Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hbg_ant2

Arkadaşlar bende birkaç tane soru sormak istiyorum. Öncelikle 4 gb 1600mhz ram ve 120 gb ssd ilave ettim.

1.) 120 gb ssd me windows kurdum içerisinde bulunan 24 gb dahili ssd yi depolama alanı olarak göremiyorum görmem için ne yapmam gerekiyor.
    2.) Touchpad driver ELAM yazılımını yüklediğim halde toucpad ile aşağı yukarı sayfaları indiremiyorum yanlış yaptığım nokta neresi bilemedim.
    3.) easy settings de 120 gb ssd takılı olduğu halde express cache aktif durumda tam olarak ne işe yarıyor anlamadım. Taktığım ssd kendi üzerinde bulunan 24 gb ssd den çok daha hızlı olduğuna eminim kapatmalımıyım.

24GB'lık entegre SSD'yi Express Cache olarak kurduğunuz için Windows altında sabit disk sürücüsü olarak göremezsiniz. 24GB'lık entegre SSD'yi depolama olarak kullanmak için Windows'u kurarken bu kısmı NTFS olarak formatlamalıydınız, böylelikle 24GB'lık kısmı sıradan bir sabit disk sürücüsü olarak kullanabilirsiniz ki bu cihaza daha hızlı bir SSD takıldığında bu şekilde kullanmak daha mantıklı olacaktır.

Touchpad ayarlarınızı aşağıdaki gibi yapmayı deneyebilir misiniz?

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinozsoy

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

şuanda hiçbir problem yok pc de mozilla kullanıyorum

İsletim sisteminiz win7 mi?

Win8 ise aygıt yoneticisinden hangi sürümü kullandığınızı soylermisiniz.

Denemedigim sürüm kalmadı, yok arkadas. Nasıl bir wifi ise kablosozdan düşüyor, tekrar bağlanıyor. Bağlı iken sayfalar açılmıyor. Yüklemeler çok yavaş ve kesiliyor.

Express cachenin disk0 görünmesinden ötürü win7 yukleyemedim. Aldigim ssd diski kullanamiyorum. cok kotu bir durum gercekten. Hiç bir bilgisayar yormamisti beni bukadar.

hocam win8 var mozilla şu aralar facebookda bazı zamanlar karışıklaşıyor sayfa o yüzden chrome a döndün chrome sorunsuz

aygıt yöneticisi komutlarını söyle hocam basamak bsamak yaayım ben sana anlamam ben aygt yöneticisini

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Arkadaşlar bende birkaç tane soru sormak istiyorum. Öncelikle 4 gb 1600mhz ram ve 120 gb ssd ilave ettim.

1.) 120 gb ssd me windows kurdum içerisinde bulunan 24 gb dahili ssd yi depolama alanı olarak göremiyorum görmem için ne yapmam gerekiyor.
    2.) Touchpad driver ELAM yazılımını yüklediğim halde toucpad ile aşağı yukarı sayfaları indiremiyorum yanlış yaptığım nokta neresi bilemedim.
    3.) easy settings de 120 gb ssd takılı olduğu halde express cache aktif durumda tam olarak ne işe yarıyor anlamadım. Taktığım ssd kendi üzerinde bulunan 24 gb ssd den çok daha hızlı olduğuna eminim kapatmalımıyım.

24GB'lık entegre SSD'yi Express Cache olarak kurduğunuz için Windows altında sabit disk sürücüsü olarak göremezsiniz. 24GB'lık entegre SSD'yi depolama olarak kullanmak için Windows'u kurarken bu kısmı NTFS olarak formatlamalıydınız, böylelikle 24GB'lık kısmı sıradan bir sabit disk sürücüsü olarak kullanabilirsiniz ki bu cihaza daha hızlı bir SSD takıldığında bu şekilde kullanmak daha mantıklı olacaktır.

Touchpad ayarlarınızı aşağıdaki gibi yapmayı deneyebilir misiniz?

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için hiç aklıma gelmemişti onu biçimlendirmek. Kendim windows kurdum orada 3 gb lık kısmı OEM olarak ayrıldığını görmüştüm hiç dokunmak istememiştim. EASEUS gibi bir programla biçimlendirmeye çalışacağım.

Touchpad ile ilgili koyduğunuz ayar resmi. Ben programı kurduğum halde göremiyorum bir türlü. Sağ altta simgesi bile çıkmıyor. Tekrar tekrar yüklesemde anlayamadım bir türlü.
    Touchpad 4.5.0.0.rar dosyasını kendi sitesinden indirdim ELAM marka olarak tanıyor aygıt başarıyla güncellendi diyor ama bir türlü çalışmıyor. Eksik nerede anlayamadım.

• quote:

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için hiç aklıma gelmemişti onu biçimlendirmek. Kendim windows kurdum orada 3 gb lık kısmı OEM olarak ayrıldığını görmüştüm hiç dokunmak istememiştim. EASEUS gibi bir programla biçimlendirmeye çalışacağım.

Touchpad ile ilgili koyduğunuz ayar resmi. Ben programı kurduğum halde göremiyorum bir türlü. Sağ altta simgesi bile çıkmıyor. Tekrar tekrar yüklesemde anlayamadım bir türlü.
    Touchpad 4.5.0.0.rar dosyasını kendi sitesinden indirdim ELAM marka olarak tanıyor aygıt başarıyla güncellendi diyor ama bir türlü çalışmıyor. Eksik nerede anlayamadım.

İsterseniz o 3GB'lık OEM kısım yine kalabilir, entegre SSD'nin geriye kalan kısmını (daha sonra HDD'yi geri takmam diyorsanız tamamını) NTFS olarak formatlayıp kullanabilirsiniz ancak bu işlemi yapmadan önce ExpressCache'i kapatıp ilgili yazılımı kaldırın ki sorun çıkmasın.

Touchpad yazılımı için aşağıdaki ekran görüntüsüne bakın bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

İsterseniz o 3GB'lık OEM kısım yine kalabilir, entegre SSD'nin geriye kalan kısmını (daha sonra HDD'yi geri takmam diyorsanız tamamını) NTFS olarak formatlayıp kullanabilirsiniz ancak bu işlemi yapmadan önce ExpressCache'i kapatıp ilgili yazılımı kaldırın ki sorun çıkmasın.

Touchpad yazılımı için aşağıdaki ekran görüntüsüne bakın bir de.

Gösterdiğiniz yerden yaptım teşekkür ederim. ELAM markasını ilk defa kullanıyorum ama çok fonksiyonel güzel bir touchpad yapmışlar.

• 3 gb lık OEM kısmını ne için ayırmışlar. Silsek bize ne zararı olur ?
  • ağ sorunu için recovery yaptım. tuhaftır 5 saatten beri kurcalıyorum. wifi de ne kopma, ne takılma, yavaşlama kalmadı.
    nasıl olur böyle bir şey?

wifi nin sürücüsünü güncellemeye korkuyorum eskisi gibi tutarsız, kararsız olur diye. sorun yaşayan arkadaşlar recovery yapmayı deneyin.

insan youtube den videonun açıldığına sevinir mi yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinozsoy -- 19 Ocak 2013; 1:28:07 >

• quote:

ağ sorunu için recovery yaptım. tuhaftır 5 saatten beri kurcalıyorum. wifi de ne kopma, ne takılma, yavaşlama kalmadı.

wifi nin sürücüsünü güncellemeye korkuyorum eskisi gibi tutarsız, kararsız olur diye. sorun yaşayan arkadaşlar recovery yapmayı deneyin.

hocam recovery yapıp güncelleme yapmayalım mı intel wireless sürücüyü mü. sayfalar rahat açılıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

ağ sorunu için recovery yaptım. tuhaftır 5 saatten beri kurcalıyorum. wifi de ne kopma, ne takılma, yavaşlama kalmadı.

hocam recovery yapıp güncelleme yapmayalım mı intel wireless sürücüyü mü. sayfalar rahat açılıyor mu

Şimdi laptobu is yerime de benimle beraber geliyor. Bügünde denemelerim devam edecek. Dün hiç kopma, yavaşlama yasamadım.

• Bugün benim için güzel bir gün. Bu ürünün bütün derdini kederini uzun uğraşlar sonucunda çözmüş bulunuyorum.
    Yukarıda da yazdığım gibi şirketimde yaptığım denemelerde de win8 ile kablosuz da herhangi bir sorun yaşamadım.

Beni en çok deli eden husus, ürüne win7 kuramamamdı. Onuda hallettik çok şükür.
    Ben kurulumlarımı hep flash diskten yapmaya çalışıyordum.
    Ama bugün firmamın anlaşmalı olduğu msdn den indirdiğim win7 64 bit sp1 ultimate isosunu flash diske değil dvd ye yazdırdım ve sorunu çözdüm.
    Kurulum şu anda bitiyor.

Şimdi siz olsanız ssd diskinizde win7 mi kullanırsınız, yoksa win8 mi.

Bir kaç programımın çalışmaması dışında win8 ide gayet başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Ama kurduktan sonra en az 1 gb güncelleme yükledi ve daha da stabil oldu.

En iyisi ben win7 yi biraz kullanayım ssd de.

Yardım edenlere, çok teşekkürler.

Yeni alan arkadaşlar varsa, problem yaşayan olursa yardımcı olabilirim.

• win7 de herhangi bir problem yoktur.w kartı / internet tarayıcısı vs konusunda sorun yaşayan arkadaşlara win7 ye geçmelerini öneriyorum
  • Hiçbir sıkıntı yok arkadaşlar windows 7 ile bütün güncelleştirmeleri yaptım. Çok kararlı bir şekilde çalışıyor.
  • Arkadaşlar ben 2 aydır hiçbir şey yapmadığım halde Wifi şu aralar hiç kopmadan iyi gidiyor.
    Ama kapatırken power tuşuna basıp kapatıyorum Açerken de kapağı açtığımda açılıyor arkadaş ve hiç kopma yapmıyor bilginize...
    Ancak 24 gb lık ssd hala hiç kullanılmıyor gibi görünmekte .. varmı başka bir düşüncesi olan (win 8)
  • Arkadaşlar bende çok kararsız kaldım biliyorum.
    Ağ konusu ile ilgili tecrübelerimi, denemelerimi her seferinde burada da aktardım.

Şimdi modem yani wi-fi verici laptopa yakın ise evet hiç problem olmuyor, rahatça bağlanıyor.
    Ama modemden biraz uzaklaşınca hele çekim çizgisi 2 veya 3 kademeye düşünce asıl sıkıntı o zaman başlıyor. Ya bağlanmıyor, ya modemden kopuyor, kopmasa da girmiyor.
    Bu sorun win7 ve win8 de aynı arkadaşlar kandırmayalım birbirimizi.

Cihazın wifi si bana kalırsa yazılımsal değil, DONANIMSAL olarak dandik ve sorunludur. İntel e buradan bize çektirdikleri için yazıklar olsun diyorum ve burada açıklamayı uygun göremeyeceğim lafları kendilerine armağan ediyorum.

Evimde birde grundig netbook bulunmakta. Gariptir Grundigin wi-fi si evin en ucra köşesinde, Samsung un artık ağı bile bulamadığı yerde çatır çatır 5 kademe çekmesi beni iyice işkillendirdi.
    Bende tuttum Grundig deki "Realtek 802.11b/g/n 1T2R WLAN" aygıtını cihazımıza, intel 6235 ide Grundig e taktım.

Sürücüler kuruldu, evin en ucra köşesine Samsung la gidildi. Sonuç muhteşem. Kopmadan yağ gibi akan bir bağlantı. Olan BLUETOOTH a oldu. Artık bluetooth yok.
    Grundig ne oldu dersiniz? Samsung nasılsa aynısı oldu. Grundig e de ekstra Bluetooth geldi.

Tekrar söylüyorum arkadaşlar İntel 6235 N wifi bağdaştırıcısı internet araştırmalarımdaki kullanıcıların yorumlarıyla da, sizlerin yaşadığı sıkıntılar da, kendi edindiğim gözlemler de, KRONİK olarak PROBLEMLİ ve ARIZALIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinozsoy -- 21 Ocak 2013; 8:44:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: airwolf26

Arkadaşlar ben 2 aydır hiçbir şey yapmadığım halde Wifi şu aralar hiç kopmadan iyi gidiyor.
    Ama kapatırken power tuşuna basıp kapatıyorum Açerken de kapağı açtığımda açılıyor arkadaş ve hiç kopma yapmıyor bilginize...
    Ancak 24 gb lık ssd hala hiç kullanılmıyor gibi görünmekte .. varmı başka bir düşüncesi olan (win 8)

24ssd yani expressacache kullanamıyorsunuz.

Sorunlarınızın cevabı için BURAYI tıklayın.

Anlatılanları yapın çalışacak ve easy settings adlı programda da görünecek

• İntel senin ........

Espritüel

• sarjı ne kadar gidiyor acaba kimse yazmamış..
  • Arkadaslar imzamdaki ultrabook kaca gider.. Abdden alindi 1 ay kullanildi.. Cizik yok.. Tskler

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaslar imzamdaki ultrabook kaca gider.. Abdden alindi 1 ay kullanildi.. Cizik yok.. Tskler

Kliksa da sıfırı 2249, bonusa 200 TL bonus var 2049 a geliyor.

http://www.kliksa.com/urun/samsung-np540u3c-a01tr-ultrabook/900391278

Buna göre bir fiyat belirleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaslar imzamdaki ultrabook kaca gider.. Abdden alindi 1 ay kullanildi.. Cizik yok.. Tskler

Kliksa da sıfırı 2249, bonusa 200 TL bonus var 2049 a geliyor.

http://www.kliksa.com/urun/samsung-np540u3c-a01tr-ultrabook/900391278

Buna göre bir fiyat belirleyebilirsin

Çok sağolasın..1700 lira makul mudur acaba? samsungun uluslararası garantisi var mı?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.