Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.785
Cevap
408
Favori
789.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş

Umarım düzelir ama amazon son dönemde çok saçma sapan işler yapıyor. Mesela bu büyük indirim dönemlerinde amazon türkiye millete yanlış ürünler gönderip duruyordu. Vatandaşın biri tuvalet kağıdı almış ama onun yerine usb gelmiş. Usb alana tuvalet kağıdı gitmiş. Üstelik farklı şehirlerde filan insanlar. Sıfır ürünler yerine daha önce açılıp iade ürün göndermişler. Satıcı da amazonun kendisi. Amazondan satış yapan şirketler olsa hadi olabilir derim ama satıcının direk kendisinin olduğu ürünlerde bu tarz sorunlar garip

Bir de ben prime üyelik ödemelerimi sanal kartla yapıyorum. Gecen ay karta para atmayı unutmuşum ve 21 Ocakta üyeliğin durması lazımdı ama nasıl olmuşsa 21 Şubata kadar üyeliğim uzatılmış. 1 ay bedava üyelik vermişler sanırım.

Samsung Amerika sitesinde Neo Qled satışları başladı. O siteden girip q95T ile neo Qn90 nın fiyatı kıyaslayabilirsin. Bende senin gibi alıcam ama bekliyorum. Hem led teknolojisi hem işlemciler değişiyor. Ürünlerin özelliklerini samsung amerika sitesinden inceleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

hayırlı olsun inşallah bilinçli bir araştırma sonucu almışsınızdır native 4k lazer sonyler bile qledlerle boy ölçüşemez HDR görüntüde

kullanım amacıyla alakalı projeksiyon işi biraz daha ve native 4k olmayınca perdeye biraz yaklaşsanız anlarsınız görüntünün 4k olmadığını gerçi tüm tv yayınları 1080p iken ekran büyüklüğü de gözönüne alındığında pekala tercih edilebilir orası da ayrı

Alıntıları Göster

Selamlar, sadays üstad, nvidia shield bölümünden BILGILI,

bildiğiniz üzere elimde nvidia shield tv2017box var.

vu solo se v2 e2 uydu alıcı kullanıyorum.

tv- panasonic vierra 3d 55VT50 plazma

bazı 4k yayınlar ve uydu kanalları için artık 4k tv ye geçiş yapayım dedim.

elimde ki ürünleri satışa koydum, bu arada da 55 inç tv incelemelerini irdeledim.

sony 55xf59005 ve samsung 55 inçlerden t60 üzerinde yoğunlaştım.

elimde zaten nvidia olduğundan sony kalite olsa da android kısmına para vermek düşüncesi yok.

Samsung modellerinden de para limitim 7.000 tl yi geçmesi zor bu nedenle; aslında gönlümde 70t olmasına rağmen 55 inçin 60t modelini ürünleri satabilirsem alayım diyorum,

bu konuda sizin ve 60 t kullanıcılarının teknik kullanım yorumlarını bekliyorum.

Özellikle kanal geçiş hızları konusunda,

kullandığım e2 uydu alıcı ile sıkıntısız hızlı ıptv ve uydu kanallar izlemesi yapıyorum ama uydu alıcı 4k değil, extra 4k uydu alıcısına da para ayıramam,

bu konular ışığında önerilerinizi beklerim.

teşekkürler

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Dostum durum tr amazonla ilgili degil globalde de durum ayni, global forumlarda da baslik actim bi ton insan sikayetci :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BILGILI

Selamlar, sadays üstad, nvidia shield bölümünden BILGILI,

bildiğiniz üzere elimde nvidia shield tv2017box var.

vu solo se v2 e2 uydu alıcı kullanıyorum.

tv- panasonic vierra 3d 55VT50 plazma

bazı 4k yayınlar ve uydu kanalları için artık 4k tv ye geçiş yapayım dedim.

elimde ki ürünleri satışa koydum, bu arada da 55 inç tv incelemelerini irdeledim.

sony 55xf59005 ve samsung 55 inçlerden t60 üzerinde yoğunlaştım.

elimde zaten nvidia olduğundan sony kalite olsa da android kısmına para vermek düşüncesi yok.

Samsung modellerinden de para limitim 7.000 tl yi geçmesi zor bu nedenle; aslında gönlümde 70t olmasına rağmen 55 inçin 60t modelini ürünleri satabilirsem alayım diyorum,

bu konuda sizin ve 60 t kullanıcılarının teknik kullanım yorumlarını bekliyorum.

Özellikle kanal geçiş hızları konusunda,

kullandığım e2 uydu alıcı ile sıkıntısız hızlı ıptv ve uydu kanallar izlemesi yapıyorum ama uydu alıcı 4k değil, extra 4k uydu alıcısına da para ayıramam,

bu konular ışığında önerilerinizi beklerim.

teşekkürler

Alıntıları Göster

kardeşim tvler konusunda daha uzman arkadaşlar cevaplar ben biraz teknik konularda konuşuyorum ama xf9005 bence q60tden iyidir ama ikisini de görmüş arkadaşlar cevaplasın

• techno.33 kullanıcısına yanıt
    Sizin afaki olarak turkiye satis fiyati beklentileriniz nasildir 2021 serisi tepe 2-3 modeli icin?
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Q80T amerika da 1000 dolar. Burada 10 bin lira civarı. Ama amerikadaki modellerin yenileme hızı bizim buradakilerden farklı. Q90T 240 hz yazıyor bilgilerinde. QN85A modeli 1600 dolar. Yani yuvarlak hesap burada da 16 bin civarına satarlar heralde. Ama buraya QN80A modeli gelir büyük ihtimal. O model de one connect yokmuş. O yüzden fiyatı daha makul olur.

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• techno.33 kullanıcısına yanıt
    Her iki neo qled modelde de solarcell remote konulmus, bu cok hos olmus.. Tr de de qn85a bu sekilde oneconnect-solar remote ile gelmis olursa, bir 12-13 bin bandinda da olursa gayet bol satis yapar diye dusunuyorum fakat 16000₺ olursa biraz fazla gelir bana (sahsi kanaatim)
  • amazon türkiyede ile ilgili kısmı prime video olarak kast etmedim. Ürün alımlarında yaşanan kısmı için amazon türkiye'yi kast ettim.

Samsung q80 tvinde sıfırlama seçeneği aktif değil ve seçilemiyor.

Nasıl sıfırlayabilirim tv yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden track -- 15 Şubat 2021; 8:49:50 >

xf9005 piyasada yok ki? model karıştırmış olmayasınız. olsa da aynı klasmanda değiller. şu an q60t ile karşılaştırılabilecek sony modeli xh8096’dır. sony ips, samsung va panel. birbirine yakın tvlerdir ancak izleme açısı farkı var. sony alacak olsam 100hz yenileme hızında iki saniye düşünmem fakat 50 hzde tercihim q60t olurdu. nedeni de androide pek güvenmemem. tavsiyem q60t’dir.

Orijinalden alıntı: eapantherea

Her iki neo qled modelde de solarcell remote konulmus, bu cok hos olmus.. Tr de de qn85a bu sekilde oneconnect-solar remote ile gelmis olursa, bir 12-13 bin bandinda da olursa gayet bol satis yapar diye dusunuyorum fakat 16000₺ olursa biraz fazla gelir bana (sahsi kanaatim)

Soyle guzel cihazlar gelsin bu sefer efsane modeller olsun q9fn ler gibi , oled e altarnatif olsun ciddi manada. Bu miniled tv leri. Alip kullanalim . Insallah bizede cabuk gelir bu modeller

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • Q95T ile bu yeni nesil tv’ler arasında görüntü kalitesi açısından çok fark olacakmı? Gördüğüm kadarıyla teknolojisi değişse de kasa tamamen aynı kalmış...

https://www.youtube.com/watch?v=YdgpY2D0h5g&feature=youtu.be
  • Q80r 1374.0 güncellemesi geldi..
  • Blue_İce1982 B kullanıcısına yanıt
    İşlemciler değişmiş. Led teknolojisi değişmiş. Panel hakkında bilgim yok. Kasa da değişmiş. Q95T nin one connect cihazı daha kalındı bu daha ince. Kullanıcı ara yüzü de değişmiş.
  • Arkadaşlar Kafayı yiyeceğim anlayan birisi yardım edebilirmi,

Samsung QLED 65''Q70T Tv'me hali hazır da LG BH9540TW Ses sistemi bağlı. çok nadir sorun olsa da stabil çalışıyor çok güzel ses alıyorum. AVR Sisteme geçmek için güzel bir Amfi aldım. MARANTZ SR5003

( Genel özellikleri: https://www.cnet.com/products/marantz-sr5003// )

Bağlamaya çalıştım nasıl yaptıysam tv bu cihazı görmedi. cihazın çıkışları girişleri normal. PC den HDM ve optik ile güzel ses alıyorum. TV Bu amfiyi neden görmüyor ? bağlantı sorun giderici kısmından HDM i sorunu gider yaptım neler neler denedim nafile.

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: diniro

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Evet dediginiz dogru fakat simdide oled le yarisiyor fiyatlar qled lerin . Yani yeni birsey degil pahali olmasi. Ama gercekten sacmalik oled le fiyatlarin yarismasi . Fakat su mini led gelsede bir gorsek nasil makienlerr. Bir an once alalim artik.ne zaman satisa cikacak bu tv

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • Bugün arızalı olan 75inç Q95 televizyonum değişti.15 gün çektiğim sıkıntı bitti.HDMİ giriş sıkıntı bu TV Yok.😀
    Soru:evimde 2 tana led samsung var, ekranını silerken sorun yok.BU QLED TV eskisi yani bozuk olanında parmak izi vardı silim dedim ekran silikon dağılmış gibi mahvoldu.Hiç ses çıkartmadım zaten onu alıp gittiler.Yenisinin ekranında da küçük parmak izi vardı.mikrofiber bez ile KURU ŞEKİLDE sildim.leke zor çıktı.
    QLed ekranı hep böylemi sileceğiz yoksa su değdiğinde ekran pert oluyor

• Arkadaşlar merhaba, ailem için TV bakıyorum da , dün akşam Samsung mağazasında biraz bakındık. 55" TU8500 önerdiler benim aklımdaysa Q60T ler var. Biraz araştırdım TU8000 serisi 8500 a göre daha f/p gibi göründü. Ama paneller, bulutlanmalar , servisin kötülüğü vs. biraz gözüm de korktu. Q60T ya da TU8000 modellerini kullanıp sorun yaşayan var mı? Ya da hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba, 2,5-3 aylık Teşhir 65Q90R 12 bin liraya alınır mı ? yoksa, 65xh90906 mı alınır ?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.