Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.614
Cevap
411
Favori
722.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bazen vatanda 55 inicleri gece indirimde 6.600 e kadar iniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Q70 kullanıyorum ama işletim sistemi aynı olduğu için cevaplıyorum. 30gb lık bir bölüm indirdim takılma olmadı hiç. Farklı bir format deneyip servis çağırın bence düzelse de düzelmese de. Bir de nasıl izliyorsunuz flash ile izliyorsanız farklı bir flash deneyin. Yazılım tekrar yüklenirse düzelir en kötü ihtimal.

• Abt Electronicsyoutube
    Samsung Q60T Series QLED Unboxing And First Look
    https://www.youtube.com/watch?v=G1GvTyeH8os

2020 giriş modeli sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep1532

Q70 kullanıyorum ama işletim sistemi aynı olduğu için cevaplıyorum. 30gb lık bir bölüm indirdim takılma olmadı hiç. Farklı bir format deneyip servis çağırın bence düzelse de düzelmese de. Bir de nasıl izliyorsunuz flash ile izliyorsanız farklı bir flash deneyin. Yazılım tekrar yüklenirse düzelir en kötü ihtimal.
    30 gb bluray film denedim onda takılma olmadı ama yazmış olduğum formatta 2 dizi indirdim ikisinde de ses gelince takılma oluyor diyalog olmadığı zaman görüntü ilerliyor
  • Amerikada q70 için 55 inch 65 inch farkı sadece 200 dolar, biz 55 inche mahkumuz

• Kendi uydu alıcısı ve Modül ile dsmart üyeliği kullanan var mı. Uydu taramasında dsmart seçerek tarama yapıyorum ve dsmart ın kendi sıralaması ile kanallar geliyor. Ben bu kanalları bilgisayarda düzenleyip tekrar yüklüyorum ancak 1-2 gün sonra kendisi otomatik ilk tarama yapılan sıraya getiriyor. Muhtemelen yeni kanal kontrolü için belli periyotlar ile tekrar güncel liste aktarıyor.
    Bunu engellemenin bir yolu var mı?

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rain_man -- 27 Şubat 2020; 11:35:50 >
    Bulabilirsem ben de deniycem hocam mkv formatlı bir film. Size dönüş yaparım akşam.

• quote:

Orijinalden alıntı: serierdal

55Q80 almayı planlıyorum. 55Q70 lerde 2 hafta önce vatan mediamarkt teknosada yaklaşık 1000 tl fiyat düşüşü olmasına rağmen samsung mağazalarında Q80 için benzer düşüş olmadı.Sizce benzer düşüş olurmu samsung mağazalarında .Benim acelem yok ama bir yanda da ürünün stoklarda bitip 2020 modelerin piyasaya girmesisi riski var.Sizce olası indirim için hangi aya kadar beklemeliyim..
    Ben bu gün samsung mağazasından 9800 tl verdim aldım intetnette 8500 e var ama hiç birine güvenmiyorum açılmış cihazı yada iade cihazları satıyorlar. Ben gerekirse 1000 tl fazla olsun ama muhattap olsun istediğim için fazla verdim aldim. Dolar kur aldı gitti başını fiyatı düşmez q70 dahada düşebilir çünkü vatan, mediamarket, teknosa gibi firmalar zamnında yüklü stok çekmişler 2020 modeller gelemeden satmak istiyorlar ellerinde q80 hiç bir ulusal firmada yok ya samsung shop tan alacaksınız yada gittigidiyor gibi sitelerden. Birde 2020 de q80 model benzeri tv ler 10.000 tl altına kesinlikle alınamayacak. Şuan samsung shop a geliş fiyatı 9500 tl seviyelerinde ben arkadaşımın dükkanın aldım online sitede 13500 tl seviyelerinde olması lazım.

• 25FB1907 2 kullanıcısına yanıt
    hocam keşke buraya yazıp bilgi alsaydınız. hangi ildesiniz bilmiyorum ama istanbul ümraniye sansung bayisinden dün 55q80 için en son 8900 tl fiyat almıştım. siz baya pahalıya almışsınız. ataşehir ve buyaka bayileri de 9300 tl ye satıyorlar.
  • quote:

Bulabilirsem ben de deniycem hocam mkv formatlı bir film. Size dönüş yaparım akşam.
    uzantısı şöyle hocam WEB-DL.DDP5.1.Atmos.x264
  • Güle güle kullanın hocam, bende aynı şekilde düşünerek samsung bayisinden aldım direk. 2020 modeller zaten beklenmez onların gelişi temmuzu bulur çıktıklarında ise 13.000-14.000 bandında piyasaya girerler.

• hidden track H kullanıcısına yanıt
    Hocam Amazon da 8.549 TL fiyat var.

• kcihank K kullanıcısına yanıt
    biliyorum hocam hepsiburada da var aynı fiyat. ama çok para kararsızım açıkçası.
    Bende bir takılma olmadı hocam
    Birebir aynı bulamadım ama mkv x264 sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep1532 -- 27 Şubat 2020; 21:55:23 >
  • Ks8500den sonra 55q70 resmen lg tv almışım gibi hissettiriyor. Maksimum parlaklik o kadar dusuk ki. X900f islemcisi android 9u kaldirabilseydi onu tercih ederdim. Yeni seriler yurt disinda satisa cikmaya basladi bize de nisan da geliyor genelde. Yakinda nette incelemeler cikar.

• 25FB1907 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Ama pahalıya almışsınız. Neredeyse hepsi 9bin e kadar düşürüyordu fiyatı. 9800 nedir yahu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

Hocam hayırlı olsun. Ama pahalıya almışsınız. Neredeyse hepsi 9bin e kadar düşürüyordu fiyatı. 9800 nedir yahu.
    Evet pahalı aldım kur şuan 6,22 olmuş bundan 1-2 ay önce olsa 5,8 seviyelerindeyken dahada ucuz olabilirdi. Ben Erzurum da ikamet ediyorum bekli İstanbul veya Ankara gibi yerde olsam yorumlarda yazılan 9000 civarına alabilirdim ama Erzurum da benim bildiğim 2 tane Samsung shop var diğerinde q80 yok sadece 1 tane kalmış MNG Samsung shopta bayi gönderim fiyatına baktık şuan tekrar Q80 istese 9700 tl den isteyecek bana 9500 Nakit dediler karta vade farkı 9800 oldu. Dediğim gibi ben büyük firmalar olmadığı sürece böyle üst cihazları gittigidiyor tarzı sitelerden almaya karşıyım bu tip firmalar neden az satılan pahalı bir cihazı alıp satmaya kalksın Vatan, Teknosa gibi firmalar bile satışı az olur diye deposuna çekmemişken. Dediğim gibi gittigidiyor tarzı sitelerde kesin panal vs değişmiş üründür yada yurtdışı teşhir veya iade üründür. Geçen q70 getirdiler şüphelenmiş alıcı Samsung da baktılar servis ayarlarından bilmemem kaç saat çalışmış cihaz yani kullanılmış ürünü adam sıfır diye satmışlar. Biraz fazla param çıktı kabul ama kafam rahat yarın en küçük sıkıntıda satıcı arkasında. Ben bu zamana kadar ne zaman fiyatı dip olan bir bayiden elektronik ürün aldım sıkıntı yaşadım 2 sene önce yemin ettim artık artık ulusal olmayan bir firmadan pahalı elektronik cihaz almayacağım diye.

• Arkadaşlar
    Kullanıcılar olarak bir konuda sizin görüşlerinizi almak isterim;
    Henüz GÜNCEL İPS panelli bir model almadan bu VASAT Panelleri neyin ne olduğunu dahi bilmeden savunan bazı kişiler,
    ikidebir Tavsiye ana konusunda ve bazı LG konularında, Ellerinde bir veri ve kaynak olmadan "Samsung'un Görüntü işlemede basiretsiz ve yetersiz" olduğunu söyleyip duruyorlar.
    Bizzat LG satışı yapanlarda alkış çalıyor

Gerçekte Samsung scart kablo gibi miadını doldurduğu için panellerinden (biraz erken) kaldırdığı DTS'yi ise
    Gözlerinde öyle bir büyütüyorlarki, bunlara göre dts olmayan panel alınmaz.
    Bu anlamda, Hem görüntü işleme hemde dts gibi konularda İPS panelli LG'ler alınmalıymış, hepsinin kabul ettiği siyahların GRİ göstermesi yada vasat olan kontrastı ise kullanıcısını asşa rahatsız etmiyormuş...

Örneğin yine henüz almadan öve öve bitiremedikleri LG ips panelli SM9010'u, QLED VA panelli Q80R ile kıyaslayıp, sm9010 daha iyi diyebilecek kadar da boyut atlamışlar...

Yüksek Kontrast ve gerçek Siyahlara sahip Samsung 55MU9000 sahibi ve kullanıcısı olarak, Oyun ve Filmlerin tadını çıkarırken,
    OLED satamama korkusu ve Üretim maliyetlerinden ötürü "Belirli bir amaç" için üretilen bu Vasat İPS panelleri savunanları, hala bir yerlere koymaya çalışanları şahsen garipsiyorum,
    Benim gibi bu durumu garipseyenler
    Kendilerinin ve daha önemlisi bu mesajları okuyan forumdaşların hataya düşmemeleri için,
    Ortaya, buna benzer
    RTINGS.com
    Samsung Q80/Q80R QLED vs LG SM9000 Side-by-Side TV Comparison
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q80r-vs-lg-sm9000/807/887?usage=10135&threshold=0.1

Karşılaştırmalı tetsler ve veriler koyarak, kaynak göstererek VA ve İPS paneller arasındaki uçurumdan bahsedip,
    Filmci ve Oyuncu olanların Kontrast ve Siyah yoksunu İPS panellerden uzak durmaları ve MARKA farketmeksizin VA paneller almaları gerektiğini söyleyincede,
    Herkesi anında Samsung çalışanı, satıcısı, promotörü ilan ediveriyorlar.

İşte bu yüzden zamanında kendilerinden bir cevap alamadığım şu soruyu ve diğer ithamları size soruyorum;
    Hadi kendi çıkarı için çalışan ve bu yüzden siyaha beyaz diyen lg satıcılarını geçtimde,
    İsmine dahi tahammül edemedikleri diğerlerinin, Samsung ile dertleri nedir?
    Samsung, düşmanı olacak kadar bunlara ne yapmıştır?

Bir örnek mesaj;

"samsung hareketli görüntü problemini çözmediği sürece alınmaz, 8 bin tl verip en üst q serisi tv alıyorsun, maç izleyemiyorsun. 

Samsung da aynı şekilde çok da umursamıyor tüketici, belli bir sorun var ve yıllardır çözülmüyor. telefon konusunda samsung çok iyi lg çok kötü ama aynı konu tv ise LG daha iyi fiyat performans olarak. samsung bir tv alıp yanına görüntü desteği sunsun diye multimedya cihazı almak gerekiyor saçmalık. 

Konu sadece panel ise diğer ucuz yollu firmaların ekranını alın, multimedya cihazı takın neden samsung tercih edilsin ki, zaten paneli onlardan temin ediyorlar. 

Evet multimedya konusu şu an en önemli görüntü kaynağı ve samsung bunların çoğunu desteklemiyor, bunun dışında yazılım olarak da kapalı bir sistem ve istediğin uygulamayı yükleyemiyorsun. Android ile gelseydi daha iyi olurdu. 

şu an piyasada pahalı tv alınacaksa sony alınmalı, ucuz bir tv lazımsa LG alınmalı. Lg ekranları gri renkli oluyor siyahlarda burası doğru fakat çoğu kullanıcı bu kadar önemsemiyor ve LG de bu sebeple en ucuz panelleri ucuza piyasaya sürüyor. Oled panelleri çok iyi özellik olarak ama ekran yanması kronik sorunu çözülmediği sürece tercih edilmemeli (muhtemelen uzun yıllar çözmez, lg telefon ekranlarında aynı sorun vardı, telefon piyasasından silinmesinin en büyük sebebi bence) 

şu an tv piyasası geçiş aşamasında, çok yüksek fiyatlı ürün almak mantıklı değil. 4k tvlere doğru yönelme oldu fakat, içlerindeki donanımlar yetersiz (telefonlar bile daha iyi), piyasaya 100 - 200 hz paneller girecektir bir iki yıl içinde, standart düşük modeller 100 hz olana kadar uzun yıllar tvyi kullanmayı düşünenler ucuz ürünleri tercih etmeli. 4K görüntülü izleyecek bir şeyler bulmak çok da kolay değil zaten şu an ve 4k denen filmlerin de kaliteleri düşük çoğunun."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 28 Şubat 2020; 9:47:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 25FB1907

Evet pahalı aldım kur şuan 6,22 olmuş bundan 1-2 ay önce olsa 5,8 seviyelerindeyken dahada ucuz olabilirdi. Ben Erzurum da ikamet ediyorum bekli İstanbul veya Ankara gibi yerde olsam yorumlarda yazılan 9000 civarına alabilirdim ama Erzurum da benim bildiğim 2 tane Samsung shop var diğerinde q80 yok sadece 1 tane kalmış MNG Samsung shopta bayi gönderim fiyatına baktık şuan tekrar Q80 istese 9700 tl den isteyecek bana 9500 Nakit dediler karta vade farkı 9800 oldu. Dediğim gibi ben büyük firmalar olmadığı sürece böyle üst cihazları gittigidiyor tarzı sitelerden almaya karşıyım bu tip firmalar neden az satılan pahalı bir cihazı alıp satmaya kalksın Vatan, Teknosa gibi firmalar bile satışı az olur diye deposuna çekmemişken. Dediğim gibi gittigidiyor tarzı sitelerde kesin panal vs değişmiş üründür yada yurtdışı teşhir veya iade üründür. Geçen q70 getirdiler şüphelenmiş alıcı Samsung da baktılar servis ayarlarından bilmemem kaç saat çalışmış cihaz yani kullanılmış ürünü adam sıfır diye satmışlar. Biraz fazla param çıktı kabul ama kafam rahat yarın en küçük sıkıntıda satıcı arkasında. Ben bu zamana kadar ne zaman fiyatı dip olan bir bayiden elektronik ürün aldım sıkıntı yaşadım 2 sene önce yemin ettim artık artık ulusal olmayan bir firmadan pahalı elektronik cihaz almayacağım diye.

Alıntıları Göster
    Hocam hayırlı olsun. o fiyata aldığınızdan dolayı zaten tahmin etmiştim istanbul da oturmadığınızı. alınabilecek en iyi tvlerden birini aldınız güle güle kulanın. bende almak istiyorum ama q70 e dönmek üzereyim. 6600 tl civarı istanbul da. q80 8500. 2000 tl iyi para bu devirde.

• quote:

Bende bir takılma olmadı hocam
    Birebir aynı bulamadım ama mkv x264 sadece
    Acaba indirdiğim yerde mi problem var anlamadım başka 35 gb mkv film açtım onu oynatıyor
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.