gördüm ve fazladan 4 bin tl verip almaya değermi kararsızlığı içersindeyim... Sizce değer mi siparişi iptal etmeye ? philipsin şuan i fiyatı 9.900 TL. Ben 8 bine gece indirimi yakalayıp almıştım.


    olurda teşhiri almak istesem, Kirli ekran testi nasıl yapılır ?

  • sardemir kullanıcısına yanıt

    hocam bahsettiğiniz modelle bu tv arasında görüntü farkı uçurum parlaklığı yansıması karartması hdr performansı bambaşka dünyalar kesinlikle değer aradaki farka unutmadan ekran kapalıykn mavi lekeler varmı onuda kontrol edin solüsyonla silmişlerse leke kalmış olabilir kirli ekran testi için gökyüzü beyaz gri tonların olduğu içeriklerde alttaki gibi aralıklı şeritler görüyormusunuz ona bakın...


  • Sony xh90 blooming var diyenler tv aydınlatma dinamiklerini bilmediklerinden tamamen yanlış bilgi veriyorlar teknik bilgileri maledef sıfır... Sony xh90 fald panel olduğundan rgb filte arka kısım tamamen direkt aydınlatma ledlerine sahiptir. Vasat edge led bir tv de altta ve üstte tek şerit olduğundan polarized filter ile ışık yayılır dolayısı ile hiç bir zaman noktasal aydınlatma yapılamaz ve zaten blooming tüm ekran olur :)

    Fald panelde zifiri karanlık bir oda da siyah ekran da tavşan gibi beyaz ışık izlemeye çalışırsanız en yüksek ışık seviyesinde ışık ya da objelerin etrafında bir miktar ışık saçılımı görülür ama bu asla izlenceyi etkileyen bir seviyeye ulaşmaz.

    Çarşaf çarşaf bakın blooming denilen resimlerde ise kamera iso değeri ile çoğu zaman olmayan bir ışık saçılımı “bakın işte blooming” diye sunulur bunlara inanmayın ve kullanıcı deneyimi sayfaları ile güvenilir youtube incelemelerine bakın.

    Bakın üstte ki şahsın manuplasyon amaçlı kendisinin paylaştığı 2 resim paylaşacağım. İlkinde blooming gibi görünen sony paneller var ancak video altyazısına dikkat ederseniz bunun gerçekte olmadığı ve kamera iso değeri ile oluştuğu belirtilmiş ama tabi paylaşan yanancı dil bilmediğinden yakalandı forum da ve foyası çıktı ortaya...Bu incelemeyi yapan vincent teoh ve pazarlamacıların. manüplasyon da kullanmaması için özellikle yazıyor.

    Diğer resimde ise bir ips lg nin oled panelden çok daha canlı ve kontrastı yüksek olduğu gibi siyanları da mükemmel:) Bakınız bunu aynı kişi paylaşıyor ve stoğa göre ürün öneriyor sadece dikkat ediniz diyerek uyarmak amaçlı yazıyorum. İyi forumlar dilerim....





    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.