Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fortunasuper

    niye 14 inç,uçakta falan mı oyun oynayacaksınız?14 inç full hd için az değil adamlar cep telefonuna 4k koymak üzereler.bence 780m bile yetersiz,(notebookcheck in incelemelerinden edindiğim fikir),tavsiyem 780m e olabildiğince yakınlaşın.

    Hocam sadece monster da var ondada gtx 765 var dediğim gibi 14 inc i 1 milim geçmem 15 15'6 da almam 14'4 de olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Laparzi

    quote:

    Orijinalden alıntı: bayramcetin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Laparzi

    Cihazımı 3500 e saattım arakdaşlar. 512 ssd + 4 4 16 gb ram vardı 3200 + 500 + 180 3900 / 4000 civarı almıştım

    şimdi 2.000 $ a razer 14 almayı düşünüyorum

    http://www.amazon.com/Razer-Blade-Inch-Gaming-Laptop/dp/B00CZ8J592
    http://www.bestbuy.com/site/razer-blade-14-laptop-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-black/1653658.p?id=1219058299161&skuId=1653658

    fikirlerinizi almak isterim

    Usta bunun neresine sığdırmışlar GTX 765M'i :)

    + 256 ssd + i7 haswell :) ışıklı klavye + surround ses sistemi bende anlamadım bi gelsin görcez

     SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ


    usb girişlerinden cihazın kalınlığını tahmin edebilirsiniz

    Şunun inceliğine hayranım ya. Önceden de razer blade vardı ama o tam olmamıştı ekran kartı ve işlemci olarak çok gerideydi bir oyuncu bilgisayarına yakışmazdı. Bak bu olmuş ama şimdi




  • Bu cihaz 8 pound ise pilli iken yani 3.630 gram bizim cihazlar kadar ağır gibi gibi . samdsung 3,81 kg (8,39 lbs) markasıda monster gibi zihinde soru işaretleri burakan bir marka türkiyede yaşayanlar için yurt dışında olsa zaten marka belli gerisi hikaye..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 7 Ocak 2014; 16:22:27 >
  • Merhaba, NP700G7C - S02TR model laptop'a win8'den win7 64bit'e geçtim. Şunu sormak istiyorum.

    Donanım içerisinde mevcut olan Sandisk Ssd i100 8Gb'lık SSD'yi pc açılış hızını artırmak ya da vb. işlemler için herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu ?
  • merhaba bu laptop u 09.04.2013 te almıştım .hiçbir sorunu yoktu sonra güncellemelerini yaptıkça donmalar kapamalar başladı servise gitti sıfırlanıp geldi.aradan biraz zaman geçti boss u güncellerken laptop u donduğu için kapadım ve bir kaç gün sonra güvenli moddan açıp güncelledim ama c sürücüsünde bir kaç dosyasın simgesi saydamlaştıgı için açılmadıgı için tekrar götürdüm harddiskler bozulmuş değiştirdiler aradan yine yazaman geçti yine bişeyler oldu götürdüm aldım evde farkettim ki laptobun kasasını mouse nimn hemen yanından itibaren 10 11 cm kadar çizmişler geri götürdüm üstü degiştirdiler tam oturtamamışlar bu seferde evde kendim bastırarak oturttum diye bilirim :)klavyede hafif yamuk duruyor alttan kalmış gibi anlayacagınız bir çok sorunla karşılaştım yekılılerle görüştüm bundan sonraki arızalarda başka bir yere gönderilecek orası yapamassa ürün değişecek yada iade almayı denıyecem sizce parayı alıp başka bir ürün mü almalıyım üzerine para koyabilirim 500 tl civarında yani 3800 olmadı 4000 tllik bişey alabilir ama bir yandanda samsungta ilgilenen çok var servis açım iyi çok kararsızım bi yardım ederseniz sevinirim iyi akşamlar :D




  • Brkyalcinkaya kullanıcısına yanıt
    Şuan bilgisayarıma değişim veya iade onayı verilse alacağım notebook şu olurduhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6049&urn=437850&lang=tr-TR şahsen kendi bilgisayarımdanda memnunum çoğu kişinin aksine ben bilgisayarımda çok sorun yaşamadım ufak tefek yazılımla ilgili sorunlarıda kendim hallettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiltane -- 8 Ocak 2014; 22:26:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brkyalcinkaya

    merhaba bu laptop u 09.04.2013 te almıştım .hiçbir sorunu yoktu sonra güncellemelerini yaptıkça donmalar kapamalar başladı servise gitti sıfırlanıp geldi.aradan biraz zaman geçti boss u güncellerken laptop u donduğu için kapadım ve bir kaç gün sonra güvenli moddan açıp güncelledim ama c sürücüsünde bir kaç dosyasın simgesi saydamlaştıgı için açılmadıgı için tekrar götürdüm harddiskler bozulmuş değiştirdiler aradan yine yazaman geçti yine bişeyler oldu götürdüm aldım evde farkettim ki laptobun kasasını mouse nimn hemen yanından itibaren 10 11 cm kadar çizmişler geri götürdüm üstü degiştirdiler tam oturtamamışlar bu seferde evde kendim bastırarak oturttum diye bilirim :)klavyede hafif yamuk duruyor alttan kalmış gibi anlayacagınız bir çok sorunla karşılaştım yekılılerle görüştüm bundan sonraki arızalarda başka bir yere gönderilecek orası yapamassa ürün değişecek yada iade almayı denıyecem sizce parayı alıp başka bir ürün mü almalıyım üzerine para koyabilirim 500 tl civarında yani 3800 olmadı 4000 tllik bişey alabilir ama bir yandanda samsungta ilgilenen çok var servis açım iyi çok kararsızım bi yardım ederseniz sevinirim iyi akşamlar :D


    donmalar kapanmalarla ekran kartlarının doğrudan yada dolaylı olarak (kartın fanı gibi) bağlantısı oluyor.iade olsa bile yeni alacağanız cihazın bozulmama gibi bir garantisi olmayacak.monster,msi gibi failimechul cihazlara yönelirseniz bu cihazıda ararsınız gibime geliyor.ama hiç belli olmaz tabii,sonuç olarak değişim yada iade hakkınızı hangi cihazı alacağınıza karar verdikten yada tahammül edilemez noktaya gelince kullanın.alacağını cihazında bundan çok daha iyi olmasına (buda 7.000 tl ve üzeri) dikkat edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 8 Ocak 2014; 23:48:56 >




  • Merhabalar. Çok komik bir soru olabilir ama izlenmesi gereken yolu bilmiyorum. Bilgisayarı alalı 15 16 ay oluyor, ilk defa format atmayı düşünüyorum da windowsun orjinalliğini nasıl koruycam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1nvdr

    Merhabalar. Çok komik bir soru olabilir ama izlenmesi gereken yolu bilmiyorum. Bilgisayarı alalı 15 16 ay oluyor, ilk defa format atmayı düşünüyorum da windowsun orjinalliğini nasıl koruycam ?

    Bilgisayarı ters çevir altında lisans etiketi ve ürün anahtarı mevcut onun kullanarak yükleme yaparsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maxsi

    quote:

    Orijinalden alıntı: 1nvdr

    Merhabalar. Çok komik bir soru olabilir ama izlenmesi gereken yolu bilmiyorum. Bilgisayarı alalı 15 16 ay oluyor, ilk defa format atmayı düşünüyorum da windowsun orjinalliğini nasıl koruycam ?

    Bilgisayarı ters çevir altında lisans etiketi ve ürün anahtarı mevcut onun kullanarak yükleme yaparsın.

    bilgisayarı açmadan önce ters çevirin.win 8 şifresini bi kenara not edin.
  • Peki netten indirebilirmiyim 64 bit Windows 7 ? Nereden temin edicem yada ? @fortunasuper @Maxsi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1nvdr

    Peki netten indirebilirmiyim 64 bit Windows 7 ? Nereden temin edicem yada ? @fortunasuper @Maxsi

    windows kodu altında yazmaz goggle 'a "gömülü windows keyi" alma gibi bişi yazın programla alacaksınız...

    windows 7 legal olduğu için paylaşılması yasak
  • benim ilk kullandığım laptop acer aspire 5535 di acer 5535 fazla bişey anlamıyordum taki 1.5 sene öncesine kadar ama ondanda 6 ay öncede anneme hp ultrabook 6-1200et aldık iyi kakaladılar diye bilirim işte sonra çözdüm bilgisayar parçalarını nvidia ekran kartlarının hangisi iyidir vs vs öğrendim sonra lenova y580 alacaktım ama türkiyeye gelmeyince bunu gördüm çok begendım özelllikleride arasında uçuram var diyemezdım ama samsung ekran ışıkları falan baya fark atıyordu aldık en başa dönecek olursak ilk laptopta yapacaklarım sınırlıydı en ufak viruste hemen format bitti ama bu laptop bir sürü güncellemeler sunuyor ve yapabileceklerim sınırsız oldugu için sürekli serviste .kullanmayı bılmıyor muyum dersekte gayet iyi kullanıyorum ama program bilgim çok fazla sayılmaz birikim var ama üzerene eklemem lazım aslında geriye tekrar dönüp bakınca bu laptop çok iyi ama arasındaki farkı anlamak mesele diğer laptopların açamadığı sadece bunun açabileceği ne var bunlar benım için önemli bu da laptop un servisten geldikten sonrakı hali  SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ
     SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ
     SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ
     SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ


     SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ




  • Brkyalcinkaya kullanıcısına yanıt
    benimkide aşağı yukarı bu vaziyette,benimkinin farkı servis müdürü tarafından tamir edilmiş olması yani ince işçilikle çok fazla kanırtmadan tamir edilmiş.sondan 3.4.resimdeki gibi derin bi açık yok.bu bilgisayarı diğerlerinden ayıran fiyakası buna en yakın bilgisayar görüntü olarak amerikadakı alienware mousepadi ve tuş çevresi ışıklı.önde ve arkada spor yarış arabalarınadaki gibi havalandırma kanalları vs..işlevsel olarakta monster msi gibi failimechuller hariç en iyisi bu bilgisayar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brkyalcinkaya

    benim ilk kullandığım laptop acer aspire 5535 di acer 5535 fazla bişey anlamıyordum taki 1.5 sene öncesine kadar ama ondanda 6 ay öncede anneme hp ultrabook 6-1200et aldık iyi kakaladılar diye bilirim işte sonra çözdüm bilgisayar parçalarını nvidia ekran kartlarının hangisi iyidir vs vs öğrendim sonra lenova y580 alacaktım ama türkiyeye gelmeyince bunu gördüm çok begendım özelllikleride arasında uçuram var diyemezdım ama samsung ekran ışıkları falan baya fark atıyordu aldık en başa dönecek olursak ilk laptopta yapacaklarım sınırlıydı en ufak viruste hemen format bitti ama bu laptop bir sürü güncellemeler sunuyor ve yapabileceklerim sınırsız oldugu için sürekli serviste .kullanmayı bılmıyor muyum dersekte gayet iyi kullanıyorum ama program bilgim çok fazla sayılmaz birikim var ama üzerene eklemem lazım aslında geriye tekrar dönüp bakınca bu laptop çok iyi ama arasındaki farkı anlamak mesele diğer laptopların açamadığı sadece bunun açabileceği ne var bunlar benım için önemli bu da laptop un servisten geldikten sonrakı hali





    O bilgisayarı ne hale getirmişler yazık günah, güzelce resimlerini çek servis belgesiyle birlikte tüketici heyetine başvur değişim veya iade için talepte bulun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiltane -- 10 Ocak 2014; 20:47:35 >




  • servisten geleni 3 hafta oldu fatura sahibi babam onlarda bursada onları bekliyorum yaklaşık olarak 2 ay içerisinde 4 kere servise gitti benim kuzen samsung telefon bölümünde bana bu laptop u 1.5 2 ay sonra getir bozup değiştirelim dedi bende haliyle beklemedeyim :) şimdi götürünce kullanıcı hatası deme şansları yok çünkü kendileri açtılar kendileri yaptılar orayıda vurma şansım yok kuzenle tam konuşup halletmeye çalışacaz bundan bi önceki serviste çizgiler en son geri aldıgımdada bu halde dün degiğim gibi evde elle bastırarak tam oturttum.ordayken farkedemedim çünkü sadece çizik kısımla ilgilendim düzlemişmi diye şarjı olmadıgından açamayıncada ısık kısmı göze batmıyor bakalım.


    allienlar iyi makine evet ama servis olayları işi bozuyor diğer markalar msi açıkcası hiç iyi bulmuyorum monter ve asus ilgimi çekiyor monsterde sipariştan çok uzun bir süre sonra getirmesi kötü :(




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brkyalcinkaya

    servisten geleni 3 hafta oldu fatura sahibi babam onlarda bursada onları bekliyorum yaklaşık olarak 2 ay içerisinde 4 kere servise gitti benim kuzen samsung telefon bölümünde bana bu laptop u 1.5 2 ay sonra getir bozup değiştirelim dedi bende haliyle beklemedeyim :) şimdi götürünce kullanıcı hatası deme şansları yok çünkü kendileri açtılar kendileri yaptılar orayıda vurma şansım yok kuzenle tam konuşup halletmeye çalışacaz bundan bi önceki serviste çizgiler en son geri aldıgımdada bu halde dün degiğim gibi evde elle bastırarak tam oturttum.ordayken farkedemedim çünkü sadece çizik kısımla ilgilendim düzlemişmi diye şarjı olmadıgından açamayıncada ısık kısmı göze batmıyor bakalım.


    allienlar iyi makine evet ama servis olayları işi bozuyor diğer markalar msi açıkcası hiç iyi bulmuyorum monter ve asus ilgimi çekiyor monsterde sipariştan çok uzun bir süre sonra getirmesi kötü :(

    belki o zamana kadar 870 gtx ekran kartlı bir samsung çıkar onla değiştirirsiniz.eski bilgisayarın yenisini verirlerse buruk bi mutluluk veriyor insana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 10 Ocak 2014; 21:57:15 >




  • fortunasuper kullanıcısına yanıt
    ya bundan aslında memnunum :) aynısını verselerde olur 870 gtx in çıkması çok uzun bir zaman alacak gibime geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brkyalcinkaya

    ya bundan aslında memnunum :) aynısını verselerde olur 870 gtx in çıkması çok uzun bir zaman alacak gibime geliyor.

    hiç endişelenmeyin,780 gtx in ayarlarıyla oynayıp 870 gtx diye piyasaya sürerler.880m gtx yakında çıkıyor. bilginiz vardır umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 12 Ocak 2014; 12:25:14 >
  • fortunasuper kullanıcısına yanıt
    açıkçası çok bir bilgim yok fazla vakıt harcayamıyorum bakmam lazım ama zaman olmuyor üniversite hazırlıkları başlıyor yavaş yavaş.laptop u oraya götürünce üst model vermeleri açıkcası benı şaşırttı 870 gtx inşallah olur ama dedğiniz gibi 2 oynayım ismini değiştiriyolar ozaman ben bu hasarı oraya bildirip 870 gtx modelini bekleyecem yada onlarla konuşup o gelınce değiştirecem tam bu konularda bılgım yok ılk olarak servise götürdüğüm ürün :) o yuzden benı telaşlandırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.