Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: levis_mk

quote:

Orjinalden alıntı: qwer975

quote:

bir de bu spb hava durumunu acinca bazi kodlar istiyor...bu kodlari bilen var mi?onceden tessekkurler....

??? sbp weather mi sbp online mı kod istiyor??? code derken registeration key falan mı anlamadım.?? sbp online kurdu isen istememesi lazım. bende tamamının kodları var. konuyu biraz daha açarsan yardımcı olmaya çalışayım..
    error Connection Manager error:36 hatasını hiç almadım . hangi program verdi bu hatayı.??

kardes,yukarda verdigin spb tv icin error yaziyor.telefona yukledim acinca bu hatayi veriyor....diger spb hava durumunun ise ayni spb hava durumu aciliyor ve serial number: diye bir bosluk cikiyor.....herhalde bu parali...

levis kardes \ sanirim bi yanlis anlasilma var. benim sana bahsettigim program sbp tv ve sbp weather degil. indirecegin program `sbp online` verdigim key de bu programa ait. indirip `install registered version` sec ve verdigim serial no yu gir. iyi seyirler...

http://www.spb softwarehouse.com/pocketpc-software/online/ serial no:6F3737G52K48

• sagol kardes detayli anlattigin icin basariyla yukledim.....ancak,bu sadece bilgisayara bagli oldugun durumda mi calisiyor?ben omniayi pc den cekince spb tv de calismiyor,anliyorum oradan internetten baglaniyor.ama ben bunu her zaman nasil kullanacagim? pc ye bagli olmasam nasil kullanacagim bir aciklarmisin kardes?herhangi bir ayar var mi telefonda yoksa sadece pc yle calisiyor bu spb tv?onceden tessekurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badtrip

Route66 GPS lere bağlanırken neden bir türlü googlemaps i bağlayamıyorum?
    Ekstradan bir ayar mı yapılması gerekiyor?
    Bir de bu nasıl olur da açılır açılmaz benim evi hemen bulup gösteriyor? Aslında tam olarak ev değil de, mahalleyi tutturabliliyor..
    Anlamadım ama enteresan :D
    GPS lere bağlı olmadığından eminim, hata veriyor..

Öncelikle kendim esajımı alıntılayarak başlayayım.
    Evet bu sorunum devam etmekte ve hale de çözebilmiş değilim.Gmaps üzerinden gps bağlantısı kuramuyorum :(

ikinci olaral soracağım soru ise araç kitleri ile ilgili olacaktır.
    2 resim post edeceğimden dolayı umarım moderatorler bana kızmazlar :)
    Telpa sitesine girdim ve orada işe yarar birşey bulamadım.
    Arkadaşlar telpa adam gibibir araç tutacağı getirmiyor mu ?

Gitti gidiyorda gördüklerim şunlar.

Bu açıkçası beni korkuttu, hem yan taraftaki o büyük kaba olan tutacak kısmı(ki kesinlikle navigasyon sırasında adamı hasta eder bu, rahat kullanımı bozacaktır)

Bir tane daha var,

orjinal samsung araç tutacağı çok şık ve güzel ancak bunun omnia uyumu var mı yok mu merak ediyorum..
    O kadar ince birşey ki bu, omnia bu alete nasıl tutturulur hayal edemedim bir türlü :)

Araç tutacağı ve şarj ünitesi almayı düşünüyorum, nerede alayım arkadaşlar, bildiğiniz uygun bir yer var mıdır?

NOT: GPS ile ilgili yazımı unutmayın

• quote:

sagol kardes detayli anlattigin icin basariyla yukledim.....ancak,bu sadece bilgisayara bagli oldugun durumda mi calisiyor?ben omniayi pc den cekince spb tv de calismiyor,anliyorum oradan internetten baglaniyor.ama ben bunu her zaman nasil kullanacagim? pc ye bagli olmasam nasil kullanacagim bir aciklarmisin kardes?herhangi bir ayar var mi telefonda yoksa sadece pc yle calisiyor bu spb tv?onceden tessekurler.

kardeş sbp online ve bunun gibi tv izleyebileceğin programların alayını kullanabilmen için omnianın internete bağlı olması lazım. internete bağlanmadan tv izlemenin bir yolu yok doğal olarak. bunun için ya pc ye ya wireless ile ya da yakında 3G ile internetten veri alıyor konumda olman gerekiyor... edge ile yeterli hıza sahip olamıyoruz malesef oldukça da tuzlu olur. önermem...

• i900 ile i910 arasındaki farkı bilen var mı? Araştırdım ama göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwer975

quote:

sagol kardes detayli anlattigin icin basariyla yukledim.....ancak,bu sadece bilgisayara bagli oldugun durumda mi calisiyor?ben omniayi pc den cekince spb tv de calismiyor,anliyorum oradan internetten baglaniyor.ama ben bunu her zaman nasil kullanacagim? pc ye bagli olmasam nasil kullanacagim bir aciklarmisin kardes?herhangi bir ayar var mi telefonda yoksa sadece pc yle calisiyor bu spb tv?onceden tessekurler.

kardeş sbp online ve bunun gibi tv izleyebileceğin programların alayını kullanabilmen için omnianın internete bağlı olması lazım. internete bağlanmadan tv izlemenin bir yolu yok doğal olarak. bunun için ya pc ye ya wireless ile ya da yakında 3G ile internetten veri alıyor konumda olman gerekiyor... edge ile yeterli hıza sahip olamıyoruz malesef oldukça da tuzlu olur. önermem...

cevaplarin icin cok sagol kardes,ama bizim ulkede 3G var,su anda da telefon 3G alaninda calisiyor ama spb tv calismiyor maalesef....sen wi-fi de denedin mi?wi-fi yle calisiyorsa super yoksa boyle bunun bir anlami yok gibi....yine de cok cok tessekkurler.

• Arkadaşlar Enhanced Xtra ayarları tam olarak ne için var?
    Enhanced download yapınca Google Maps' in uydulara bağlanabildiğini fark ettim.
    Bu işlemi yapmayınca hiçbirş ekilde uydulara bağlanmazdı.

Ayrıca bu dl sonrasında Route66 daki cold start olayı tamamen kalktı!
    10 saniye sürmeden, program açılır açılmaz hemen evimi buluyor Route66.
    Hem de 4 duvar arasındayım, yanımda ufak bir pencere var.

Bu arada her Xtra ayara bastığımda paradan bahsediyor bu alet :D
    nodata kullanıyorum gerçi, wireless tan xtra yüklemesi yapılıyor dimi?
    Yoksa bu xtra nodatayı aşabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levis_mk

quote:

Orijinalden alıntı: qwer975

quote:

cevaplarin icin cok sagol kardes,ama bizim ulkede 3G var,su anda da telefon 3G alaninda calisiyor ama spb tv calismiyor maalesef....sen wi-fi de denedin mi?wi-fi yle calisiyorsa super yoksa boyle bunun bir anlami yok gibi....yine de cok cok tessekkurler.

merak etme hocam wi-fi ile denedim sık da kullandım sorunsuz calışıyor. 3g ile hiç denemedim benim operator henüz geçemedi de.. ama mantıken olması lazım diye biliyorum. sen accık bak istersen

• iconsoft phonex kullanan var mı seri numarası nedir
    ayrıca bir sorum daha olacak.
    toplu sms göndermeye çalışıyorum bir seferde 7 veya 8 adetten fazla göndermiyor. spb yüklü
  • i900 batarya boyutlarını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal can -- 21 Temmuz 2009; 9:02:27 >
  • verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
    ancak ben daha dün aldım bu telefonu
    telefonun 16gblık kısımını kullanamıyorum onu nasıl ayarlayacağız yani ana depo kaynağını nasıl 16gblık alan yapacağız
    bilgilendirirseniz sevinirim
  • sorun tuhaf ve anlasılmaz oldugundan benım anlıyabıldıgım sekılde cevap vermıye calısıım 6.1 ve daha eskılerı ıcın yapabılıcegın settıngs /connection/usb.connection ..bas ve ordan ıstedıgını sec b.sayara baglı kaldıgında 16 gb seni bekliyor olucak ıslemın bıttıgınde ıse tekrar aynı yolda eskı seklıne donmeyı unutma ve bu arada bıraz ogrenmek ıcın sabırlı olmanı ve okumanı tavsıye ederım sana basta karısık gelsede bıraz sabırla elındekı tlf nun kıymetını cok daha ıyı anlıyacaksın ...hayırlı olsun bu arada
    quote:

Orijinalden alıntı: tktemur

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
    ancak ben daha dün aldım bu telefonu
    telefonun 16gblık kısımını kullanamıyorum onu nasıl ayarlayacağız yani ana depo kaynağını nasıl 16gblık alan yapacağız
    bilgilendirirseniz sevinirim
  • bu da benim cok begendigim Khuanchai nin son serisi ve bu da bence muhtesem buyrun manila 2D olanı.....................................http://rapid-share.com/files/257655271/R6.5v2M_23007.rar
    ve bu da bu serinin tamiyle layt olanı buyrun ..not..denemenizi kesinlikle tavsiye ederim . her 2 sini de http://rapi-dshare.com/files/257645076/R6.5v2_23007.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 21 Temmuz 2009; 17:35:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishan

bu da benim cok begendigim Khuanchai nin son serisi ve bu da bence muhtesem buyrun manila 2D olanı.....................................http://rapid-share.com/files/257655271/R6.5v2M_23007.rar
    ve bu da bu serinin tamiyle layt olanı buyrun ..not..denemenizi kesinlikle tavsiye ederim . her 2 sini de http://rapi-dshare.com/files/257645076/R6.5v2_23007.rar

yaw ihsan kardeş romlar güzel tamam kabul.. ama bu dil sorunu büyük sıkıntı değil mi?? wm6.5 için senin verdiğin dahil 3 tane turkçe yama bulup yükledim hepsinde de sıkıntılar var. wm6.5 ingilizce olsun varsın o sorun değil ama üzerine ne kurarsam ingilizce oluyo. sbp mobshe3 ingilizce... TCPMP menüsü bile ingilizce.... divx filmlerin alt yazı karakterleri dahi türkçe karakterleri okumuyo..... bu konuda yapabileceğimiz bi şey var mıdır?? wm 6.1 kullanıp orjinal türkçeleştirmeye devam mı etmeli?? wm 6.1' li önereceğin hızlı ve boş alanlı ROM hangisidir??

• sorun romda diil uzgunum ama sende ...neden dersen ayarlarına gir settings/system/Ragional Settings den turkiye yi sec ve kurdugun turkceler aynen kalsın.....6.1 istersen 160 mb bosuyla bence cok guzel 1 rom biraz eskidir ama begenebılırsın .....i900_DXIA1_LFI05b... ve ayrıca verdigim 6.5 rom icin olan tr sadece %80 gibi tr yapıyor o da zannedersem isinize yarıyordur dıye dusunuyorum.buyur sadece 55 mb ındırıceksın ...http://www.mediafire.com/?hjjnbzky51x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 21 Temmuz 2009; 22:48:18 >
  • ya adas benım cıhaz vıdeo oynatmıyo yav hata mesajı verıyor neden olabılır ayrıca dvıx fılm attıgımda donusturmye yanı yuklemeye baslamıyo kopyalamıyoo kendıne bır kac klıp ı kabul edıp aldı ama onlarıda dedıgım gıbı acmıyo....
  • filmin formatı desteklemiyor olabilir veya ekran cozunurlugu yuksek olabilir sana tavsiyem b.sayarından duzenle ve o sekilde tlf nuna koymayı dene
    quote:

Orijinalden alıntı: goldmakeer

ya adas benım cıhaz vıdeo oynatmıyo yav hata mesajı verıyor neden olabılır ayrıca dvıx fılm attıgımda donusturmye yanı yuklemeye baslamıyo kopyalamıyoo kendıne bır kac klıp ı kabul edıp aldı ama onlarıda dedıgım gıbı acmıyo....
  • Windows mobile 6.1 pro günceleme yaparken şu sorunu alıyorum.Güncelleştirme sunucusuna bağlantı kurulamadı.Veri bağlantı ayarınızı kontrol edin ve aygıtınızı tarih ve saatin doğru olduğundan emin olun.Yrdımınıza ihtiyacım var yardım şimdiden teşekkürler wirlesle ile bağlanıyorum internee
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnia12

Windows mobile 6.1 pro günceleme yaparken şu sorunu alıyorum.Güncelleştirme sunucusuna bağlantı kurulamadı.Veri bağlantı ayarınızı kontrol edin ve aygıtınızı tarih ve saatin doğru olduğundan emin olun.Yrdımınıza ihtiyacım var yardım şimdiden teşekkürler wirlesle ile bağlanıyorum internee

yazıldıgı gıbı tlf ve b.sayar saatlerını tarıhlerını kontrol et ve baska bır noktaya yani usb ye bagla
  • İhsan kardeş bişey sorucam klunchai rom da en yeni we en hızlı olanı hangisi? bildiin warsa.. ki kesin wardır.. en yakın zamanda cewap werirsen sewinirim
  • 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.