Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_69284469/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69284469

Ben ürünümü satıyorum.
    2.Laptop olduğu için boşa çıktı.
  • merhaba

ben de 3 gün önce bu ultrabooktan aldım 4 gb 1600 mhz ram takviyesi yaptım grafik ve oyun puanları 6,3 oldu, forumdakilerde 6,6 gözüküyor. sizce neden olabilir? taktığım ram de corsair vengeance performans rami CMSX4GX3M1A1600C9. value olan değil
  • i3lüsünü alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayfastm

merhaba

ben de 3 gün önce bu ultrabooktan aldım 4 gb 1600 mhz ram takviyesi yaptım grafik ve oyun puanları 6,3 oldu, forumdakilerde 6,6 gözüküyor. sizce neden olabilir? taktığım ram de corsair vengeance performans rami CMSX4GX3M1A1600C9. value olan değil

Ekran kartı sürücüsünü güncelleştirdikten sonra Windows derecelendirmesindeki grafik puanları 6,6'dan 6,3'e düşüyor ancak oyun performansında herhangi bir düşüş olmuyor.
  • A01TR - Yani Dvd siz modeliyle aranıza katıldım sayılır :) Bu modeli kullanan çok kişi yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

A01TR - Yani Dvd siz modeliyle aranıza katıldım sayılır :) Bu modeli kullanan çok kişi yok gibi.

530u4c olduğuna emin misin hocam , bu serinin dvd olmayanı yok galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

A01TR - Yani Dvd siz modeliyle aranıza katıldım sayılır :) Bu modeli kullanan çok kişi yok gibi.

Yanlış anlaşılma olmuş, 530u3c benimki. Aranızdan kastım Samsung Ultrabook 5 Series olaraktı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Yanlış anlaşılma olmuş, 530u3c benimki. Aranızdan kastım Samsung Ultrabook 5 Series olaraktı

He tamam hocam o zaman :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın

• Teşekkürler.16" notebooktan geçince hayatın anlamı buymuş meğer diyesim geldi resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy
    Ekran kartı sürücüsünü güncelleştirdikten sonra Windows derecelendirmesindeki grafik puanları 6,6'dan 6,3'e düşüyor ancak oyun performansında herhangi bir düşüş olmuyor.

teşekkür ederim kafama takıldı gidip başka ram alıcaktım nerdeyse

benim aldığım beyaz kutudan cd çıkmadı. cdli kutu almış olanlar upload edebilir mi veya cdyi kopyalayıp kargolayabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: colt18

Arkadaşlar merhabalar. Ben de dün bimeksten 1800 TL ye almış bulunmaktayım. Yalnız eşim laptoptan 4 saatlik kullanım sonucunda 7-8 kere hoparlör jakından hoparlör çıkarılırken gelen sese benzer bir ses geldiğini söyledi. Elektrik atlaması olarak da tanımlayabiliriz bu sesi hani fişler prize tam takılmadığında gelen cızırtı. Ben dinliyorum ama henüz denk gelmedim. Bu sorunla karşılaşan var mı acaba? Daha önceki mesajlarda bir arkadaş da tıkırtı demiş. Aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba?

şu an bakamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam ses ayarlarında bir ayar var belli pil ömrü için belli bir süre sonra ses kartını kapatıyor ondan olabilir
  • Bende golddan aldım arkadaşlar.
    4 gb ddr3 1600 mhz de yanında aldım toplamda 8gb ram oldu.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Bende bugün satın aldım. Diski takmak için sabirsizlaniyorum desen yeridir.
     Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinozsoy -- 13 Ocak 2013; 23:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinozsoy

Bende bugün satın aldım. Diski takmak için sabirsizlaniyorum desen yeridir.
     Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

My SSD is faster than your HDD

Hayırlı olsun gold un fiyatları gayet güzel. Ben HDD ile kullanıyorum WIN8 yüklü. Yeterince hızlı. SSD ile uçar

• arkadaşlar akşam ssd diski takacağım fakat recovery içindeki win8 i aynen kurmak istiyorum ssd ye nasıl yapacağım bu işi bileniniz, yapanınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinozsoy

arkadaşlar akşam ssd diski takacağım fakat recovery içindeki win8 i aynen kurmak istiyorum ssd ye nasıl yapacağım bu işi bileniniz, yapanınız var mı?

bu konu size yardımcı olacaktır..

http://forum.donanimhaber.com/m_51805138/tm.htm
  • Şu an Windows 7 Home Pre kullanıyorum , Windows 8 i önerirmisinz arkadaşlar?
    Tam olarak takip etmiyorum ama win8 de driverler iyice oturduktan sonra kullanmak istiyorum kullanan arkadaşlar sorun varsa hala söyleyebilirmi?
  • Arkadaslar ben win 7 / 8 dual calistiriyorum ancak 8 in hizindan hic memnun degilim. Ozellikle ilk acilista insanlarin bilgisayari 10sn de acilirken benimki sistemi toparlamasi yaklasik 1dakika yi buluyor ? Bunu nasil cozebilirim acaba ? Tum update ve samsung driverlarini yapmis olmam gerekli.

• arkadaşlar ben daha dün aldım bu ultrabook u. windows 8 gayet güzel çalıştırıyor tavsiye ederim bu cihazı ama benımkisi -S03TR buradaki 03 ne özelliği var onu merak ettim birde goldtan aldım 1499 a sizde alın derim.

edit : birde SSD ne demek bu bilgisayarın SSD si düşük olduğu içinmi herkes yeniden SSD alıyor . birde fiyatı ne kadar bu SSD nin

2nci edit : Hocam benide eklermisin alanlar kervanına ilk mesaja :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeaglePower -- 16 Ocak 2013; 1:17:23 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.