Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.609
Cevap
94
Favori
424.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: steelpanther

     SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK
    Besiktas-Kadikoy by Kerem Tuncer, on Flickr
    finansmen fotografı gibi oldu biraz

    ben çok beğendim resim gibi olmuş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    quote:

    Orijinalden alıntı: antking

    "Challanges" bildiğiniz konulu, süreli, koşulları olan irili-ufaklı ödülleri olan yarışmalar bölümü.

    yok o tamam ama onu bir yerden takip edemiyormuyum katıldıgım yerleri unutmamam mı gerek. manuel kontrol mü
  • antking kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  •  SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK


    nx300+12-24mm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: steelpanther

     SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK
    Besiktas-Kadikoy by Kerem Tuncer, on Flickr
    finansmen fotografı gibi oldu biraz

    Güzel yakalamışsınız , tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi


    -
    quote:

    Orijinalden alıntı: lllsiyahlll
    Lisans numarası aldım anma şu an için indirecek bilgisayar yok sonra indirsem olurmu ???

    Eğer site indirme linklerini kaldırmaz ise olur ama kaldırsa da haber verin bir dosya paylaşım sitesine yüklerim.

    Teşekkürler ,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllsiyahlll -- 7 Mayıs 2014; 0:23:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antking




    http://www.pixoto.com/images-photography/landscapes/sunsets-and-sunrises/6694984262615040 link bu hocam



    Eline sağlık çok güzel yakalamışsınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllsiyahlll -- 7 Mayıs 2014; 0:26:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lllsiyahlll

    quote:

    Orijinalden alıntı: antking




    http://www.pixoto.com/images-photography/landscapes/sunsets-and-sunrises/6694984262615040 link bu hocam



    Eline sağlık çok güzel yakalamışsınız...


    teşekkürler




  • Samsung'un aynasızlarını kim kötülemiş ? Kanıtlayın lütfen ! Laf yapmayın ispat edin, edemiyor iseniz bu dediğiniz öncelikle "iftira"dan başka hiçbir şey olamaz. Herhangi bir ürünün zayıf yönü yada yönleri var ise söylemek cihazı kötülemek olsa idi insanları hiç uyarmamamız gerekirdi. Canon EOS M'in AF hızı yavaş gerçeğini söyleyince de birileri sizin gibi onu kötülüyor desin, Fuji'nin X serisi bazı durumlarda suluboya etkisi yapıyor gerçeğini söyledik mi sizin gibiler "kötülüyor" desin ! Vallahi harikasınız. Zihniyet, bakış açısı süper.

    Olympus resmi sitesinde "d-slr'a yakın fotoğraf çeker" ifadesinin yer aldığını söylemeyi biliyorsunuz. Buyrun madem resmi site bizlerle paylaşın ispatını !.. Biz de görelim, öğrenelim lütfen. Bizi bu bilgiden mahrum bırakmayın.

    Öyle bir ibare olsa bile (Dikkat edin olsa bile diyorum). İspat edilene kadar yok diye de inkar etmiyorum . . . Şöyle bir aldatmaca yapmaktan ise 'size göre doğru olduğunu düşündüğünüz bu ifadeyi kullanan Olympus'a helal olsun derim. Görüp de diyemeyen tüketiciden yana değildir.

     SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK


    16 mp. hangi makina şu saati böyle karelenmiş şekilde pixel pixel gösterir ?! (Bu ancak dijital zum ile elde edilebilir o da belki veya program ile fotoğraf 1:1 tam boyutundan daha büyütülerek)
    Hatta öyle ki sırf şu tüketiciyi aldatmaya yönelik görsel sebebi ile Samsung açıkca kötülenebilir işte ! Az biraz Photoshop vs. bilen var ise bu fotoğrafı açsın düz çizgiler çizsin 20mp. Samsung fotosundaki saatin alt-üst'ünden 16 mp. fotoya yatay 2 tane ve görsün. Adamlar nasıl başarmışlar ise artık fotolar milimi milimine aynı boyutta çekmiş objeleri ! Üstelik birisi 16 mp. birisi 20mp. Bakın, görün... "Resmi sitesinde vıdı vıdı vıdı" diye kanıtsız, kaynaksız laf etmiyoruz. İftira atmıyoruz insanlara biz. Resmen aynı fotoyu program ile pixellemiş-kalitesini düşürmüşler ve 16mp. böyle olur 20mp. olur ise de böyle olur yalanını "RESMEN" (Yani resim olarak) ve de RESMEN (yani resmi sitelerinde) yayınlıyorlar. Bir tane de "BEN" çıkıp bunu söyledim mi "kötü" olurum !.. Ne yazık, aldatmaya yönelik bir hareket var orada açıkca ama aleni gerçek var iken sizin gibi ispatsız laflar ile başka markayı karalamak, doğruyu söyleyenlere iftira atmak doğruluk değil mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 7 Mayıs 2014; 1:25:54 >




  • Arkadaşlar buradaki genel konumuz fotoğraf bunu biliyorum ama ben dahil birçoğumuz makinemizle ağırlıklı olmasa bile video da çekiyoruz.Sensör büyüdükçe resim kalitesi arka plan öldürme vs vs gibi durumlarda kalite artıyor fakat video da bu durum her zaman geçerli mi.Mesela 1000 TL fiyat civarında satılan Sony ve Panasonic kompakt makinalar var ki zaten bir tanesini ben 2 yıl kullandım.Ondaki video kalitesini ne kendi makinemde ne de arkadaşımın Canon 600d sinde göremedim.Bana bunun teknik açıklamasını yapabilirmisiniz.Hem bana hemde bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlara faydası olur diye düşünüyorum.
  • Öncelikle aile terbiyesi almamışsınız yada aileniz vermiştir ama siz almayı bilememişsinizdir orasını bilemem. Özel bir yakınlığınız, arkadaşlığınız vb. ilişkiniz yok ise tanımadığınız birisine "SEN"li şekilde hitap edemezsiniz. Bu sizin seviyesizliğinizi ve saygısızlığınızın kanıtıdır ! Üstelik bu şekilde bir hitabı kaç mesajdır şahsıma iftiralar atmak sureti ile yapan birisinden görmeyi hiç istemem. Kendinize gelin, terbiyenizi takının !!! Sürekli ve ısrar ile "iftira" atıyorsunuz !!! Bu kötü huyunuzdan vazgeçin. İnsanlara "YALAN" söylemekten de hiç utanmıyorsunuz !

    Olympus'un resmi sitesini mi istedik ? Bulamıyorduk, çok sağ olun sayenizde öğrendik. Hani resmi sitesinde "Tekrar soyluyorum olympus resmi sitesi dahi dslr ye yakin fotogrsf cekerder ustun demez" dediğiniz yer, metin, ifade ?! İspatınız yok mu ? Ne oldunuz şimdi, buyrun söyleyin ? Gerçekte olmayan şeyleri burada insanlara varmış gibi uyduran bir YALANCI !..

    Bir iftira daha etmişsiniz. İspat etmediğiniz, edemeyeceğiniz şeyleri özellikle de x kişi şöyle dedi-diyor dediğinizde bu açıkca iftiradır. Sizin mantık süzgeciniz dahi işlevini kaybetmiş. Kendiniz şöyle diyorsunuz beni kötülemek için :)
    "Markayı kötülemiyorum diyosun ancak aynı sıklette olmayan pm2 gibi bir cihaz aynı ayarda çekiyor diyosun." :) Buradan bir ürünün kötülendiğine dair bir fikre varabilmeniz için bir tek ihtimal var o da bunu diyenin Olympus PM2'nin kötü bir ürün olduğunu iddia etmesi veya inceleme sitelerinde PM2'nin kötü bir ürün olduğunun görülmesi ve bilinmesi. Böyle bir durum olmadığına göre ve çarpıtmadan anlayabilir iseniz sözlerimi dediğim "Olympus PM2 ve PL5'in giriş seviyesi giriş seviyesi giriş seviyesi d-slr seviyesinde ve bazılarından da iyi fotoğraf kalitesi+iso başarımı olduğunu söyledim. Siz tuttunuz çarpıtmanın bu kadarı mı olur hani 5D Mark 3'ten iyiye götürdünüz, bravo !.. "testlere göre 5dmark3 dende iyi gözüken pm2 yi..." demişsiniz ispat edin bu uydurmanızı da lütfen !!! Bir insan bir mesajda bu kadar çok yalan ve iftirayı nasıl peşpeşe dizebiliyor şaşırtıcı olan tek şey bu olsa gerek.

    Yazık...
    Zerre algı yeteneğiniz olsa idi paylaştıklarımın "Bana ait bilgiler olmadığını" ve bu sebeple de "Sana mı sormalı" gibi bir ifade kullanmanızın ne denli gerilerde bir algı düzeyiniz olduğunun tarafınızdan kanıtı olmuş. Ben kaynaklarını gösterdiğim kanıtlar paylaşıyorum. Sizin gibi bir akıl, mantık, düşünce seviyesinde kendi hayal ürünü uydurmalarımı doğrusu budur diye yazamıyorum.

    Doğruluğu ispat edilemeyen şey yanlıştır. Yanlış bilgiyi insanlara doğru imiş gibi sunan kişi, kurum vb.'de YALANCIDIR ! Samsung'un resmi sitesindeki şu görsel "Yanlış" ve "Yalan" ve "Tüketiciyi Aldatmaya yönelik" görsel bilgidir. Açıkca aynı foto olduğu kolayca anlaşılabilen fotolardan birisini mozaikleyerek genel bir ifade ile de 16mp. foto makinaları öyle çekermiş gibi göstererek de resmen tüketiciyi aldatmaya yönelik harekette bulunmuştur. "Giriş seviyesi d-slr ayarında fotoğraf çeker" demekten farkı :) bunu diyen resmi bir açıklama yapmadığı gibi ispatını da 4-5 tane farklı kaynaktan insanlara gösterebilme hassasiyetine, doğruluğuna, insanlara saygıya ve algısına sahip. Algı seviyenizin nerelerde süründüğünün bir başka kanıtı da bu kıyaslamanız olmuş. Ne de güzel olmuş !

    Bir başka iftiranız. Bu sizde huy olmuş açıkca belli oluyor. Kaç mesajdır iftira da iftira. Hiçbir kanıtı olmayan uydurmalarınız, yalanlarınız...
    Demişsiniz ki Herkez kullandığı marka ile ilgili yorum yapar. Senin gibi Kesin ve kati olarak bu cihazı al yada alma demez yada bu bundan daha iyi demez.
    Efendim, pardon ? Gösterin kesin ve kati olarak bu cihazı al bu cihazı alma dediğimi buyrun... Yeterince rezil olduğunuzu düşünmüyor iseniz devam edebilirsiniz.

    Sn. AMADEUS36 , Siz nasıl kullandığınız Samsung makinasını bir kompakt Sony ile kıyaslarsınız !!! Bir de bu yetmezmiş gibi kötülersiniz ! Bunlar aynı kategoride mi ? Size mi sorup bilgi alacağız, Samsung NX kullananlara sorarız ! Ah, pardon, şey siz de Samsung NX kullanıyordunuz değil mi ?
    @AMADEUS36
    quote:

    Orijinalden alıntı: AMADEUS36
    Arkadaşlar buradaki genel konumuz fotoğraf bunu biliyorum ama ben dahil birçoğumuz makinemizle ağırlıklı olmasa bile video da çekiyoruz.Sensör büyüdükçe resim kalitesi arka plan öldürme vs vs gibi durumlarda kalite artıyor fakat video da bu durum her zaman geçerli mi.Mesela 1000 TL fiyat civarında satılan Sony ve Panasonic kompakt makinalar var ki zaten bir tanesini ben 2 yıl kullandım.Ondaki video kalitesini ne kendi makinemde ne de arkadaşımın Canon 600d sinde göremedim.Bana bunun teknik açıklamasını yapabilirmisiniz.Hem bana hemde bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlara faydası olur diye düşünüyorum.


    Son 3-4 mesajdır ispat edemediğiniz bir sürü yalanınız ve iftiranız açıkca görülüyor. Bu insanlara bir özür borçlusunuz !..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 7 Mayıs 2014; 12:21:44 >




  • Jiddi arkadasim vaktiniz bol parmaklariniz dinlenmis vaziyette ki her yone firca kayiyorsunuz uzun uzuuunn...Video diyorum sadece ya..Arsivimde hem Sony Hx20v hemde su anki makinamin nx1000 in videolari var.Sizemi inanacagim gordugumemi.Ben video konusunu uzatmadan tek bir cevap istemistim bilenden yani sizin gibi site agababasindan degil cevap yazmayin olsun bitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız artık hakaret seviyesine geldi. Bu sitelerin reklamla döndüğünü bilmiyormuş gibi oradan örnekler vermeye devam ediyorsunuz. Paralı üyelik olmayan siteler bir yere kadar dayanabilir, ondan sonra reklam almaya başlar. Büyük firmalar da bu cihazları hayrına göndermezler, olumsuz yorum yaptığınız an desteği keserler. Kısacası hiçbir siteye güvenmemek lazım. Siz de iki cihazı birden kullanmadan nasıl bu kadar iddialı yorumlar yapabiliyorsunuz anlamıyorum. Olympus'u beğeniyorsanız alın kullanın, kimsenin size bir saygısızlık yapacağını sanmıyorum ama oradan buradan bilgi toplayıp o bilgilerle insanlara sataşıp üzerine özür beklemeniz pek hoş durmuyor. Tabii bunlar benim fikrim, bunun üzerine de bir nutuk çekmezsiniz umarım.
  • Arkadaşlar hangisini almalıyım?

    Nx1100 mü yoksa 1000 mi aralarında ne fark var? o kadar okudum araştırdım sony 3n ile arasında kalmıştım ama smart özellikleri ve ekranın tam olarak açılması sebebiyle samsung oldu seçimim şimdide samsung içinde kararsız kaldım.

    1399 nx1100http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-nx1100-18-55-objektif-harici-flas-203-mp-30-lcd-wi-fi-aynasiz-profesyonel-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ftkomsamnx1100&categoryId=60002029
    1099 nx1000http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-nx1000-20-50mm-lens-flash-203-mp-30-lcd-wi-fi-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ftkomsamnx1000&categoryId=60002029

    hangisi daha avantajlıdır acaba?

    Edit: nx2000 buldum bununda fiyatı iyi 1299 lirahttp://www.n11.com/samsung-nx2000-20-50mm-lensli-smart-fotograf-makinesi-P16053575



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt01 -- 7 Mayıs 2014; 12:42:15 >




  • Yapılan yanlışın mantığını anlamamışsınız. Ben size kötü bir şey yapıyorsunuz anlamında bir şey demedim ki AMADEUS36 . O ise bu hareketleri yapmayan diyenin demesine göre sizin de bunu yapmanız markayı kötülemek oluyor imş onu göstermek istemiştim ama tabi anlamayana ne desek boş. Doğru...

    @steelpanther
    Bu kişinin son 3 yada 4 mesajına bakın. Dediğimi iddia ettiği bir şeyi söylediğimi ispat edebilmiş mi ? Herhangi bir konuda kanıt-kaynak sunabilmiş mi ? Öyle ise iftira atan, yalan söyleyenden yana olmanız niye ? Siteye güvenmeme konusunda çok önyargılısınız. Bir çok inceleme sitesi test fotoğraflarını raw ve jpeg olarak orijinal hali ile paylaşır. Siz bunun ne demek olduğunu bilmeyebilirsiniz. Fakat bilenlere de doğrusunun sizin dediğiniz gibi olduğunu söylemeye çalışmayın lütfen. Doğrular işinize gelmediğinde "nutuk" denilerek alaycı bir tavır ile inkar edilmeye çalışılıyor olabilir. Bu sizi ve sizin gibi düşünenlerin kusurudur. Doğru ben dediğim için veya siz dediğiniz için doğru olmayacaktır ki !.. Öyle ise konu yanlışı, iftirayı, yalanı ve doğruyu söyleyeni görmektir. Neden kanıtları çürütebilecek kanıtlar koyamayıp da asıl "NUTUK" sizler tarafından atılıyor ? Ortada...
    Hakaret nedir onu bile bilmiyorsunuz herhalde ki bunu bu şekilde yanlış kullanmışsınız. Bu "Bir şeyi kullanmadan hakkında yorum yapılamaz" mantığı da büyük hatadır. Şöyle açıklayayım... Bugün bilim bir çok konuda bilimsel kanun olmuş bilgiyi insanlığa sunar. Konu ile ilgili insanlar bu bilgileri kullanmak için okur ve öğrenir. Bunun üzerine o konuda kanıtlanmış, ispatı ve kaynağı olan doğruları insanlar ile paylaşırlar. Mesela konusu gereği üniversitede biyoloji konusunda bir tavuk yumurtasının oluşum sürecini, fiziksel yapısını, içerdiği besin değerini vb. anlatan öğretmenin sizin mantığınıza göre Tavuk olup yumurtlaması mı gerekir !!!

    Lütfen, rica ediyorum... Şahsım ile bir sorununuz olabilir, bilemem. Öyle olsa bile paylaştıklarımı size karşı herhangi bir üstünlük vb. elde etmek için paylaşmadığıma hassasiyet göstererek anlamaya çalışın. Benim paylaştıklarım şahsi düşüncelerimden çok daha fazla kaynakları ile gösterilmiş, herkesin kendisinin de bakıp görebileceği anonim bilgilerdir. Bu sebepledir ki olayı şahsıma yönelik bir kampanyaya çevirmek çabaları bunu yapanların kusurlarıdır.

    Demişsiniz ki "Büyük firmalar da bu cihazları hayrına göndermezler, olumsuz yorum yaptığınız an desteği keserler." Size bu forumdan canlı bir delik göstereyim. Bu dediğinizin doğru olmadığına dair. Bilen bilir, Uzun bir süre Fujifilm'in bazı modelleri hakkında ben de dahil olmak üzere bir çok arkadaş haklı eleştirilerde bulunmuştur. Buna karşın bu eleştirilere verilen cevaplar aynı şu anda olduğu gibi ürüne gelen eleştirilere cevap vermekten çok uzak olup eleştiri yapanların şahsiyetlerine saldırı, iftira ve hakaretler düzeyinde olmuştur. Ne ilginçtir ki o zamanlarda da belli başlı birkaç ürün-model hakkındaki eleştirilere "Markayı kötülemek" gibi bir algıya sahip insanlar olayı bu seviyeye çekmişlerdir. Sonra ne oldu ? Bugün olan nedir ? Fujifilm ne bu forumdan çekildi ne de bu eleştirileri yapanlar Fujifilm'den mahrum kaldılar. Hatta Fujifilm bizzat bu eleştirileri yapmış olan kişilere ürünlerini incelemeleri için gönderdi. Bu süreç sonrasında ise bugün halen markaya ait bazı modellerin bazı durumlarda "Sulu boya etkisi" diye tanımlanan bir olumsuz yönü olduğu rahatlıkla, anlayışla, hoşgörü ile dillendirilebilmektedir. Bu eleştiriler marka kötülemek değildir. Bu eleştiriler sizin-bizim gibi tüketicilerin üreticiye bir nevi geri dönüş bildirimleridir. Bu sayede ileride daha iyi onlar üretebilecek, bizler daha iyiye ulaşabilecek ve böylece hepimiz kazanabileceğiz. Bunları engellemek isteyen, olayı şahsi mesele haline sokanların yanlışlarını görmek yerine eleştirileri susturmak çabasında oluşunuz sizin konumunuzu gösterir. Burada kullandığım "siz" de şahsen sizi kast etmek amaçlı değildir, bu tür hareket tarzını benimseyenlerdir. Kısacası firmalar desteği kesmez, sitelere güvenilebilir. Hiç olmaz ise biri bu forumdan canlı, diğeri dediğim gibi jpeg ve raw dosyalarını paylaştıklarını söylediğim inceleme siteleri olarak birkaç kanıt da göstermiş oldum.




  • Cihazı çok beğeniyorum ama vizör olmadığı için gündüz çekimlerinde çöp.Hele güneş var ise manuel odaklama yapana bir şişe kola ve gofret hediye (nx1000 w. 20-50 kit)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gOkO

    Cihazı çok beğeniyorum ama vizör olmadığı için gündüz çekimlerinde çöp.Hele güneş var ise manuel odaklama yapana bir şişe kola ve gofret hediye (nx1000 w. 20-50 kit)

    Eyvah eyvah ! Hem bu makinayı kullanıp hem de nasıl kötülersiniz ! Kullandığınız tabire dikkat ediyor musunuz "Çöp" demişsiniz ! soghan başta olmak üzere sizi burada linç ederler ! Bence mesajınızı değiştirin. Kendinize otosansür uygulayın, yoksa bazı arkadaşlar cebren bu yola getireceklerdir sizi




  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Benim iftira atan, yalan söyleyenden yana olduğumu söylemişsiniz. Ben yazdıklarıma baktığımda taraf tutan bir ifadeyle karşılaşmadım, tutmam da. İnceleme sitelerinin raw ve jpeg olarak orjinal halini paylaştığını ve benim bunun ne demek olduğunu bilmediğimi söylemişsiniz. Sizce fotoğraf çeken birisi raw ve jpeg formatlarını bilmez mi, hem de bilişim okumasına rağmen. Teknoseyir sitesi birkaç gün evvel bir video yayınladı "Teknoseyir'in geleceği" adında. O videoda bu reklam konusu o kadar güzel anlatılıyor ki, açıp öğrenmenizi tavsiye ederim.
    Şahsınıza yönelik bir kampanyaya çevirme isteği falan yok kimsede, bu kadar paranoyak olmayın. Bu forumun amacı insanların bu makinayı tanımasını sağlamak, sorunlarını çözmek. Kimse buraya sizin uzun tartışmalarınızı okumaya gelmiyor, ayrıca bu tartışmalar gerginliği arttırıp sayfadan soğutuyor da.
    Tekrar dediğim gibi, istediğiniz kadar istediğinizi yazarsınız, bunlar sadece benim fikirlerim. Bazen insan dışardan nasıl göründüğünü anlayamıyor ve her tarafa saldırabiliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    quote:

    Orijinalden alıntı: gOkO

    Cihazı çok beğeniyorum ama vizör olmadığı için gündüz çekimlerinde çöp.Hele güneş var ise manuel odaklama yapana bir şişe kola ve gofret hediye (nx1000 w. 20-50 kit)

    Eyvah eyvah ! Hem bu makinayı kullanıp hem de nasıl kötülersiniz ! Kullandığınız tabire dikkat ediyor musunuz "Çöp" demişsiniz ! soghan başta olmak üzere sizi burada linç ederler ! Bence mesajınızı değiştirin. Kendinize otosansür uygulayın, yoksa bazı arkadaşlar cebren bu yola getireceklerdir sizi

    Cihazı beğendiğimi ve severek kullandığımı önceki mesajlarımda belirttim.Burada bir kötüleme yok.Gündüz çekimlerinde hele ki güneşli havalarda işkence çekiyoruz, bu konuda tüm kullanıcılar hem fikirdir herhalde.Oradaki çöp tabiri, mecaz içerir ve kullanılabilirliğin çok düşük olduğunu ve bu kalitede bir cihaza yakışmadığını belirtir.




  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Soruya cevap yazin destan degil.Bu forumda sizin gibi 2 kisi daha olsa valla foruma girmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.