Şimdi Ara

Samsung NP5505PC almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1-2 haftadır oyun için dizüstü bilgisayar arıyorum kendime. Asus,MSI,Monster gibi ürünleri inceliyorum özellikle ge60-ge70 çok hoşuma gitti. Ancak vatan'da gezerken indirimde bu ürünü gördüm fena değil gibi geldi. Ancak genede değerli forumumuza danışmak istedim :) .F/p açısından iyi bir bilgisayar mı oyun olarak beni taşırmı güncel oyunları oynatırmı 1-2 sene götürür mü :) Sorularım bunlar şimdiden teşekkürler.

Saygılar

Edit: link vermeyi unutmuşum :))

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np550p5c-s04tr-np550p5c-notebook-core-i7-240ghz-8-gb-1tb-156-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=63180

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFadeleSS -- 29 Nisan 2013; 2:34:00 >

• ben tasarımını çok beğendim bu ürünün. ekran kartı kısmına gelecek olursak, sağlam bir ekran kartı var. fakat şöyle de bir durum var, son dönemde oyunların alıp başını gittiğini görüyoruz. şahsen 2 sene götürür gibi bi garanti vermek bence mantıksız. Şu link ten hangi oyunlarda kaç fps alabileceğinizi tahmini olarak görebilirsiniz. kendiniz değerlendirmeniz daha mantıklı olacaktır, sonuçta 2bin liralık bir alışveriş söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28tatar -- 29 Nisan 2013; 13:25:04 >
  • Ben aynı ürünü bugün aldım kullanmaya başladım ekran kalitesi parlaklığı metal kasası seesız fanları performansı çok tatmin edici tavsiye ederim
  • Başarılı bir seridir. Özellikle JBL hoparlör ve blu-ray özelliği ile alınabilirlik yüksektir. Tavsiye edilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.