Merhaba arkadaşlar. Ben Samsung Notebook alıcam internette çok araştırdım ama bu noteebook için tam bir bilgiye ulaşamadım yani beni tatmin etmedi inceleme videoları ise hep ingilizce anlamıyorum malesef :(
Notebokun özellikleri;
MARKA: Samsung MODEL: NP355V5C-S0ATR BELLEK: 6 GB İŞLEMCİ: AMD Quad-Core A8-4500M İŞLEMCİ HIZI: 1,9 GHz İŞLEMCİ TİPİ: AMD Quad Core A8 4500M SABİT DİSK: 500 GB S-ATA EKRAN BELLEĞİ: 2GB gDDR3 EKRAN BOYUTU: 15,6″ EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ: 1366 x 768 Piksel EKRAN ÖZELLİĞİ: HD LED AĞIRLIK: 2,33 kg BELLEK TİPİ: DDR3 BLUETOOTH PORTU: Var Dahili Kamera: Var ETHERNET: Var GARANTİ SÜRESİ: 2 Yıl GRAFİK TİPİ: AMD Radeon HD 7640G HOPARLÖR: Var OPTİK SÜRÜCÜLER: Super Multi Dual Layer PİL TİPİ: 6 Hücreli SABİT DİSK: 500 GB S-ATA TV-OUT ÇIKIŞI: 1 x VGA, 1 x HDMI USB BAĞLANTI ADEDİ: 2 x USB 3,0, 2 x USB 2,0 YAZILIM: Windows 8 (64-bit) WİRELESS: Var Kart Okuyucu: 3-in-1
Sorularıma gelirsek; 1) Notebook'da AMD'nin Turbo Core özelliği varmış işlemci hızını 1.9 Ghz dan 2.8 e çıkarıyormuş. Bu özellik notebook'a zarar verir mi? Isınma olabilir diye düşünüyorum. Veya bu özelliği mesela max. kaç saat açık tutabilirim?
2) Piyasa oyunlarını ortalama özelliklerle veya minimum özelliklerle kasmadan oynayabilir miyim?
3)DH'de bu notebook ile olumsuz yorum yapılan bir konu açılmış. Bu konuyu açan kişi gerçekten doğru mu söylüyor yoksa markaya çamur mu atıyor yada notebook'unda bir sorun mu var?